luni, 1 iunie 2015

O Conversație Neașteptată cu Arcturienii



De Suzanne Lie

Preaiubită Suzille,
Rezonanța ta s-a expansionat într-o frecvență mai înaltă, dar contientizarea ta conștientă nu a curs în acel portal al SINELUI tău pentru că conștiința ta nu a ocupat încă pe deplin acea rezonanță.

Conștiința ta mai înaltă care curge în vehiculul tău pământesc și conștiința la care rezonează acum vehiculul tău pământesc, nu s-au întrepătruns ÎNCĂ. Prin urmare, ceea ce se întâmplă este că tu te simți un pic deconectată de la Sursă.

Această deconectare este doar creierul tău 3D care încearcă să-și dea seama ceea ce se întâmplă. Soluția pentru această problemă este ca tu să tragi în tine protecția pe care o ai prin conexiunea ta cu noi, SINELE tău Arcturian.

Tu ne-ai experimentat întotdeauna ca fiind deasupra ta. Îți cerem ca acum să ne experimentezi ca fiind în tine. Ai putea începe cu expresiile Pleiadeene ale SINELUI, dar alinierea ta principală în acest ACUM este cu noi, Arcturienii.

Este dificil de explicat în limbaj uman ceea ce noi îți spunem, așa că vom vorbi în simboluri. Vezi imaginea Sinelor tale Pleiadeene și Antariene în stânga și în dreapta ta?

DA, LE VĂD.

Acum vezi că noi suntem chiar deasupra capului tău, deasupra glandei tale pineale. Vezi cum Pleiadeenii și Antarienii te protejează?

DA, VĂD.

Acum vezi că noi suntem chiar deasupra Chakrei tale Coroană, protejându-te și în comuniune cu tine.

DA, VĂD ȘI SIMT ASTA.

Poți simți acum protecția și informațiile noastre intrând prin Chakra ta Coroană și curgând prin tine în miezul lui Gaia?

DA, POT.

În jurul nostru îi vezi pe Îngeri și Maeștrii Ascensionați, nu-i așa?

DA, AȘA ESTE.

Bun, tocmai ți-ai dat seama în propria ta minte – prin citirea limbajului luminii vieții tale – să te uiți la ceea ce dorești să percepi și să ignori ceea ce te supără, distrage sau te îndepărtează de scopul tău.

ACUM, și asta este foarte important, focalizează-te pe ceea ce-ți expansionează conștiința și eliberează/uită-te prin ceea ce-ți coboară conștiința.

Spunem ”uită-te prin” pentru că vrem să fii conștientă de orice potențial pericol legat de locul în care mergi sau de vreun câmp de energie întunecat. Cu toate acestea, trebuie să înveți să NU te lași distrasă de întuneric.

Ai fost antrenată de către viața ta să recunoști orice pericol de întuneric, dar acum ai nevoie să-i recunoști existența fără nici o interacțiune în afară de un gând rapid de iubire necondiționată și foc violet.

DA, AM ÎNVĂȚAT ASTA – CALEA GREA

E adevărat. Dar ”calea grea” te-a învățat și că miracolele se întâmplă în fiecaare zi.

DA, A FĂCUT-O, ȘI VĂ MULȚUMESC

Propria ta expresie mai înaltă a creat acel miracol, nu noi.

DA, CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE PROPRIUL MEU SINE MAI ÎNALT ȘI VOI?

Diferența este în frecvența de rezonanță principală. Frecvența de rezonanță principală a Sinelui tău Kepier este în prezent calibrată la dimensiunea a cincea pentru a avea un contact mai direct cu tine în cazul în care este necesară o intervenție fizică.

Noi, Arcturienii nu ne mai coborâm rezonanța la dimensiunea a cincea și rămânem concentrați pe dimensiunile opt până la zece. După ce ne încheiem Misiunea de a o fi ajutat pe Gaia, noi (adică grupul de Arcturieni care ”noi” suntem) ne vom lua o ”vacanță” atât de necesară în dimensiunile cunoscute umanității ca Sursa.

ARCTURIENII ÎȘI IAU VACANȚE?

Da, și facem și glume și râdem. Ființele evoluate pot să se bucure de cele mai bune părți ale faptului de a fi într-o formă fizică fără dificultățile care însoțesc purtarea unui vehicul pământesc. Iubim, râdem și avem chiar și ceea ce voi numiți distracție.

