sâmbătă, 16 martie 2024

Pentru fiecare moment de iubire

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Cea mai recentă energie s-ar putea să te fi lăsat zbătându-te în ceea ce pare a fi o cameră întunecată, căutând și simțindu-ți drumul de-a lungul pereților în speranța găsirii unei ieșiri. "Știu că este pe undeva una ... doar lasă-mă să o găsesc!" 

Pe măsură ce te obișnuiești cu asta, zbaterea ta va fi înlocuită cu o mișcare mult mai intenționată, lumină va începe să se arate prin crăpături și foarte curând, vei aluneca în jur ca și cum nimic neobișnuit nu s-ar fi întâmplat. Cel mai constructiv mod să ieși din această stare este să practici compasiunea și bunătatea față de tine și față de cei din jurul tău. Acest act aparent simplu, pe care l-ai făcut de multe ori înainte, a început să aibă mai multă putere și greutate, oferindu-ți oportunitatea să extinzi conștientizarea pe care mulți dintre voi ați dorit-o. Pentru fiecare moment de iubire pe care-l trimiți în Univers, de zece ori mai multe binecuvântări se vor întoarce. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.