sâmbătă, 20 iunie 2015

Solstițiul: Sărbătoriți Întoarcerea la Iubire ~ Sanat Kumara


De Meredith Murphy

Salutări Suflete Dragi,

Eu Sunt Sanat Kumara și sunt aici cu voi în această comunicare, pentru a vă împărtăși informații legate de acest moment din lumea voastră. În legătură cu alinierea Solstițiului care urmează. În legătură cu viețile voastre – ce apare, ce este posibil, ce este important și care poate fi cel mai semnificativ aspect disponibil vouă, în experiența voastră de acum. Experiența întoarcerii la iubire.

Iubirea se întoarce pe Pământ val după val și energii de frecvență mai înaltă sunt împământate. Desigur, toate lucrurile sunt făcute din energia luminii divine care este iubirea, dar frecvențele mai înalte ale iubirii, calitatea iubirii pe care o experimentați ca și experimentare a iubirii, despre asta vorbim atunci când spunem că iubirea se întoarce. Iubirea se întoarce pe Pământ pe măsură ce voi încorporați din ce în ce mai mult aspectele de frecvență mai înaltă ale ființei voastre.

Ăsta nu-i puțin lucru. Atunci când toate acestea se întâmplă viața devine foarte dulce.

Voi trăiți într-o configurație uimitoare. O sferă de experiență în care aranjamentele se schimbă. Corespondența se schimbă. Modurile de traducere a vibrației se schimbă. Relația cu conștiința se schimbă. Toate acestea se schimbă în experiența voastră, în acest fel, și pe măsură ce o face, iubirea devine mult mai disponibilă pentru voi și în această experiență de a cunoaște mai multă iubire, vă simțiți mult mai plini de viață. Este disponibilă mai multă speranță pe Pământ, pentru să sentimentul de potențial în viața omenească se deschide.

Aceasta este o extensie, o oglindire a modului în care câmpul energetic al planetei Pământ s-a deschis și el. Întregul mod în care Pământul este prezent din punct de vedere energetic în Galaxie a fost transformat și continuă să se schimbe. Devine o sferă mult mai înaltă de experiență.

De ce se întâmplă acest lucru?

Pentru un singur lucru, pentru ceva timp în lumea voastră a existat un avânt în ceea ce privește gândirea pozitivă. În ceea ce privește valoarea și beneficiul gândirii pozitive. Această idee, deși are și ea cusururile sale, este fundamental pozitivă! Este fundamental benefic să gândești pozitiv despre viață, și pentru că voi învățați acest lucru ca și specie, sunteți mult mai conștienți de tonul gândurilor voastre. De starea de spirit pe care o aveți și de modul în care gândurile voastre se pot raporta la aceasta și cum toate acestea vă afectează corpul. Conexiunea minte-corp în mod clar recunoscută. Acest lucru transformă ceea ce înseamnă să fii om și ceea ce este posibil pentru omenire.

Este important ca voi să vă dați seama că trăiți într-un timp de mare schimbare și că însăși viața voastră este punctul de sprijin – punctul pivot în care această schimbare este creată și experimentată. Voi sunteți oamenii cu legături în trecut care construiesc poduri spre viitor. Voi stabiliți noi exemple pentru ceea ce înseamnă a fi om. Mai sunt încă pe Pământ unii care cred că banii și lucrurile materiale sunt în contradicție cu viața spirituală. Mai sunt încă pe Pământ unii care nu s-au trezit la conexiunea lor interioară și sunt total captivați de experiențele senzoriale. Apoi sunt aceia dintre voi care se amestecă și se întind către ceva foarte nou și extins. Aceia dintre voi care lucrează mai necondiționat cu calitățile experienței de aici și vă permiteți vouă înșivă să învățați cum să fiți mai liberi.

Vă revizuiți istoricul familiei, descendența voastră genetică și de suflet pe măsură ce deveniți mai liberi în forma voastră întrupată. V-am spus multe dintre aceste lucruri și înainte și s-ar putea să vă fi familiarizat cu ele și, totuși, pentru că trăiți într-un timp de imensă transformare și tranziție, noi continuăm să vă amintim aceste schimbări uimitoare pe care voi le creați precum și contextul experienței voastre, pentru a vă ajuta să rămâneți focalizați pe claritatea experienței. Vrem să vedeți cu claritate cât de multe ați revizuit și cât de mult vă schimbați. Vrem să susțineți acest lucru și să-l folosiți pentru a deveni chiar mai iubitori și mai necondiționați în legătură cu voi înșivă, lucru care știți că este o cheie uriașă pentru împuternicirea pe care o inițiați. Iubirea de sine face totul posibil.