WOW, NU M-AM GÂNDIT NICIODATĂ LA ASTA. VĂ MULȚUMESC CĂ AȚI ÎMPĂRTĂȘIT ACEASTĂ INFORMAȚIE.

Suntem fericiți să-ți răspundem la orice informație pe care o dorești de la noi. Cu toate acestea, suntem obligați de legea liberului arbitru care guvernează pe Gaia să vă dăm numai acele informații pe care voi le cereți. Pe de altă parte, dacă unul din împământații noștri întreabă ”Ce mesaj aveți pentru mine ACUM?” așa cum faci tu, ne putem uita în conștiința sa pentru a vedea ce este în stare să înțeleagă.

Informația noastră trimisă spre tine a progresat exponențial. De asemenea, datorită ultimei tale inițieri, vei fi în măsură ACUM să primești și înțelegi informații de o frecvență chiar mai înaltă.

AM SĂ AȘTEPT CU MARE NERĂBDARE ASTA.

Nu trebuie să ”aștepți cu nerăbdare”. Doar stai în ACUM.

ACEST ”STAT ÎN ACUM” ARE O GRĂMADĂ DE ”EFECTE SECUNDARE” CUM AR FI PIERDEREA MEMORIEI PE TERMEN SCURT.

Da, aceasta este o ajustare inițială, prin care vei fi în măsură să lucrezi canalizând energia – în acest caz gândurile tale – prin chakra ta coroană și direct din creierul tău.

Cu alte cuvinte, data viitoare când vei uita ceva, în loc să cauți în creierul tău fizic, du-te direct pe ”memoria externă” a minții tale multidimensionale.

Adu-ți aminte, memoria ta externă a fost cea care a păstrat tot ceea ce tu ai introdus în computer. Prin urmare, când computerul tău a căzut, tu ai putut restaura tot ceea ce ai pierdut.

Acum, ”computerul” tău este atât de plin încât a trebuit să stochezi informația pe o unitate de disc și în cloud, deoarece capacitatea computerului tău (creierul 3D) este insuficientă pentru a putea păstra toate informațiile și creativitatea în mintea ta.

Vezi cum viața îți vorbește în Limbajul Luminii?

DA. MULȚUMESC. ACESTA ESTE UN EXEMPLU MINUNAT. VOI MĂ AJUTAȚI SĂ DAU ȘI ALTORA EXEMPLE SIMPLE. CORECT?

Corect! Tu/noi (pentru că suntem o singură ființă) vorbim prin TINE (SINELE tău Multidimensional) astfel încât TU să-ți poți folosi vehiculul pământesc pentru a primi și împărtăși mesajele noastre. În acest fel noi putem comunica cu vehiculele pământești ale altor ființe multidimensionale care se află în ”misiunea la distanță” de a purta un vehicul pământesc pentru a o ajuta pe Gaia. Acesta este motivul pentru care sunt atât de multe ”canale” pentru Arcturieni.

Fiecare ”canal” individual (așa cum toți sunteți UNA în esența noastră Arcturiană) are o viață individuală cu experiențe individuale. Totuși, voi puteți spune același lucru cu întorsături diferite, astfel încât mai mulți oameni să poată primi mesajele noastre.

VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ AȚI FĂCUT ACEASTĂ INFORMAȚIE ATÂT DE CLARĂ

”Clar” este ceea ce veți căuta mai degrabă decât ”corect”. Corect este un termen care este legat de timp, situație, cultură și personalitate. ”Clar” este mai mult ca și apa limpede în care cineva se poate uita și poate vedea prin ea fundul iazului, sau aerul ”curat” prin care cineva poate privi sus în cer.

Cu toate acestea, oameni diferiți vor vedea lucruri diferite pentru că fiecare dintre voi vede ceea ce caută. Cu alte cuvinte, există nenumărate lucruri de văzut sus pe cer sau în fundul iazului, așa că veți căuta în mod inconștient să vedeți ceea ce vreți să vedeți.

Și ceea ce NU vreți să vedeți poate fi acolo, dar voi nu-l veți căuta. Prin urmare, nu-l veți găsi.

ASTA ESTE SIMILAR CU FAPTUL CĂ DACĂ CĂUTĂM FERICIRE, O VOM GĂSI. DAR DACĂ CĂUTĂM DURERE, ASTA GĂSIM.

