duminică, 21 iunie 2015

Cea De-a Cincea Chakră – Gaia Vorbește Despre Cea De-a Cincea Sa Chakră

Bine ați venit la Devenind UNA – Oameni și Planetă ”Blog-a-thon!”
Astăzi vă vom prezenta informații despre cea de-a Cincea Chakră a noastră
Și Gaia ne va vorbi despre cea de-a Cincea Chakră a Sa



De Suzanne Lie

LOCALIZARE: Cea de-a Cincea Chakră este situată în gâtul nostru.

PETALE: Această chakră guvernează creativitatea și este prima chakră în care putem intra în legătură cu ființele din dimensiunile mai înalte. Chakra Gâtului are șaisprezece petale. În numerologie, numărul 16 se reduce la 7. Șapte este numărul analizei, înțelegerii, cunoașterii, conștientizării și meditației.

Numărul 7 conduce la o focalizare interioară care este vitală pentru ca creativitatea să germineze și pentru a comunica din cel mai profund și sincer sine al nostru cu ceilalți și cu ființele din dimensiunile mai înalte. Provocarea numărului șapte constă în dificultățile pe care le aduce din cauza disconfortului creat de sentimentele noastre interioare care nu pot fi exprimate. Numărul șapte ne îndeamnă să mergem în interior și să ne alăturăm gândurile și emoțiile astfel încât să găsim o expresie creatoare.

NOTA ȘI MANTRA: Nota pentru cea de-a cincea chakră este G# și mantra este ”ham” sau ”u” ca și în blue.

CULOARE: Culoarea pentru această chakră este albastrul pal sau albastrul verzui.

GUVERNEAZĂ: Chakra Gâtului guvernează vorbirea, auzul, comunicarea, exprimarea de sine, harul și ascultarea Sinelui Mai Înalt. Această chakră ne îndeamnă să ne găsim ”sinele”, să-l facem cunoscut prin intermediul creativității noastre și să folosim forța creatoare a emoțiilor noastre mai înalte pentru a ne muta conștiința în dimensiunile mai înalte.

SIMȚ: Cea de-a cincea chakră guvernează simțul auzului. Așa cum trebuie să învățăm să ne auzim sinele interior, trebuie, de asemenea, să învățăm să-i ”auzim” și pe alții.

SEMN ASTROLOGIC: Gemenii, cu Mercur care-i guvernează, se concentrează pe comunicare. Mulți oameni care au Soarele în Gemeni se bucură de folosirea și a altor mijloace de comunicare creatoare. Gemenii sunt și foarte analitici. Natura lor duală îi face foarte sociabili, dar în același timp, destul de solitari.

ELEMENT: Elementul pentru această chakră este eterul. Cea de-a cincea chakră este prima chakră care este guvernată de simțurile noastre mai înalte, ceea ce solicită ca forța acestei chakre să se focalizeze asupra membrilor Tărâmului Angelic.

CONȘTIINȚA: Cea de-a cincea chakră ne direcționează atenția către dimensiunile a treia și a patra mai înalte. În mare parte ea mai este încă guvernată de mintea noastră conștientă, dar are acces la conștientul colectiv. Când această chakră este echilibrată, conștiința noastră individuală a progresat dincolo de conștiința personală și de grup la ”conștiința națională”.

CRONOLOGIA PERSONALĂ: Această chakră reprezintă etapa vieții de adult. În această etapă este stabilit un sentiment de sine suficient de puternic ca să fim pe deplin responsabili și să putem construi relații pe termen lung. Dacă putem folosi puterea acestei chakre, putem învăța să intrăm în noi înșine ca să determinăm sursa emoțiilor. Apoi ne putem comunica efectiv experiența personală cu altcineva. Aceasta este abilitatea de a merge în interior și a ne conecta cu ghidarea interioară înainte de a comunica cu cineva, ceea ce crează adevărata intimitate pentru că atunci comunicarea noastră se bazează pe cel mai profund adevăr interior al nostru.

CRONOLOGIA SOCIALĂ: Era de timp cea mai bine reprezentată de Chakra Gâtului este Noua Eră – timpul nostru prezent. În această eră provocarea noastră este să trecem de la focalizarea națională la focalizarea planetară. Această conștiință colectivă îndeamnă indivizii aflați în ”conștiința națională” să-și expansioneze conștiința.

