vineri, 29 martie 2024

Prăbușirea podului

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul.

Avem mai multe subiecte de discutat. 

Da. Mulțumesc. Mulți caută informații despre prăbușirea podului din Statele Unite de ieri. 

Sunt puncte de vedere și contra-puncte de vedere care pot fi făcute cu privire la acel eveniment nefericit. Vom începe prin a spune... 

Îmi pare rău. Telefonul m-a făcut să tresar. Dă-mi voie să mă centrez ca să putem continua.             

În regulă, sunt pregătită. 

Vom începe prin definirea momentului în sine. A fost planificat și finalizat ca represalii. Participanții, cei de pe barcă, nu au fost cu toții pe deplin conștienți de ceea ce se intenționează. Sunteți conștienți că unele lucruri pot fi făcute de la distanță. 

În cazul evenimentului despre care vorbim aici, un factor care vă poate folosi să-l luați în considerare este că actul în sine nu a fost cu mult mai departe (diferit) de alte acte similare care au loc cu ajutorul controlorilor corupți din Statele Unite. 

Acest lucru a fost făcut pentru a trimite un mesaj. Puteți fi siguri că a fost primit, fie și numai prin răspunsul rapid dat de agențiile (cu numele format) din 3 litere ale Statelor Unite, asigurând publicul că a fost un accident și nu un act de terorism. Recunoașterea adevăratei intenții ar însemna să admită că ei, controlorii corupți și, prin asociere, întreaga țară, sunt ținte pentru represalii. Ar deschide o cutie a Pandorei pe care preferă să o țină mai degrabă închisă. 

Numărul de agenți este mare și va trece ceva timp până când numele exacte și grupurile afiliate vor fi scoase la iveală. Va fi, și este chiar acum, un număr imens de speculații și investigații atât ”oficiale” cât și ”neoficiale”. Nu va fi un război nuclear. Vor fi, totuși, bubuituri și amenințări. Din această cauză se simte atâta tulburare. 

Am mai vorbit despre tendințele acestui grup. Nu contează că sfârșitul și ieșirea le sunt asigurate – ei intenționează să iasă doar provocând cât mai multe proteste și cât mai multe tulburări pot provoca. 

Un act precum prăbușirea acestui pod a implicat o mulțime de jucători. Singura sa intenție a fost să slăbească și să prejudicieze infrastructura. Veți observa că nu există un număr foarte mare de victime. Asta, tot în mod intenționat. Scopul este să slăbească puterea Statelor Unite. Ați face bine să definiți acest act ca fiind o declarație foarte puternică adresată liderilor voștri politici, pentru rolul lor în fapte întunecate și corupție. 

Veți constata că aproape toate mâinile politice sunt murdare aici. Lucrurile care în cele din urmă vor ieși la lumină reprezintă ce înseamnă un act ca acesta. Un mesaj a fost intenționat prin asta și a fost primit. Nu vi se vor spune adevăruri precise aici, dar foarte curând acestea devin evidente pentru toți cei conștienți și cu ochii deschiși. 

Aceasta este o distribuție complicată de personaje vinovate, dintre care multe poartă mai multe pălării. Aici va fi nevoie de discernământ și, la fel, pe măsură ce răspunsurile și acțiunile vor avea loc. Va fi un proces continuu. 

Puteți fi siguri că asta a fost o declarație, un avertisment, precum și o răzbunare. 

Sunt și alte subiecte pe care le putem discuta. Acestea vă pot ajuta pe măsură ce navigați în această parte următoare. 

Înțelegeți că, indiferent de evenimentul sau anunțul pe care-l auziți sau la care asistați, astăzi încă nu vi se spune adevărul complet. Mass-media este în continuare cooptată și îi este permis să producă povești inventate menite să vă programeze pe toți. Chiar și în acest ultim eveniment, este imperativ să vă fie foarte clară originea sursei de informații din care o obțineți. 

Discernământul și scepticismul vă sunt de ajutor aici. 

Cei care caută fie să-și mențină controlul, fie să scape de pedeapsă vor fi peste tot. 

Cel mai bun pariu este să rămâneți împământați și conectați la pământul vostru, la adevărul vostru de bază și la esența voastră, care este Iubirea. 

Acesta este un război care se duce în primul rând pentru cei care funcționează încă prin circumstanțe karmice. Aceia dintre voi care sunteți acum pregătiți și conștienți nu sunteți audiența vizată. 

Acestea sunt zilele pentru care ați venit. Puterea voastră este cea care v-a adus în această viață în acest moment. 

Pe măsură ce țările își schimbă liderii și aliații, urmăriți îndeaproape și mențineți o viziune concentrată. Nimic nu va fi așa cum pare la suprafață. 

Ceea de ce puteți fi siguri este că ceea ce conduce lucrurile acum pe pământul vostru este frecvența și lumina tuturor. Chiar și în urma unor evenimente catastrofale, cum ar fi această prăbușire recentă a podului – este o mână supremă care rulează scenariul și aceasta este Iubirea absolută. 

Pământul a fost atât de profund sub controlul forțelor negative pentru atât de multă vreme. Ceea la ce asistați acum este doar o gustare a atrocităților care vă umplu istoria. Cu toate acestea, ele oferă ferestre și uși momentelor de expunere completă. Expunerea deplină este locul spre care vă îndreptați și nimic nu poate opri asta. 

Voi sunteți cei aleși, aici acum pentru această escaladare și sfârșit al sclaviei omenirii. Lumina voastră este cea care pătrunde în întuneric și conduce calea către Noul vostru Pământ. Acesta este un loc al libertății cu o frecvență de bază a Iubirii. Esența voastră formează planul și a fost deja desenat. 

Vei vedea, dragul meu, om drag, vei vedea. Va merita fiecare pas făcut. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

 

**Ceea ce am vrut să adaug este că mi-au trecut prin minte mai multe țări diferite în timp ce Unul vorbea. Cu alte cuvinte, părea că mă anunță că sunt mai multe țări care au dorința să riposteze. Nu sunt sigură că numele acestor țări provin din cunoștințele mele limitate despre potențiale sau au fost trimise de la Unul, așa că nu voi specifica. Am vrut doar să adaug asta aici ca un fel de poveste de avertizare. S-ar putea să nu fie cine bănuim și sunt mulți jucători potențiali.

 

Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Roksolyana Hilevych Photography 

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.