duminică, 24 martie 2024

Eclipsa

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. Am o întrebare. Vrei să vorbești despre eclipsa de soare care va avea loc pe 8 aprilie? Este multă anticipare și îndemnări din partea organismelor guvernamentale ale Statelor Unite să ne aprovizionăm și să se pregătim ca pentru o catastrofă. Mulțumesc. 

Da. 

Acest eveniment care urmează în linia voastră temporală a fost desemnat să fie un fel de marcator. Motivele îndemnărilor să vă ”pregătiți” sunt multiple. Aceste îndemnări nu sunt menite să fie nefaste. Se așteaptă să existe întreruperi ale diferitelor servicii, precum și aglomerații. 

Acesta este exact genul de situație care a fost exploatată în trecut de cei corupți. Nu se știe dacă au sau nu infrastructura necesară să provoace o catastrofă, dar avertizările și sfaturile sunt date ca o recomandare "doar în cazul în care o fac". 

În unele cazuri, va exista trafic blocat. În unele locuri vor fi mii de oameni. 

Referirile biblice nu sunt lipsite de importanță aici, fie și doar datorită puterii care există în așteptările oamenilor. O parte foarte semnificativă a populației privește acest eveniment, și locația lui, ca fiind semnificative. Aceștia se așteaptă la un moment de posibilă autoritate divină. Ei nu intenționează să rateze acest moment sau să fie nepregătiți pentru orice se întâmplă. 

Observați că nimeni nu spune exact ce se așteaptă să se întâmple. Totuși, acest lucru nu le domolește așteptările sau entuziasmul. 

În general, se poate spune că eclipsa solară din acest an din America de Nord vine într-un moment după patru ani de relativă neliniște într-o formă sau alta. Populația caută un semn, un moment Mâna lui Dumnezeu, o intervenție divină. Ceva care să le spună că lucrurile nu sunt scăpate de sub control, ci sunt pe cale să fie foarte mult sub control și în beneficiul omului de rând. Există o putere uriașă în intenția, credința și așteptarea lor colectivă. 

Ca să complice sau adauge la asta, această eclipsă solară vine într-un moment de răfuială pentru cei corupți care sunt expuși din ce în ce mai mult pe zi ce trece. Există șansa ca ei să profite de un astfel de moment și să încerce să creeze haos. 

S-a mai spus și înainte, și de multe ori, că acest grup nu intenționează să renunțe sau să plece în liniște. Ei vor încerca să perturbe și să facă rău cât mai multor oameni posibil în ultimele lor zile aici. 

Nimic nu va fi profețit cu privire la această eclipsă care vine. 

Multe "mingi sunt în aer" pentru diverși jucători, și multe rămân de văzut cu privire la ceea ce va avea loc și ceea ce va fi oprit. 

Nu este un eveniment de ratat, și va fi, așa cum s-a spus, un alt punct de referință pe această linie temporală a dizolvării și reconstrucției. 

Nu este recomandat să ignorați toate avertismentele pe care le vedeți, sau să creați frică în jurul acelei zile. Ca întotdeauna, discernământul și ghidarea interioară sunt cei mai utili aliați ai voștri aici. 

Pentru unii dintre voi, acest punct de referință poate servi ca punct de activare. 

Veți ști. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

~~~~~~~

 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Sunt lucruri de spus. Există totuși o întrebare. 

Mă întreb dacă mai ai ceva de spus despre eclipsă. Așa se simte. 

Da. 

Există un aspect al acelui eveniment pe care nu veți dori să-l treceți cu vederea sau să-l ratați. Este conectarea. Conectarea cu lumea, cu soarele, cu locuitorii pământului. Pentru că va fi un moment, o serie de momente, care va avea loc doar o dată. Se va petrece în momentul acoperirii totale, în momentul eclipsei. 

În acel moment, mai mulți dintre voi veți fi focalizați asupra soarelui vostru decât pe orice altceva. Acesta este un moment al unificării. Este o putere imensă în acel moment. 

Este sugerat să folosiți acel moment să vă concentrați într-un mod intenționat asupra Noului Pământ. Evocați recunoștința și minunarea și credința în acel moment. Puterea colectivă doar vă va amplifica intenția. 

Dacă este o focalizare suficient de mare asupra aspectelor pozitive în acel moment anume, orice altceva decât ceea pe ce vă focalizați va fi diminuat, ignorat sau dejucat complet. Folosiți acel moment, este unul care atrage atenția tuturor. Acesta este un potențial puternic. 

Asta am vrut să adaug la discuția noastră anterioară. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka

Sursa 


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.