joi, 25 iunie 2015

Singularitatea Acțiunii – Hathorii




De Anna Merkaba

Salutări tuturor! Înainte de a începe această canalizare aș dori să adaug o notă personală.

Știu că nu am fost în contact cu voi pentru ceea ce mi se pare a fi o veșnicie. Și mulți dintre voi v-ați întrebat unde am dispărut. Motivul pentru care am dispărut atât de brusc a fost o urgență în familie care m-a ajuns fără nici o averizare. Un membru apropiat al familiei mele a avut un accident vascular cerebral și totul s-a schimbat într-o fracțiune de secundă pentru întreaga familie. Ultimele trei săptămâni le-am petrecut zi și noapte în secția de terapie intensivă a unui spital, asistându-l în lupta prin densitatea care îl înconjura, ajutându-l să găsească o legătură cu el însuși, să apuce acea legătură și să se tragă afară din roata karmică a vieții. Ce experiență a fost și încă mai este, o experiență de cea mai incredibilă creștere a conștiinței până acum!

Deși a fost o urgență de familie care m-a adus rapid la NY, în timp ce-mi petreceam fiecare oră la spital, mi-am dat seama că am fost chemată acolo pentru a-i ajuta pe mai mulți. M-am trezit lucrând cu multe suflete care erau în acel moment în spital, văzând fiecare situație complexă care se petrecea în fiecare cameră a spitalului simultan! Am văzut suflete noi intrând pe această planetă și pe cei care și-au încheiat călătoria pe Pământ plecând. Am văzut îngeri și diferiți ghizi lucrând non-stop pentru a-i asista pe toți cei interconectați în această uimitoare țesătură a vieții. Fiecare secundă a fiecărei zile a fost plină de o curgere de energie extraordinară care m-a ținut trează zile în șir. Energiile în creștere pulsând prin corpul meu au dispersat această forță de viață nu numai în întreg spitalul ci și pe multe mile în oraș.  

Și în timp ce stăteam acolo, mă tot gândeam la ultima canalizare pe care am împărtășit-o cu voi toți înainte de brusca mea plecare. O canalizare care vorbea despre marile schimbări ce vin spre noi, schimbări care se îmbină una cu alta astfel încât nici nu bine se încheie una că alta își deschide larg ușile spre noi. Acolo mi-am dat seama că ne îndreptăm în direcția bună pentru noi toți. Direcția bună pentru Pământul însuși și pentru universul extins. Indiferent de experiențele prin care am trecut în ultima lună, lecțiile învățate și expansiunea conștiinței experimentată nu numai de către mine însumi ci de toți cei din jurul meu, mi-a mers la suflet!

Cu siguranță lucrurile se schimbă rapid și pot merge ori încotro dorim să meargă, pe neașteptate, de urgență, rapid. Știu că noi toți simțim schimbările și suntem împinși într-un mod sau altul să acceptăm inevitabila expansiune a gradului de conștientizare. Și astfel, din fundul inimii mele vă trimit tuturor putere, vitalitate, perseverență, lumină, răbdare, înțelegere și o extraordinară iluminare a puterii cosmice pure a iubirii care să vă poarte prin aceste uimitoare, și totuși turbulente, vremuri.

Din nou ajungem acolo și ajutorul de la tărâmul angelic și de la toți co-creatorii noștri binevoitori este simțit, recunoscut și primit cu bucurie!

Vreau să vă mai informez că sunt din nou disponibilă pentru sesiuni de vindecare.

Acum, acestea fiind spuse, aici aveți canalizarea pe care am primit-o de la Hathori.

Singularitatea acțiunii provine din rezultatele întâlnirilor blânde binevoitoare ale înțelegerii necondiționate a FIinței. Singularitatea acțiunii provine de la o proastă administrare sau neînțelegere a structurii realității a matricii de față.

Prin matricea de față multe au fost spicuite din codicele universal. Codicele universului care a fost desfășurat pentru a crea labirintul pe care voi îl experimentați, a făcut pași uimitori în direcția trezirii depline, a acordului deplin al ființei, a permis conștiinței universale să expansioneze masa gradului de bunăvoință.

Conștiința universală a fost într-adevăr influențată de ceea ce se întâmplă în prezent pe planeta voastră. De ce este atunci atât de important pentru conștiința voastră să se extindă, de ce este atât de important acest experiment? Importanța experimentului constă în compararea gradului zero de conștiință cu procentul de a zecea parte din miliardele (de ani ai) antichității, de a examina structura de bază a societății, de a examina cunoașterea acelor realități pentru a ajunge în cele din urmă la înțelegerea finală a acelei ecuații.

