duminică, 7 iunie 2015

Explicații despre Codurile de Lumină care Intră – Sanat Kumara


De Jenny Schiltz

Ne-ar face plăcere să discutăm astăzi cu voi despre codurile de lumină care vă inundă planeta în mod sistematic. Aceste Coduri vin din Sistemele Stelare Lyran și Andromedan. Aceste coduri care intră vă activează ADN-ul străvechi și vă ajută să ștergeți orice urmă a ADN-ului care nu mai este folositor pe planeta voastră. Acest lucru se petrece în intervale, astfel încât corpul vostru să se poată ajusta încet la schimbările care au loc. Fiecare dintre aceste coduri va afecta fiecare persoană în mod diferit, pentru că unii vor simți momente de binecuvântare ca și cum s-ar întoarce acasă, pentru că, de fapt, acolo și sunteți. Pentru alții, aceste schimbări în structura lor îi poate face să se simtă deosebit de inconfortabil. Deși codurile care intră sunt consistente, cuantumul pe care fiecare persoană îl poate recepționa la un moment dat, este total dependent de acea persoană.

Gândiți-vă la un computer care este actualizat. În primul rând trebuie să existe spațiu pe unitatea de disc (hard disc) pentru a putea face actualizarea. Dacă nu este suficient spațiu, atunci este necesar ca programe și fișiere să fie șterse, aplicațiile trebuie să fie reduse astfel încât să fie suficientă  memorie și capacitate de procesare disponibilă. Odată ce este disponibil minimumul de spațiu necesar, pot di descărcate pe computer noile informații. Apoi, când aceste informații sunt pe deplin recepționate, ele sunt procesate sau asimiltate pe unitatea de disc. Această actualizare poate include și suprascrierea fișierelor anterioare și/sau adăugarea de fișiere noi astfel încât noul program să poată rula complet. Dacă această actualizare ocupă fiecare bit din spațiul accesibil, computerul poate fi lent, temperamental și să nu funcționeze așa cum o făcea înainte. Singurul mod în care puteți rezolva această problemă este să mai eliberați spațiu în plus.

În ceea ce privește corpul vostru uman, când noi descărcări de coduri sunt disponibile, singurul mod în care voi le puteți recepționa este să vă fi curățat suficientă densitate din toate straturile corpului vostru. Dacă nu este suficient spațiu disponibil, atunci Universul lucrează ca să arate ce trebuie schimbat, fie gândurile voastre, situațiile voastre, credințele voastre. După ce ați eliberat suficient spațiu, începeți să primiți codurile de lumină. Unii dintre voi le simt prin chakra voastră coroană. Odată ce codurile au fost complet descărcate, este necesar ca ele să fie procesate și asimilate în forma voastră. Acest lucru le va provoca unora dintre voi stări de epuizare și de activare în oricare dintre zonele care sunt vizate. Codurile care sunt concepute pentru a aduce unitate și sentimente de conectivitate vor viza inima și chakrele mai înalte ale inimii. Acest proces poate produce o profundă anxietate deoarece corpul vostru, care are conștiință, nu înțelege ce se întâmplă. Vă recomandăm să-i vorbiți corpului vostru pentru a ajuta la ameliorarea confuziei acestuia. Dacă ați eliminat numai atâta densitate cât să permită codurilor de lumină să fie procesate, atunci corpul vostru va reacționa după actualizare prin încetinirea sa și o senzație de dezarticulare. În aceste perioade este bine să continuați să lucrați la eliberarea a tot ceea ce nu vă mai servește și să găsiți ceea ce vă aduce bucurie. Prin joacă, râs și bucurie este eliberată atât de multă densitate. Dacă este procesată o descărcare pentru care a fost eliberată suficientă densitate și există suficient spațiu, acest lucru îi permite sistemului de operare să lucreze la performanța sa de vârf, iar actualizarea face ca persoana să se simtă plină de bucurie și conectată.