Pentru a face față acestor provocări care stau în fața noastră, cum ar fi poluarea și capacitatea de a pune capăt vieții așa cum noi o știm printr-un război nuclear, este momentul să ne dăm seama că suntem cu toții în aceiași lume. Ne confruntăm în prezent cu multe provocări pe care în trecut nici măcar nu le-am fi putut concepe. Trebuie să mergem cu toții în interior și să cerem cea mai înaltă ghidare astfel încât să putem să ne exprimăm soluțiile în mod sincer, eficient și creativ.

Prin această chakră venerarea s-a expansionat dincolo de un unic Dumnezeu masculin cu caracteristicile umane ale furiei și răzbunării, care locuiește în siguranță departe în ceruri, la conceptul unui Dumnezeu care cuprinde ambele polarități, atât polaritatea masculină cât și pe cea feminină, precum și întreaga Creație: Dumnezeu/Dumnezeița/Tot Ceea Ce Este.

GLANDA ENDOCRINĂ: Glanda endocrină pentru această chakră este glanda tiroidă. Tiroida este o glandă în formă de fluture, care înfășoară partea din față a traheei chiar sub mărul lui Adam. Ea produce hormonii care influențează în mod esențial fiecare organ, fiecare țesut și fiecare celulă din organism.

Hormonii tiroidieni reglează metabolismul corpului și funcționarea organelor, afectând ritmul cardiac, nivelul de colesterol, greutatea corporală, nivelul de energie, forța musculară, starea pielii, regularitatea menstruației, memoria și multe alte condiții. Cu alte cuvinte, tiroida comunică cu întregul nostru corp și are mult de-a face cu reglarea stării generale de sănătate și de bunăstare.

NERVUL PLEXUS: Nervul plexus pentru această chakră este plexul laringian. Acest plex ne controlează gâtul, umerii, brațele și vocea.

CLARITATEA: Atunci când această chakră este clară, avem o bună comunicare, exprimare, creativitate, inspirație și interacțiuni pozitive cu alții.  Metabolismul nostru este sănătos, nivelul de colesterol este bun, avem energie vitală și ne simțim puternici din punct de vedere fizic și psihic. Ne simțim inspirați să ne exprimăm sinele mai înalt și avem o viață îmbogățită de o exprimare creatoare și divertisment. Relațiile noastre se bazează pe o comunicare veridică și pe o intimitate adevărată.

NECLARITATEA: Când cea de-a cincea noastră chakră nu este clară, avem adeseori probleme de auz, gât și/sau de voce, tuse, bâlbâială, un metabolism prost, probleme cu glanda tiroidă și gripă. Ne simțim neîmpliniți din punct de vedere al creativității și putem fi plictisiți sau plictisitori. Am putea avea probleme de a vorbi prea tare sau frica de a vorbi. Relațiile noastre ar putea suferi din cauza unei comunicări proaste și a unei lipse de intimitate. Ne simțim neinspirați și deconectați de la ghidarea noastră spirituală.

CHAKRA PĂMÂNTULUI: Cea de-a cincea chakră a Mamei Pământ se află în Muntele Shasta, California. Muntele Shasta este cunoscut de multă vreme ca fiind un vortex spiritual și multe reculegeri și seminarii au fost ținute aici. Metafizic, se spune că vechii Lemurieni trăiesc în cea de-a patra dimensiune a zonei aflate sub Muntele Shasta. Muntele Shasta este cel mai înalt munte din Statele Unite și o culme a inspirației.

DIMENSIUNI: Chakra Gâtului guvernează dimeniunile a treia mai înaltă și a patra. Emoțiile care ne torturează ne pot trage în coșmarul Planului Astral de Jos. Prin urmare, înainte ca oricare dintre noi să ne putem începe călătoriile interioare prin planurile interioare ale realității, trebuie să ne curățăm un ”tunel” prin propria noastră parte întunecată care se află în Iadul Astralului de Jos. Odată ce am făcut acest lucru, ne-am deschis conștiința către o lume interioară minunată care este la fel de reală, de fapt mult mai reală, decât lumea iluziilor care este realitatea noastră fizică.

REZUMAT: Chakra Gâtului este primul pas spre recunoașterea faptului că noi toți suntem Dumnezei și Dumnezeițe în formare.  Ca o mică sămânță care cade dintr-o floare, am venit în dimensiunea a treia ca să învățăm să creștem în propria noastră floare. Ne lovim de multe greutăți, deoarece de multe ori solul este uscat și nefertil. Cu toate acestea, prin înfruntarea conflictelor noastre interioare și exterioare creștem în sinele nostru creator mai înalt.