Noua cunoaștere reconstructivă și resturile de odinioară se transformă în structura unei noi realități, o structură din care o nouă specie și noi Ființe și o nouă ordine a lucrurilor va apărea, lăsând în urmă matricea privitorilor, ajungând la o nouă înțelegere cognitivă a ceea ce este.

Ceea ce încercăm să vă spunem preaiubiților, este că faza a doua a trezirii depline își răspândește cu repeziciune influența sa în lumea voastră într-un mod perfect, în aliniere cu tot ceea ce voi sunteți. Și astfel, decretul informațional care a fost revărsat asupra voastră își ia calea și forma sub forma unimii, cunoașterii colective a realităților trecutului, interconectându-se cu înțelegerea cognitivă a ceea ce este cu adevărat.

Abilitățile reconstructive ale ființelor umane, înțelegerea realităților karmice, înțelegerea schimbărilor care au loc în interior, cunoașterea de sine, dorința lor de transformare.

Cunoașterea binevoitoare a principiului ființei, a aprins miezul structurilor voastre pământești. Miezul structurilor voastre pământești a fost cu adevărat aprins de considerabila transformare care într-adevăr are loc pe planeta voastră. Transformarea în miezul structurilor modurilor de viață pământești, prin haosul pe care-l vedeți desfășurându-se cu rapiditate în jurul vostru, conștiința umană a celor care într-adevăr cauzează o stare de neliniște este arătată tuturor astfel încât eliberarea și purificarea acelor obiective este în plină desfășurare. Eliberarea acelor energii, pe care privitorii le experimentează și le eliberează, sunt transmutate în lumină de cei staționați pe Gaia și care au fost pregătiți pentru aceste inițiative. Care într-adevăr au luat formă pe planeta voastră în scopul de a participa la acele obiective și a le aduce la îndeplinire.

Ceea ce încercăm să vă spunem preaiubiții noștri este că, tulburările și expunerea deliberată a haosului care este creat, nu este altceva decât un act de bunătate față de ceea ce voi vedeți a fi ”întunecat” pentru că eliberarea acelor energii în psihicul uman este asemănătoare erupției unui vulcan și prin erupția acelor energii ”lava” poate curge liber transformând peisajul formând o nouă platformă pe care să se poată crește, experimenta și fi.

Și astfel, în timp ce folierea erupe în valuri în cunoașterea emoțională a ființei voastre, pământul și ființele umane curăță împreună calea pentru ca o nouă platformă să poată apărea. O platformă nouă, care este deja pe drum și-și va face apariția în realitățile voastre în lunile ce urmează. O nouă platformă a cunoașterii, acțiunii, activității. Fiecare moment din experiența voastră, sufletele care sunt stabilite să elibereze tot ceea ce stă în calea lor, vor elibera și dezlănțui acele energii.

Și astfel energia lunilor ce urmează vă vor găsi călărind un fenomenal val de vibrații puternice, un val fenomenal de puternice vibrații care vă va ridica și vă va purta din ce în ce mai repede și din ce în ce mai sus până în punctul culminant al aprinderii.

Și odată ce atingeți acel punct culminant, odată ce totul este în aliniere cu ceea ce într-adevăr trebuie să fie, odată ce toate sunt la locul lor, un fenomenal spectacol de lumină se va defășura în fața ochilor voștri, o vibrație de lumină care nu a mai fost văzută pe planeta voastră de sute de mii de ani, de eoni. Într-adevăr planeta voastră și toți cei care sălășluiesc pe ea traversează timpul și spațiul pe drumul de întoarcere de unde au venit.

Pentru că toți călătoresc acasă, acasă în ei înșiși, acasă în noua realitate a ființei. Și astfel experimentul ajunge la sfârșit și rolurile voastre de arătători de cale, conducători, păzitori ai porților, păstrători de chei, ghizi, co-creatori binevoitori și inițiatori a tot ceea ce este, încep, ridicându-vă repede și purtându-vă în acele locații de pe glob unde este menit să fiți în momentul de față. Aruncându-vă rapid în energiile pe care sunteți meniți să le susțineți. Asistântându-vă în tot ceea sunteți meniți aici A FI.

Stați în lumină, preaiubiții noștri scumpi. Stați în echilibru, în perfectă aliniere cu ceea sunteți cu adevărat. În perfectă aliniere cu sursa a tot ceea ce este. Amintiți-vă puterea voastră și păstrați cheia de contact pregătită pentru că momentul acțiunii absolute se apropie. Amintiți-vă divinitatea voastră și pășiți cu demnitate. Să știți că noi mergem alături de voi, umăr la umăr și picior lângă picior. Să știți că sunteți susținuți de tot ceea ce este! Să știți că așa este. Pentru că așa este!

Asta este tot ceea ce avem pentru acum. Vă iubim. Suntem cu voi. La revedere pentru acum.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.