Aceste coduri intră pe planetă la intervale regulate și sunt accesibile tuturor în fiecare moment. Dacă informația este trimisă pe Pământ și o persoană nu este pur și simplu pregătită să o primească, codurile rămân până când corpul este suficient de curățat pentru a o putea primi. Acesta este motivul pentru care atunci când cineva simte că a făcut progrese semnificative în curățarea densității, ceea ce-i induce stări de luminozitate și bucurie, ar putea să simtă că este cumva împins înapoi. Lucrurile nu stau deloc așa. De fapt, stările de intensă epuizare și anxietate la scurt timp după o mare curățare, indică faptul că recepționați multiple coduri de lumină deodată. Nimeni nu va fi lăsat în afara acestui proces și nici nu există o limită de timp în care o persoană trebuie să încheie un anumit nivel. Acesta este motivul pentru care procesul este foarte individualizat, astfel încât fiecare persoană să poată finaliza fiecare fază în ritmul său. Cei care sunt în stare să curețe rapid densitatea din forma lor, prin acceptare, dat drumul și joacă, vor face salturi destul de mari într-un timp mai scurt. Cei care se agață de trecut/vechi, mai au în funcțiune programe bazate pe frică și opun rezistență la schimbare, vor simți că acest proces durează mai mult. Nici una dintre aceste căi nu este greșită, deoarece există învățare pe fiecare dintre ele. Nimeni nu poate judeca calea altuia deoarece acordurile pe care le-a făcut fiecare suflet diferă. Judecarea voastră înșivă sau a altora doar va încetini creșterea și procesul.

Vă oferim aceste informații ca voi să puteți înțelege care este motivul pentru care simțiți că schimbările au loc în valuri. Voi sunteți aici pe Pământ într-un timp foarte incitant, dar provocator. Aceia dintre voi care fac parte din primul val, s-ar putea simți lipsiți de speranță deoarece lumea exterioară nu pare a reflecta ceea ce voi vă doriți. Vă cerem să nu vă uitați acolo pentru confirmări, deoarece fiecare dintre voi se află într-un stadiu diferit. Vă cerem să priviți în interiorul vostru și să vedeți schimbările care au loc în voi și în imediata voastră apropiere. Vedeți cum, atunci când vă schimbați, și cei din jurul vostru se schimbă chiar și numai puțin. Le cerem oamenilor să nu se uite la schimbările care au loc în ei în mod negativ, ci să le vadă mai degrabă ca pe o confirmare a cât de multă creștere are loc.

Asta este tot pentru acum,

Sanat Kumara


O conversație personală cu Sanat:

Jenny: Acum câteva zile am simțit o copleșitoare nevoie să aprind o țigară. Nu am mai fumat în ultimii aproape 10 ani. Au descărcările ceva de-a face cu această nevoie? A trecut destul de repede, dar m-a făcut curioasă.  

Sanat: Acela a fost un fișier care nu ți-a mai folosit și care a fost șters sau suprascris. I-ai simțit prezența în timp ce se schimba în corpul tău.

Jenny: Dacă aș fi decis să aprind o țigară, aș fi oprit suprascrierea sau ștergerea fișierului?

Sanat: Nu, dar acel comportament ar fi fost rescris și în noul fișier. Acesta este motivul pentru care este atât de important să alegi binele tău cel mai înalt în fiecare moment. Voi aveți liber arbitru și noi nu putem schimba ceea ce este.

Jenny: Deci, dacă eu rescriu alte lucruri cum ar fi cele în care am simți gelozie, furie, victimizare, aș experimenta aceste emoții ca și pe niște fișiere care au fost suprascrise sau șterse.

Sanat: Da, doar observă aceste emoții, lasă-le să curgă prin tine în loc să le oprești ca fiind ale tale.

Jenny: Chakrele mele au fost cam lucrate în ultima vreme și mă simt cam inconfortabil. Cum aș putea ușura acest lucru?

Sanat: Începe prin a nu eticheta acest lucru drept bun sau rău, ci mai degrabă fii conștientă că ceea ce se petrece este de fapt o schimbare a ta și un ajutor în atingerea scopului tău de a fuziona înapoi cu sursa sufletului tău. Vorbește cu corpul tău și cere-i să elibereze orice rezistență. Vezi-ți chakrele deschise și învârtindu-se acceptând toată energia ca o pâlnie. Ascultă-ți corpul și odihnește-te atunci când este necesar, și cel mai important, bea apă deoarece acest proces crește deshidratarea.


Sper ca întrebările și răspunsurile mele să vă ajute și pe voi așa cum m-au ajutat pe mine. Multă iubire tuturor!


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.