luni, 15 iunie 2015

Bine Ați Venit la Ridicarea Noii Lemurii


de Adama

Salutări frați și surori ai străvechiului. Salutări din inima mea lemuriană către a voastră. Ce este acest sentiment de Acasă, care v-a lipsit multora atât de mult, și după care mulți dintre voi ați fost atât de însetați încă din vremea copilăriei. Mulți dintre voi ați crescut în familii la care ați simțit că nu le aparțineți ... mulți dintre voi v-ați simțit izolați și singuri, ca și cum ați fi fost pe o altă planetă. Mulți dintre voi ați căutat ceva, ceva la care nu i-ați putut da un nume. Aceasta a fost o sămânță profund îngropată, o chemare în inima voastră, care v-a făcut să căutați casa. O căutare a ceva ce ați știut că face parte din ceea ce voi sunteți. Ați auzit chemarea străveche, ați auzit tonul lemurian în inima voastră și ați simțit nevoia de a vă întoarce acasă și a vă da seama cine sunteți. Acest moment este acum.

De la căderea continentului lemurian mulți și-au pierdut aspecte ale sinelor lor, părți ale sinelor lor, care s-au înecat literalmente în amintirile continentului pierdut al lui Mu. Eu și alți membri ai familiei voastre lemuriene suntem aici pentru a vă ajuta să vă re-amintiți și să vă ghidăm acasă către cine sunteți voi cu adevărat și lucrați prin intermediul acestui vehicul, draga soră Grația face acest lucru. Pentru a vă ajuta să vă re-conectați cu acele părți din voi pe care le-ați lăsat în urmă. Acea parte străveche și atot-știutoare din voi, care a trăit cândva în perfectă armonie, binecuvântare și grație divină cu Dumnezeu și cu Dumnezeița.

Preaiubiților, vă cerem să vă deschideți amintirea în inima voastră și să vă reprimiți cu bucurie moștenirea voastră lemuriană. Inima voastră tânjește să fie din nou întreagă și să devină Una cu cine sunteți voi cu adevărat. Luați-mă de mână, preaiubiților, și eu voi merge împreună cu voi și vă voi ajuta să vă reconectați cu Grădina Edenului care este în inima voastră.

Voi purtați în ADN-ul vostru amintirea unui paradis pierdut – acest paradis este Lemuria ... și, de fapt, el nu a fost niciodată pierdut. Civilizația Lemuriei este cunoscută a fi fost formată dintr-o rasă de ființe cinci dimensionale extrem de evoluate care trăiau în perfectă armonie. Înțelegeți că Lemuria și energia lemuriană este vie încă. Ea pulsează în venele umanității și este imprimată în ADN-ul vostru; în acea parte a ADN-ului vostru care a fost activată din nou. Inima Telosului, acolo unde eu locuiesc, în interiorul Muntelui sacru Shasta, este unul dintre multele locuri de pe Gaia, unde flacăra lemuriană a iubirii necondiționate, a păcii și unimii este menținută vie. Ea radiază către fiecare colț al acestei planete și dincolo de ea și către inima fiecărei ființe vii pentru a vă chema acasă.

Pentru a restabili paradisul pe acest pământ preaiubit, este timpul ca Lemuria să se ridice din adâncurile mării, să se ridice din adâncurile inconștientului vostru pentru a-și îndeplini promisiunea, pe care ați făcut-o de a fuziona împreună ca Unul din nou. Acum este momentul pentru ridicarea Noii Lemurii prin inima omenirii. Vă urăm bun venit acasă, preaiubiților. Acesta este Adama, Marele Preot din Telos, în numele surorilor și fraților voștri lemurieni.      


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.