Da, este același lucru. Acesta este modul în care voi alegeți realitatea pe care doriți să o percepeți. Voi toți vă practicați această abilitate acum în timp ce trăiți pe Pământul 3D, care pare a avea o singură realitate.

Cu toate acestea , pe măsură ce deveniți mai adepți în schimbarea așteptărilor voastre, vă veți da seama cu toții că veți găsi ceea ce căutați. Cu toate acestea, dacă NU credeți că meritați să găsiți ceea ce căutați, atunci nu veți găsi.

DA, CRED CĂ POT SĂ ÎNȚELEG ASTA. CU ALTE CUVINTE, TREBUIE SĂ CREZI CĂ MERIȚI SĂ PERCEPI SAU CĂ ACEL LUCRU POATE FI PERCEPUT ÎNAINTE DE A-L PUTEA VEDEA, AUZI, SIMȚI SAU ATINGE.

Asta sună foarte simplu, dar observăm că meritatul și crezutul sunt adeseori mai mult un rezultat a ceea ce împământații noștri au învățat dinafara sinelui lor, mai degrabă decât din interiorul SINELUI lor. Această problemă este rezultatul a nenumăratelor generații și milenii în care ați fost învățați să priviți mai degrabă în afară decât înăuntru.

Abilitatea de a privi în interiorul propriei voastre conștiințe necesită un anumit nivel de STIMĂ DE SINE, dar ea le-a fost jefuită multora dintre voluntarii noștri pe Gaia. Ați fost avertizați cu toții de această dificultate înainte de a vă bi-loca pe Gaia.

Din nefericire, acesta a fost unul dintre primele lucruri pe care le-ați uitat. Ați uitat pentru că ați fost antrenați să ”nu uitați” figurile autorităților, chiar dacă sinele vostru interior v-a spus să nu o faceți. Mulți dintre voi v-ați luptat cu acest antrenament ani de zile, dar în cele din urmă ați cedat. Căutarea iubirii în afara SINELUI vostru este formatul cheie pentru o realitate bazată pe ”puterea-asupra-altora”.

SUNT FOARTE CONȘTIENTĂ DE ACEST LUCRU. DIN FERICIRE, VOI MI-AȚI TRIMIS ÎNTOTDEAUNA ATÂT DE MULTĂ IUBIRE NECONDIȚIONATĂ ÎNCÂT AM CONTINUAT SĂ VĂ CAUT ÎN MINE, DAR NU AM PUTUT SPUNE ACEST LUCRU NIMĂNUI ÎN CEA MAI MARE PARTE A VIEȚII MELE.

Iar ACUM o spui tuturor cât de des poți și în cât de multe feluri poți.

MULȚUMESC. ACESTA CHIAR ESTE UN COMPLIMENT.

Noi nu facem complimente 3D, noi spunem întotdeauna adevărul. Cu toate acestea, adevărul nostru ar fi fost periculos pentru tine să-l împărtășești, așa că a trebuit să-l ascunzi sau să-l deghizezi.

DA, AM FĂCUT-O. ESTE SIGUR ACUM CA PUR ȘI SIMPLU SĂ SPUI ADEVĂRUL?

Dragi voluntari care purtați vehicule pământești, vă răspundem tuturor la această întrebare. Numai VOI veți ști dacă este sigur sau încă nu. Va trebui să mergeți în interiorul SINELUI vostru pentru a afla acest lucru.

VĂ MULȚUMESC CĂ AȚI SPUS ASTA. CU TOȚII AVEM VIEȚI DIFERITE ȘI SITUAȚII DIFERITE.

Da, toți o faceți, cel puțin atâta timp cât rezonați în principal cu conștiința voastră trei/patru dimensională. Cu toate acestea, pe măsură ce începeți să rezonați din ce în ce mai mult la conștiința cinci dimensională, îi veți percepe cu ușurință pe cei care au aceiași frecvență de rezonanță. Veți fi întotdeauna în siguranță cu ei.

În curând va exista numai ACUM.

DRAGI ARCTURIENI, CE VREA SĂ ÎNSEMNE ASTA?

Înseamnă că în ACUM nu există în curând.

ÎN CURÂND este o stare de conștiință.


Binecuvântări din partea Arcturienilor.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.