luni, 15 iunie 2015

Descoperirea apectelor ascunse – Quan Yin



De Jenny Schiltz

Am dori să abordăm împreună cu voi importanța acceptării și integrării tuturor aspectelor voastre. Este normal ca atunci când sunteți pe această cale să începeți să aveți standarde înalte și să începeți să vă schimbați comportamentul. Cu toate acestea, făcând acest lucru, vă atenționăm să nu cumva să creați o nouă mască, strat sau personaj.

Scopul acestei incredibile călătorii este să vă integrați complet cu sursa sufletului vostru, sinele vostru mai înalt, și să vă restabiliți legătura cu Divinul. Din moment ce nu poți alege să simți și să ai doar emoții pozitive, celelalte aspecte ale sinelui nu pot pur și simplu să dispară. Gândiți-vă că acest lucru ar duce la o suprimare a emoțiilor, sentimentelor și chiar a credințelor care ar putea fi considerate negative în cultura voastră. Această suprimare duce la o și mai mare durere emoțională deoarece mulți dintre voi sunteți foarte duri cu voi înșivă în momentul în care în voi apar emoții, gânduri sau comportamente nedorite. Acest lucru vă face să fiți prinși într-un ciclu de străduință pentru a îndeplini o programare nerealistă, nereușită și apoi o mai mare deteriorare a respectului de sine prin faptul că simțiți vinovăție și rușine. Ceea ce noi vă cerem este ca voi să vă onorați, acceptați și iubiți toate părțile sinelui vostru. Iubindu-vă pe voi înșivă și recunoscându-vă toate aspectele, le integrați și sunteți cu adevărat pe calea voastră naturală a iubirii, compasiunii și bucuriei.   

Atât de mulți dintre voi aveți incredibila abilitate de a avea grijă și a-i iubi chiar și pe cei care acționează într-un mod de neiubit, cu toate acestea multora le lipsește capacitatea de a extinde acest lucru și asupra lor înșiși. Vă provocăm să vă arătați vouă înșivă chiar mai multă iubire, compasiune și înțelegere decât le arătați altora. Când vă iubiți și vă acceptați toate părțile sinelui vostru, veți vedea adevărata vindecare a rănilor pe care atât de mulți dintre voi le purtați. Pe măsură ce aceste răni se vindecă, vă veți integra cu sursa sufletului vostru și veți simți pacea și bucuria după care atât de mulți dintre voi tânjiți.

Vă aducem această informație importantă pentru că acum mai mult decât oricând codurile de lumină curg în ceea ce este scos la suprafață din voi și nu mai poate fi ascuns. Tot ceea ce vă împiedică progresul vă este arătat. Acesta nu este un proces ușor, deoarece mulți, mulți simt că vechile răni au reapărut, că progresul s-a oprit sau chiar au regresat. Să știți că nu este vorba de așa ceva. Nu v-ar fi arătate aceste aspecte ascunse dacă nu ați fi pregătiți să le vindecați. Cum să le vindecați? Prin faptul că le recunoașteți și iubiți aceste aspecte ale sinelui aparent de neiubit. Ceea ce a fost ascuns poate fi acum descoperit pentru completa vindecare și integrare.

În fiecare moment voi puteți alege dacă să suprimați aceste aspecte sau să le aduceți la lumină. Vă cerem să aveți curajul de a aduce toate părțile sinelui vostru în lumina iubirii.

Cu toată iubirea și respectul,

Quan Yin


Conversație personală cu Quan Yin

Jenny: Deci, calea noastră naturală este menită să fie plină de iubire, compasiune și bucurie, dar asta numai după ce mai întâi ne-am acceptat și iubit toate părțile sinelui nostru?

Quan Yin: Corect, până când acestea nu sunt recunoscute, aduse la lumină și iubite, ele rămân ascunse și o sursă de conflicte.

Jenny: Este o coincidență că asta coincide cu Mercur retrograd?

Quan Yin: Nu, noi folosim alinierile planetelor pentru a ajuta la vindecarea totală a planetei și a oamenilor ei.

Jenny: Constat că în ceea ce mă privește comportamentele cum ar fi supraalimentarea s-au întors. Trec și printr-o etapă de profundă conștientizare de sine. La asta te referi?

Quan Yin: Da, poți alege să te iubești pe tine însuți în totalitate, chiar și părțile pe care le consideri nedorite sau rupte, sau le poți suprima și să continui să le cari cu tine în timp ce-ți continui călătoria. Pentru a le integra și deveni întreagă trebuie să iubești toate aceste părți, să fii sinceră în ceea ce privește sentimentele tale și să te iubești pe tine însuți.

Jenny: Noaptea trecută m-am simțit etrem de conștientă de sine, am avut aceste gânduri în cap în legătură cu tot ceea ce eu percep a fi în neregulă cu mine. Nu am avut gânduri atât de agitate de ani de zile. Soțul meu, stânca mea, și-a dat seama că ceva nu este în regulă și m-a întrebat. În loc să filtrez sau măcar să mă gândesc, am izbucnit ”Mă urăsc, habar n-ai cât de mult mă urăsc!” Cred că și eu am fost la fel de șocată ca și el. M-am uitat la el și am spus ”Oh, Doamne! Există o parte în mine care mă urăște!” Știu că în cele din urmă am admis un adevăr profund, totuși m-am simțit rușinată că chiar cu toate schimbările și creșterea mea această piesă mai exista în mine. Atunci când am admis aceste sentimente o pace s-a lăsat în mine și am știut că asta s-a întâmplat din cauza faptului că în sfârșit am descoperit ceva foarte important.

Quan Yin: Acesta este modul în care are loc vindecarea și integrarea. Fii sinceră și absolut curajoasă. Acum te întreb, poți iubi acele părți ale tale care au decis să se urască pe ele însele?

Sper ca întrebările și răspunsurile mele să vă ajute așa cum m-au ajutat și pe mine. Vă trimit vouă și mie însumi toată iubirea pe care o putem duce.


Jenny


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.