joi, 18 iunie 2015

Conștiința Colectivă se Schimbă – Quan Yin


De Jenny Schiltz

Am dori să vă vorbim astăzi despre schimbările pe care mulți le simt având loc în lumea din jurul lor. Adevărul acestor schimbări este variat și variază de la sentimentul de fericire la sentimentul de neliniște și tulburare. Energia conștiinței colective se schimbă, este contestată și rectificată. Acesta nu este un proces ușor, deoarece ceea ce a dus la formarea formelor gând dominante nu a fost creat peste noapte.

Pe măsură ce fiecare credință/convingere și gând sunt treptat rescrise, ele trebuie treptat eliberate. Aceia dintre voi care sunt senzitivi simt această eliberare, cu toate acestea, înțelegeți că sentimentele pe care ea le aduce la suprafață pot provoca suferință dacă în voi mai există și o bucățică din acest gând/convingere. Deci, în timp ce ar putea părea a fi o povară să simțiți cum val după val de energie vă împinge și vă trage, la fel ca în oceanele voastre, înțelegeți-l ca și pe un dar care vă arată ceea ce este adânc îngropat în voi, ceea ce este necesar a fi vindecat acum. Aceste tipare și credințe care se vindecă se referă la supraviețuirea voastră ca specie, la nevoile voastre de bază, drepturile și siguranța voastră. Pe măsură ce acestea sunt refăcute, rescrise, ele se pot manifesta în interior ca sentimente de lipsă, în toate formele sale, îngrijorare pentru siguranța voastră și a celor pe care-i iubiți sau doar un sentiment general de neliniște. Să știți că sunteți într-o siguranță deplină și că nu vi se întâmplă nimic fără permisiunea celui mai înalt sine al vostru.

Toate acestea vor fi resimțite în chakrele voastre mai joase deoarece ele au fost folosite timp de secole pentru supraviețuirea voastră. Aceste chakre trebuie curățate prin intermediul colectivului. Unii dintre voi puteți experimenta probleme la stomac, probleme intestinale, dureri a părții de jos a spatelui și chiar probleme legate de șolduri și picioare. Ciclul menstrual poate fi perturbat sau anormal de dureros în această perioadă. Visele voastre pot fi neobișnuit de vii și este necesar să le acordați atenție pentru că ele vă arată ceea ce este atât de profund ascuns în voi. Înțelegeți că aceasta este o curățare profundă care trebuie să aibă loc astfel încât colectivul ca întreg să poată merge mai departe. Pe măsură ce fiecare dintre voi vă curățați aceste aspecte în interiorul vostru înșivă, colectivul se vindecă iar tiparele de gândire și cele comportamentale vor fi rescrise în conștiința de grup. Deși sunt de dorit rezultate imediate, acest proces va dura un timp pentru a-și face treaba pe care o are de făcut în rândul populației. Este important să înțelegeți că nimic din ceea ce este eliberat în colectiv nu vă va afecta, cu excepția faptului când găsește o vibrație corespunzătoare în voi. Este oportunitatea voastră să vedeți ceea ce este necesar să fie schimbat, refăcut și rescris în viața voastră.

Pentru mulți dintre voi ceea ce apare vă arată pur și simplu vechi tipare de gândire care este necesar să fie eliberate. Pentru alții, ceea ce vă este arătat merge mult mai profund și va schimba totul pentru voi. În scopul de a onora pe cine voi deveniți, unii dintre voi vor face schimbări radicale, salturi uriașe în ceea ce privește credința și pași care vă vor pune pe o cale pe care să vă realizați/înțelegeți propria voastră divinitate. Dacă viața voastră nu vă mai oferă bucuria de care sufletul vostru are nevoie pentru a se dezvolta, vă cerem să ascultați acel îndemn și să fiți îndrăzneți și neînfricați. Vă cerem să vă testați toate deciziile, ca ele să se bazeze pe dorința inimii voastre și pe iubirea pentru tot, inclusiv a voastră înșivă și să nu fie bazate pe frică sau pe percepția lipsei. Acest lucru este deosebit de important având în vedere energiile care sunt menite să tragă și să dea de-o parte tot ceea ce nu este în aliniere cu iubirea. Acționați complet din inima voastră și întoarceți-vă de la tot ceea ce nu vă face inima să cânte. Această definiție se va schimba de multe, multe ori în acest proces pe măsură ce dați drumul la ceea ați crezut că sunteți și pășiți în cine sunteți voi cu adevărat. Unii vor privi în urmă uimiți la marile schimbări din viața lor, dar vor simți că sunt în sfârșit pe deplin ceea ce ei sunt meniți să fie.

