duminică, 17 martie 2024

Calmarea durerii

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Poate fi derutant să umbli printr-o lume a contradicțiilor. Oameni care spun că iubesc oamenii, iar apoi comit violențe împotriva lor, oameni care spun că vor să protejeze echilibrul delicat al naturii, dar o fac doar în propria curte, oameni care spun că respectă întreaga viață, dar sfârșesc prin abordarea ei cu furie și mânie. Toate acestea pot fi foarte descurajatoare. Ce poți să faci în privința asta, frumosul meu copil? Să continui să iubești, desigur!

 

Universul v-a dat fiecăruia dintre voi viața pe care o trăiți acum și liberul arbitru să decideți în ce direcție se îndreaptă. Atunci când descoperi că ai oroare de acțiunile omenești care provoacă durere, concentrează-te asupra lor și trimite Iubire Necondiționată Scânteii Divine care există în fiecare dintre voi. S-ar putea ca asta să nu schimbe rezultatul acelor acțiuni, dar tu poți merge mai departe știind că ați făcut ceva ca să calmezi durerea copilului rănit care alege mai degrabă să rănească, decât să vindece. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.