miercuri, 10 iunie 2015

Fuziunea Primei Chakre Personale și Planetare – Gaia Vorbește

De Suzanne Lie

Bine ați venit la Devenind UNA – Oameni și Planetă ”Blog-a-thon!”
Astăzi vă vom prezenta informații despre Prima Chakră a lui Gaia,

Gaia vorbește despre Prima Chakră a Ei


Muntele Sinai, Orientul Mijlociu

Bine ați venit! Vă invit acum să-mi vizitați Prima mea Chakră. Vă primesc în corpul meu planetar, așa cum și voi îmi permiteți să fuzionez cu corpul vostru personal. După cum puteți vedea în imagine, prima mea chakră este Muntele Sinai. Prima chakră este rădăcina energiei masculine atât la nivel personal cât și planetar. Ea are o orientare de tipul ieșire, care este simbolizată de situarea sa în vârful unui munte.

Muntele Sinai este rădăcina energiei mele Kundalini, alfa și omega experienței mele în ceea ce privește forma. Multe cicluri de mari schimbări au început de pe acest munte. El este tabăra mea de bază, sediul puterii mele. Este locul în care îmi adun vitalitatea și inițiativa.

În această zonă a corpului meu se află un important vortex/portal/gaură de vierme, care mi-a influențat în mare măsură evoluția ca planetă, precum și evoluția voastră ca persoană. Acest portal inter-dimensional este adevăratul premiu care este râvnit și pentru care multe țări se luptă acum.

Eu, Gaia, îi permit energiei mele Kundalini să se ridice pentru a se întâlni cu Complementul meu Divin în Chakra mea Coroană. În timp ce energia mea Kundalini se ridică spre Chakra mea Coroană, Complementul meu Divin mi se va alătura din nou în Căsătoria Mistică. De această dată, în loc să devin o planetă și să dau naștere umanității, voi deveni o Stea și voi da naștere unei planete.

În acel moment, ciclul va fi completat și Jocul 3D se va încheia. Portalul către lumile mai înalte din Muntele Sinai se va deschide complet și contopirea dimensiunilor va începe.

PRIMA CHAKRĂ PERSONALĂ: BAZA COLOANEI VERTEBRALE

Prima dată vă veți contopi prima voastră chakră personală, de la baza coloanei voastre vertebrale, cu prima mea chakră planetară din Muntele Sinai. Eu, Gaia, am un ”corp” fizic sub forma unei planete, care vă asigură un adăpost pentru corpul vostru fizic. Așa cum corpul vostru fizic comunică cu conștiința voastră prin starea sa de sănătate, boală, confort și disconfort, eu comunic cu voi prin starea de sănătate a planetei mele.

Societatea voastră vestică a călătorit atât de departe în individualitatea trei dimensională, încât mulți dintre voi ați pierdut din vedere faptul că voi sunteți membri ai unui mare întreg. Această uitare v-a închis prima chakră, v-a separat de conștiința voastră Planetară și v-a limitat la un mic fragment din SINELE vostru, adică la ego/sinele actualului vostru vehicul pământesc.  

Dacă prima voastră chkară este închisă față de mine, pranei îi este dificil să vă infuzeze corpul fizic. Așa cum o lampă clipește atunci când nu este băgată bine în priză, prana nu poate circula eficient printr-un corp care nu este ”în priză”. Dacă nu sunteți împământați, vă simțiți deconectați și de la mine, Mama Pământ a voastră, iar voi pribegiți singuri și disperați printr-un teren ostil în căutarea unor mijloace de supraviețuire.

Prima voastră chakră este guvernată de către glandele voastre suprarenale, care vă activează conștiința Luptă sau Fugi. Adrenalina este necesară pentru a supraviețui mai bine mediului dur al realității celei de-a treia dimensiuni. Pe de altă parte, totuși, prea multă adrenalină vă poate face să vă simțiți nerăbdători, nervoși și furioși.   

În schimb, prea puțină adrenalină vă poate face să vă simțiți la fel de speriați ca un șoricel pe o pajiște deschisă. Cu toate că ”ulii” nu zboară deasupra voastră. Ei sunt la birou, la coada de la magazin, în mașina de lângă voi și în alte multe locuri aglomerate în care trebuie să trăiți și să lucrați.

Din fericire, atunci când prima voastră chakră este deschisă și este conectată la mine, Pământul vostru, voi aveți o senzație de protecție prin unitatea voastră cu întreaga viață. Atunci vă puteți aminti că Spiritul vostru este viu și conectat la planetă. Prin această conștientizare, granițele dintre realitatea personală și planetară se estompează, iar voi puteți primi mult mai ușor Curgerea Energiei Universale în corpul vostru personal.

FUZIONAREA CHAKRELOR

Vă cer să vă conectați acum conștientizarea la prima voastră chakră aflată la baza coloanei voastre vertebrale. Trimiteți-vă ”rădăcinile” adânc, adânc în corpul meu Pământ. Vizualizați-vă stând la baza unui copac; conectați baza coloanei voastre vertebrale cu baza copacului și lăsați-vă pe spate lipindu-vă spatele de trunchiul copacului. Priviți în sus pentru a vedea lumina Soarelui strecurându-se printre frunze. Urmăriți lumina cu conștientizarea voastră cum aceasta călătorește prin frunze, crengi, ramuri, crăci și în trunchiul copacului.