Cu Iubire și profund respect pentru voi,

Quan Yin


Conversație personală cu Quan Yin

Jenny: Vorbești de vise și eu am avut unul în care acoperișul și pereții casei mele s-au prăbușit în casă. A fost foarte real și după ce am vorbit cu sinele meu mai înalt, ea mi-a spus că a fost vorba de o frică de-a mea că ”lucrurile sunt prea frumoase pentru a fi adevărate”. Aceasta este lipsa la care și tu te referi?

Quan Yin: Da, aceasta îți arată acea parte a ta care continuă să nu aibă încredere în proces și în cât de departe ai ajuns. Îți este frică că în orice moment pereții se vor prăbuși în jurul tău ca și un castel din cărți de joc. Te asigur că nu este cazul, dar tu ești cea care trebuie să creadă acest lucru.

Jenny: În ultimele două dimineți m-am trezit cu chakra plexului solar luând-o razna, rotindu-se în direcția greșită și cu această nervozitate anxioasă și cu o stare de greață. Este din cauza eliberărilor care au loc?

Quan Yin: Da, în timp ce dormi, sufletul tău lucrează din greu ca să te ajute să eliberezi ceea ce nu-ți mai servește în acest proces. Nu este neobișnuit ca acest lucru să vă afecteze chakrele.

Jenny: Am observat că animalele mele de companie și altele par a avea și ele probleme de stomac: vărsături, diaree. Simt și ele fluctuația energiilor și au și ele densitate de curățat?

Quan Yin: Animalele, inclusiv cele sălbatice, transformă energia așa cum copacii voștri transformă dioxidul de carbon în oxigen. Ele preiau energia negativă, perturbatoare și apoi ajută la calmarea ei, la transformarea ei. Cei care au animale în casa lor beneficiază foarte mult de prezența lor precum și de ajutorul pe care acestea îl oferă.

Jenny: Deci, se pot îmbolnăvi sau supăra?

Quan Yin: Da, se pot simți neîmpământate, pot simți disconfort stomacal, letargie, și pot dori să fie în apropierea oamenilor sau departe de ei în timpul valurilor de energie imense care cauzează mari eliberări în colectiv.

Jenny: Vorbind de animale, a fost o veveriță care a venit la mine și care a stat la distanță de un picior în timp ce vorbeam cu ea. Am intrat apoi în casă în timp ce ea a așteptat și și-a luat o gustare. A fost minunat. Discutând cu prietenii mi-au spus că și ei avut întâlniri interesante/umitoare cu animalele. Unul a văzut o omidă în clădirea în care se află biroul său iar un altul a ridicat o cioară care a intrat în casa cuiva. Alții au intrat în ocean și au fost întâmpinați de un grup de delfini care au înotat în jurul lor. Ce se întâmplă?

Quan Yin: În unele cazuri animalele sunt mesageri divini și mesajele lor trebuie privite cu atenție. Animalele pot simți iubirea pe care oamenii o au pentru tot ceea ce îi înconjoară. Ele înțeleg mult mai clar cât de importante sunt schimbările care au loc în lumea voastră. Ele îi onorează pe cei care fac schimbările pentru a se întoarce la sine. Înțelegeți că cei care se onorează pe ei înșiși și cei care strălucesc cu putere sunt vizibili pentru toți cei care au ochi să vadă.

Jenny: Are ceva de-a face această sincronizare cu Solstițiul de Vară care se apropie?

Quan Yin: Da, ce poate mai bine să dovedească că lumina și întunericul din omenire sunt egale, că nu trebuie judecate ci acceptate în timp ce fiecare dintre voi își urmează călătoria și curăță ceea ce nu mai este în aliniere.


Sper ca întrebările și răspunsurile mele să vă ajute așa cum m-au ajutat și pe mine. Vă trimit vouă și mie însămi toată iubirea pe care o putem gestiona.


Traducere Monica Poka 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.