Vă salutăm astăzi, știind că energiile de pe planeta voastră au fost foarte înalte în ultima vreme și că Solstițiul este în această săptămână. Este un moment de posibilități minunate pentru voi, de a folosi aceste energii prin alăturarea voastră în a simți conexiunea voastră cu pământul, cu cerul, cu soarele, unul cu celălalt și cu tot ceea ce sunteți. De a vă trăi amestecarea unul cu celălalt. Să vă deschideți experimentării magice a multidimensionalității conștiente, împreună și să sărbătoriți aceste schimbări și transformări a vieților voastre. Solstițiul ar putea simboliza pentru voi și cât de multă lumină puteți lăsa să intre. Cum uneori aceasta se scurge mai departe iar alteori este atât de înaltă încât nu vă puteți imagina că ați putea deține mai multă energie. O mișcare pe care voi o folosiți în mod intenționat pentru a vă tempera capacitatea energetică și a vă crește întruparea.

Este uimitor și inspirator de privit și savurăm fiecare oportunitate pe care o avem de a împărtăși cu voi și de a vă sărbători succesul.

Venind în această comunicare avem încă un lucru pe care dorim să vi-l împărtășim în acest moment, și acesta este probabil cel mai important dar pe care vi-l putem oferi: dragilor, distrați-vă. Permiteți-vă să vă distrați. Jucați-vă mai mult. Faceți mai des ceea ce vă doriți. Permiteți-vă să fiți liberi. Dați-vă voie să faceți alegerea de a fi liberi și vedeți cum vă va schimba acest lucru viața. Vedeți cât de multe sunt posibile atunci când ați crescut crezând. Permiteți-vă să faceți alegerile pe care le doriți ori de câte ori vă simțiți pregătiți. Nu considerați că ați întârziat la joc, pentru că acesta este acel gen de joc din care și voi faceți parte –  unul care se maturizează și se schimbă  și care voi ați vrut să fie așa. Unul în care voi ați dorit ca tot timpul să se deschidă noi moduri de a fi și unul care să ceară lucruri pe care voi le-ați pus deoparte cu mult timp în urmă, pentru că acum sunteți mai întregi și le puteți aborda din nou, cu inocență și prospețime și fără orice alte preocupări legate de orice ați fi putut numi înainte îmbătrânire sau bătrânețe sau oricum altcumva.

Ideile că există un moment în care lucrurile sunt adevărate și apoi din nou, nu sunt deloc adevărate. Este poetic să spui ”este momentul perfect”. Este un mod minunat de a fi în acord cu viața. De a fi pe deplin prezent. Este, de asemenea, minunat să fii surprins de sincronizarea lucrurilor. Să fie lucruri care să revină și care ați crezut că au dispărut. Să vă placă ceva ce ați crezut că ați urât. Să vă simțiți deschiși la ceva ce ați crezut că s-a încheiat. Să vă dați seama că sunteți interesați de ceva ce n-ați fi crezut că la ”vârsta voastră” ați fi putut lua în considerare. Toate acestea sunt proaspete și vii și chiar și numai pentru aceste motive, demne de sărbătorit și de a vă bucura de ele.

Dați-vă voie să vă distrați mai mult. Și tot ce acest lucru ar putea însemna pentru voi. Distracția este importantă și este mai mult de o cheie pentru a trăi mult mai deplin ceea ce în mod obișnuit recunoașteți și din care operați. Așa că, de ce să nu faceți acest lucru la acest Solstițiu? Declarați-vă intenția de a fi mai luminoși. Mai fericiți. Mai întregi și să ajungeți acolo distrându-vă mai mult. Este o cale validă, știți asta? Pentru tot ceea ce voi sunteți și tot ceea ce este. Modul de conectare lipsit de efort. Cum vi se pare ideea?

Noi vă iubim foarte mult și sărbătorim împreună cu noi întoarcerea voastră, care este în curs de desfășurare, la plinătatea ființei voastre, fiind aici – în cea mai frumoasă și mai abundentă lume, de o atât de mare frumusețe și cu un potențial atât de mare și în continuă expansiune.

Eu Sunt Sanat Kumara




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.