Creativitatea noastră personală nu este limitată la ceea ce social este identificat ca o formă de artă. Fiecare domeniu al vieții noastre solicită comunicarea forței noastre creatoare. Cât de dificil este să găsești un mod iubitor pentru a îndruma un copilaș sau să-i faci față unui angajator dogmatic? Mulți oameni ar putea spune ”Eu nu sunt creativ.” Nimic nu poate fi mai departe de adevăr! Chakra Gâtului nostru are în grijă forța de exprimare creatoare care este dreptul nostru din naștere. Fiecare este creator. Dacă ne-am pierdut legătura cu SINELE nostru creator, aceasta este una dintre cele mai mari pierderi pe care le-am putea suferi.

Dar, desigur, cum ne-am putea pierde sinele interior? Nu putem! Ușa către sinele nostru interior ne este ÎNTOTDEAUNA accesibilă. Numai durerea și frica noastră nevindecată ar putea închide și bloca ușa. Dacă nu putem deschide acea ușă, atunci prima noastră acțiune trebuie să fie să găsim pe cineva care să ne poată ajuta să comunicăm cu SINELE care așteaptă în fiecare dintre noi.



GAIA VORBEȘTE PENTRU CEA DE-A CINCEA CHAKRĂ A SA


MUNTELE SHASTA, CALIFORNIA, SUA

Sunt Gaia, am revenit pentru a fi ghidul vostru în timp ce ne fuzionăm chakrele, personală și planetară, în UNA SINGURĂ. Vă întâmpin cu bucurie în cea de-a cincea mea chakră și vă invit să intrați în corpul meu planetar, așa cum și voi mi-ați permis mie să intru în corpul vostru omenesc.

Cea de-a Cincea Chakră a mea, Mt. Shasta, California, SUA este o chakră masculină/de ieșire energetică, la care cel mai înalt vârf al său acționează ca un paratrăsnet colectând Lumina Mai Înalt Dimensională, descărcând-o apoi în miezull meu. Așa cum cea de-a Cincea mea Chakră servește la a accepta comunicarea cu Lumina Mai Înaltă prin vortexul său de putere, ea servește și ca mijloc prin care eu pot comunica în mod intim cu toate ființele planetei mele, inclusiv cu oamenii mei.

Nu este de mirare că Lemurienii, primele ființe care au deținut o formă pe planeta mea, au ales Muntele Shasta drept casa lor patru dimensională. Aici au așteptat calmi ”momentul” în care să poată distribui în mod liber mesajul ADEVĂRULUI pe care l-au protejat în toată această vreme.

Pe măsură ce Pământul petrece din ce în ce mai mult din ”timpul” său în ”spațiul” Centurii Fotonice, conștiința oamenilor mei se expansionează și Misiunea Lemurienilor începe. Din ce în ce mai mulți dintre voi ascultați ceea ce Lemurienii vă șoptesc în conștiința voastră că Adevărul este ”Acolo”, dar cel mai important că Adevărul este ”ÎN voi!”.

CEA DE-A CINCEA CHAKRĂ PERSONALĂ: GÂTUL

Fuzionarea Chakrei Gâtului voastre personală cu Chakra Gâtului planetară a mea, este un pas important către recunoașterea faptului că voi toți sunteți Dumnezei și Dumnezeițe pe Planeta Pământ. Cu mult, mult timp în urmă, ca niște mici semințe care se scutură dintr-o floare, voi ați permis ca un micuț fragment din SINELE vostru total să cadă în experimentul vostru trei dimensional. Ați intrat în Jocul 3D pentru că ați vrut să vedeți dacă un fragment din SINELE vostru multidimensional total ar putea crește și învăța mai bine într-un mediu bazat pe separare și limitare.

În multele voastre vieți pe această planetă, ați supraviețuit la nenumărate greutăți. Astfel, prin înfruntarea conflictelor voastre interioare și exterioare, voi v-ați încheiat ”experimentul” și sunteți nerăbdători să vă întoarceți la totalitatea SINELUI vostru Multidimensional. Pentru că voi v-ați integrat Sufletul/SINELE în vehiculul vostru fizic pământesc, voi sunteți capabili să comunicați cu mine, Gaia, și să intrați în mod conștient în parteneriatul nostru creator în crearea Noului nostru Pământ, cinci dimensional.

