vineri, 22 martie 2024

Creșterea în lumină și iubire

 

Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Frumosul meu copil; nu-ți fie teamă de întunericul care se prezintă astăzi în lumea ta. Chiar dacă pare că se intensifică, își dă ultima suflare. Oamenii din întreaga lume se trezesc într-un ritm fără precedent, crescând în lumină și iubire. Întunericul simte/vede acest lucru și se luptă să-și mențină stăpânirea creând mai multă frică, ură și negativitate. 

Unii simt că trebuie purtată o bătălie sau război, dar adevărul este acesta; cu cât mai multă integritate arătați, cu cât mai multă Iubire Necondiționată trimiteți, cu cât mai mult vă spuneți adevărul, cu atât mai greu devine ca întunericul să existe. Nu vă lăsați voința să fie îngenuncheată de frica creată și amintiți-vă ... Vrăjitorul din Oz era doar un om aflat în spatele unei perdele, făcându-se mult mai mare și mai înfricoșător decât ceea și cine era. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.