Pe măsură ce lumina coboară prin trunchiul copacului, ea va întâlni chakra voastră coroană. Când are loc această întâlnire permiteți ca o parte din acea lumină să intre în chakra voastră coroană și să coboare de-a lungul coloanei voastre vertebrale în același timp în care coboară și prin trunchiul copacului. În cele din urmă lumina va ajunge la baza copacului precum și la baza coloanei voastre vertebrale. Simțiți cum rădăcinile voastre coboară de la baza coloanei voastre vertebrale pentru a fuziona cu rădăcinile ”Copacului Vieții” voastre, care este plantat adânc în Pământ.

Cu prima voastră chakră pe deplin împământată, permiteți-i conștiinței voastră să-și continue călătoria în Pământul meu și înfășurați-vă Esența în jurul Esenței mele în centrul planetei mele. Expansionați-vă acum conștientizarea și imaginați-vă că vă întoarceți încet la suprafața Muntelui Sinai. Cu Esența voastră fuzionată cu a mea, voi puteți simți străvechea și persistenta neliniște planetară. Prima chakră guvernează elementul fizic și simțul mirosului. Experimentați personal fizicalitatea corpului meu, Pământul.

Simțiți calma stabilitate a regnului mineral în voi, detașata și totuși compătimitoarea expresie a tărâmului vegetal doi dimensional și a partenerilor săi, insectele. Simțiți tremurul câmpiilor mele înverzite și constanța giganticelor mele păduri. Experimentați curgerea multelor mele corpuri de apă, de la micile izvoare la vastele oceane.

Simțiți-mi văile cum pătrund în corpul vostru și greutatea lanțurilor mele muntoase. Simțiți multele forme de viață care au crescut pe, s-au târât pe, sau au pășit pe pământ, zburat în aer sau înotat în ape. Fuzionați cu toată această viață fizică din prima până în a treia dimensiune.

Mirosiți această lume a muntelui, tufișurile, deșertul, vântul și focurile de tabără ale vizitatorilor umani. Permiteți-i primitivului vostru simț al mirosului să vă poarte într-o străveche amintire a acestei zone. Voi urcați acum pe Muntele Sinai pentru a vă obține Iluminarea.

Călătoria pare lungă și dificilă. Simțiți stâncile dure sub tălpile voastre și soarele fierbinte cum vă bate în cap. Pe măsură ce vă continuați urcușul, simțiți străvechea și persistenta, trei dimensionala, planetara neliniște împletită cu propria voastră neliniște umană străveche și persistentă.

Epuizați de urcarea voastră, vă acordați câteva momente de relaxare într-o peșteră întunecată. Vă întindeți pe pietrele reci ale peșterii și vă închideți ochii. Instantaneu călătoriți prin baza muntelui, și din nou, adânc în miezul meu.

Odată ajunși acolo, vedeți un imens portal inter-dimensional. Vă SIMȚIȚI chakra rădăcină rezonând la acest portal pentru a vă trezi portalul vostru personal îndelung-latent, inter-dimensional. De îndată ce vă recunoașteți propriul vostru portal, acesta începe să se contopească cu al meu. Portalul vostru personal fuzionează rapid cu portalul meu planetar.

Vă treziți din meditația voastră simțindu-vă împământați și iluminați. În timp ce vă întoarceți din urcușul vostru, simțiți calma stabilitate a lumii minerale în voi, expresia detașată și plină de compasiune a plantelor care cresc pe versanți și insectele care bâzâie în jurul gleznelor voastre. Vă simțiți conectați cu fiecare plantă, fiecare insectă, fiecare piatră și cu toate creaturile care s-au refugiat pe pantele stâncoase și/sau zboară pe deasupra lor.

Voi și cu mine, persoană și planetă, suntem UNA. Voi sunteți un munte străvechi care a supraviețuit din nou și din nou. Sunteți solizi și răbdători și ați văzut și trăit multe. Mulți oameni și-au căutat refugiul și iluminarea în peștera-casă a corpului vostru.

Voi, muntele, ați fost întotdeauna conectați la curgerea Spiritului prin corpul vostru. Voi, muntele, sunteți portalul, primul și ultimul portal. Voi sunteți Alfa și Omega. Voi ați început acest ciclu și voi, muntele, îl veți încheia.

În momentul în care ajungeți în vârful muntelui, nimic nu vă mai sperie, pentru că le-ați văzut deja pe toate. Voi sunteți infinit răbdători, deoarece le-ați supraviețuit la toate. Simțiți împământarea Spiritului la baza muntelui vostru, în timp ce experimentați și lumea din vârful muntelui vostru. Stați pe cel mai înalt vârf al muntelui care voi sunteți și strigați la lumea de sub voi:

”EU SUNT la fel de străvechi ca un munte.
EU SUNT solid și răbdător pentru că eu am supraviețuit din nou și din nou.
Îmi împământez Spiritul în Materia Planetei.
EU SUNT vortexul transmutării!”




Dragi oameni ai planetei mele, mă voi întoarce să vă asist în fuzionarea cu cea de-a Doua Chakră a mea în Amazonul Brazilian.

Până atunci,

EU SUNT Gaia, Mama voastră și SINELE vostru.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.