Prin fuzionarea celei de-a Cincea noastre Chakre, personală și planetară, care guvernează comunicările mai înalt dimensionale și creativitatea expansionată, împlinirea Misiunii noastre unificate va fi accelerată. Ca și vechii Lemurieni, SINELE vostru a așteptat mult timp acest moment de împlinire și unitate și este nerăbdător să exprime creativitatea voastră crescândă. Alăturându-vă Esența cu a mea, ”antena” voastră va fi amplificată astfel încât să puteți comunica mai bine cu lumile mai înalte, precum și cu dimensiunile de la unu la patru ale Pământului.

Voi sunteți, totodată, și în procesul celei mai mărețe creații a voastre, să deveniți Corp de Lumină, și glanda voastră tiroidă, din această chakră, vă schimbă metabolismul pregătindu-se pentru transformarea voastră. Și eu, la rândul meu, sunt din ce în ce mai dornică să-mi creez Corpul de Lumină Pământ, lucru care se poate vedea prin multele mele schimbări ca formă și tipare meteorologice. Amintiți-vă, oamenii mei, pentru a crea NOUL, trebuie să fim dispuși să trecem prin haosul eliberării VECHIULUI.

Haideți să ne unim acum cea de-a Cincea noastră Chakră, astfel încât să putem împreună, pașnic și constant, să experimentăm aventura întoarcerii la adevărata, multidimensionala noastră formă. Prin această întoarcere, timpul și spațiul sunt revelate ca iluzie, și unitatea și iluminarea devin FAPT. Ca O SINGURĂ Ființă, persoană și planetă, noi ne întoarcem la SINE.

FUZIONAREA CHAKRELOR

Dragii mei Preoți și Preotese care ați fost dedicați Misiunii de amintire de-a lungul multor vieți, vă cer să călătoriți încă o dată în miezul planetei mele. Imaginați-vă că intrați într-o peșteră întunecată. Pe măsură ce începeți să coborâți în miezul meu, permiteți-vă să absorbiți frecvențele sporite de Lumină Mai Înaltă pe care o descarc în zona corpului meu cunoscută sub numele de Muntele Shasta.

Pe măsură ce absorbiți Lumina, vă este arătată o cale către miezul meu, care vă duce la vortexul electromagnetic care este ușa către lumea patru dimensională a Lemurienilor. Da, calea este chiar în fața voastră acum. Pe măsură ce urmați calea, ea vă duce la o Ușă de Aur care este uriașă, deoarece Lemurienii au fost cu mult mai înalți decât omenirea din ziua de astăzi. Ușa se deschide în fața voastră și voi vedeți pământul lor primordial.

Luați Potirul Amintirii pe care îl vedeți în mijlocul căii și beți adânc din el. În timp ce vă urmați Calea, simțiți prezența acestor ființe umanoide timpurii ale lui Gaia, Lemurienii.

-          Simțiți trupurile lor maiestuoase de Lumină și marea lor răbdare și angajamentul pentru Scop.
-          Ei vă înconjoară și vă trag în conștiința lor.
-          Au așteptat timp de milenii întoarcerea voastră și vă urează telepatic bun venit în lumea în care ei au păstrat Adevărurile VIEȚII.
-          Cu inimile deschise, ei vă împărtășesc mințile lor.
-          Deschideți-vă inima și mintea ca să-i puteți înțelege mai bine.

Pe măsură ce Esența voastră intră în comuniune cu a lor, amintiți-vă că voi v-ați oferit voluntari să contribuiți la transformarea noastră planetară ...

Încet, prin Sufletul/SINELE vostru integrat, primiți mesajele pe care Lemurienii le-au ales pentru a comunica cu voi ...

Ascultați cu atenție în timp ce Lemurienii vă reamintesc creațiile care sunt Dorința Sufletului vostru să fie manifestate ...

În timp ce vechii Lemurieni vă șoptesc în inima voastră, repetați cu ei:

”Cercul este complet.
Gaia devine o Stea.
Eu devin o planetă.
ÎMPREUNĂ creăm Noua noastră Lume.”


În timp ce călătoriți prin pasajele interioare către vârful muntelui, Calea voastră devine din ce în ce mai clară. În cele din urmă, ieșiți la Lumină pentru A FI CREATORUL care ați fost ÎNTOTDEAUNA. Victorioși, stați pe vârful Muntelui Shasta. Vă întindeți către cerul vast și trageți în jos Lumina Mai Înalt Dimensională a SINELUI vostru Multidimensional.

Cu mândrie, puneți această LUMINĂ în Corpul NOSTRU Personal/Planetar.

Bine ați venit la SINELE vostru, oamenii mei dragi.
Bine ați venit la Planeta NOASTRĂ.

EU SUNT Gaia. Noi suntem UNA.





Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.