luni, 8 iunie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 7 Iunie 2015



Prin Marilyn Raffaele

Dragilor, schimbări rapide au loc, pentru unii prin alegere dar și de nevoie. Calea evoluției poate fi dificilă până în punctul în care are loc o tranziție spirituală și adevărul devine starea de conștiință [a celei/celui aflat pe cale] și începe să se manifeste la acel nivel. Mare parte din ceea ce este proiectat în conștiința lumii prin mass-media, biserici, guverne, etc. pur și simplu nu mai rezonează cu voi. Stilurile de viață încetățenite și tradițiile care implică de multe ori prietenii și/sau familia, încep a fi simțite vechi și încheiate.

Unele credințe sunt lăsate cu ușurință în urmă și acest lucru nu este nici măcar observat, dar în mod frecvent încercările unei schimbări personale servesc la activarea unei perioade de intense chestionări, judecăți și criticism din partea familiei și a prietenilor. Acest lucru îl poate face pe studentul care se trezește să se îndoiască sau chiar să se întoarcă la ceea ce este familiar, dar pentru că acesta a evoluat și nu mai rezonează cu trecutul, nu va rămâne în ceea ce este încheiat.

Confuzia și îndoiala apar de multe ori atunci când o persoană începe să primească și să contemple ideile unui adevăr complet străin de sistemul său de credință curent. Când ceea ce a fost cândva o bază spirituală solidă începe să se dizolve, acest lucru devine extrem de stresant pentru cei care încă mai dețin credințe religioase structurate.

Nu vă fie teamă dragilor, pentru că în acest punct nu există accidente. Să știți că sunteți întotdeauna ghidați și că nu sunteți niciodată singuri. Sinele Mai Înalt vă aduce întotdeauna ceea ce aveți nevoie atunci când sunteți pregătiți. Învățați să aveți încredere în proces, știind că în acest moment sunteți chiar acolo unde este nevoie să fiți, faceți ceea ce este nevoie să faceți, și faceți o treabă bună.

Descurajarea și sentimentul de eșec care o însoțește, sunt manifestări ale unei conștiințe pline de ”Ar trebui. Am nevoie să. Există o singură cale corectă.” – toate fațete ale dualității și separării. Este momentul să puneți capăt dialogului interior care rulează și care este plin de auto-critică și judecată, permițând acestor credințe să se dizolve în neantul care ele sunt. Nu există ”trebuie” în energiile mai înalt dimensionale, numai iubire pentru fiecare individ și alegerile sale.

Ca studenți spirituali, voi ați ajuns într-un punct în care nu puteți evolua mai departe până când nu vă recunoașteți ”sinele”. Studenții spirituali din întreaga lume, de-a lungul timpului și acum s-au luptat să găsească și să înțeleagă ce este Dumnezeu. Rezultatul sunt mulți Dumnezei și concepte, mulți fiind încă acceptați drept singurul adevăr. Mulți dintre voi ați ajuns să știți și să acceptați că Divinul este în voi, este adevărata voastră natură precum și SINELE real. Cu toate acestea, în același timp, mulți cred că umanitatea lor este ceva separat în credința că ”sinele” este pur și simplu ego și că acesta trebuie eliminat. ”Sinele” este SINELE, dar în starea umană el este condiționat de conceptele și credințele separării. ”Sinele” nu poate fi lăsat pe dinafară.

Lipsa iubirii de sine a fost considerată în mod fals ca fiind umilință, dar nu este. Ea este manifestarea conștiinței separării. Umilința este o conștientizare a cine voi sunteți și de unde curg orice daruri ați putea avea.

Mulți privesc în urmă la viața lor, crezând că acțiunile trecute sau chiar cele prezente îi fac nedemni de iubire și găsesc a fi imposibil să iubească persoana care cred că ar fi ei înșiși. Și asta din cauza faptului că ei dețin un concept fals despre ceea ce este iubirea. Iubirea de sine înseamnă recunoașterea, acceptarea și iubirea nu numai a Divinului din interior ci și a acelei părți din voi care continuă încă să învețe – acea parte care a făcut multe greșeli și care de multe ori pare a fi un eșec. Aceasta este călătoria pentru aducerea împreună a copilului interior cu Sinele Divin.

Nu mai poate exista o sălășluire a ”păcatelor” trecutului pentru că acestea pur și simplu folosesc doar la cimentarea energiilor trecutului, a tot ceea ce este iluzoriu. Amintiți-vă, o persoană poate trăi numai din cea mai înaltă stare de conștiință pe care a atins-o. Lucrurile pe care le-ați făcut cu mult timp în urmă, nu sunt ceea ce ați face astăzi.

Copilul interior este un termen folosit pentru energia acumulată de o stare de conștiință imatură și ne-trezită purtată și adăugată de fiecare persoană, viață după viață.

Lucrul cu copilul interior poate fi un instrument puternic în procesul de a învăța iubirea de ”sine”. Deși această muncă este adesea considerată a fi o practică psihologică, ea merge, de fapt, mult mai profund. Copilul interior este acel aspect al vostru nevinovat și încrezător care a fost respins, dezamăgit și rănit. El este ne-trezitul voi ca și un mic copil, individualitatea voastră în cea mai inocentă stare a sa. Deoarece experimentarea celei de-a treia dimensiuni a început în fiecare viață, de abia pricepeați ceva și astfel ați acumulat amintirile celulare de apărare ale unui copil.  

Majoritatea oamenilor mai poartă încă o oarecare, dacă nu toată, energie a rănilor experimentate în conștiința copilului, împreună cu modurile imature în care au încercat să le abordeze. Ca și adult, aceste energii încep să se manifeste sub forma gândurilor și acțiunilor imature care se manifestă în mod neașteptat atunci când vă așteptați cel mai puțin, de obicei în momentele de stres. Majoritatea adulților de obicei ignoră aceste sentimente, fără să-și dea seama că ei își resping copilul interior ca irelevant, astfel perpetuând situația. Această energie poate fi curățată doar de voi. Copilul trebuie să fie recunoscut, acceptat, iubit, ghidat, protejat, etc. și acesta este momentul lui.

Onorați-vă copilul interior, orice vârstă ar putea să aibă acesta. Veți ști acest lucru prin tipurile de dialoguri interioare pe care le experimentați. Vorbiți-i blând acelei părți din voi, spunându-i că de acum încolo îl veți iubi și proteja și, ceea ce este cel mai important, îl veți recunoaște. Copilul interior este acel voi care fără nici un motiv se simte adeseori rănit, furios, trist sau deprimat și ca un copil imatur, speriat. Fiți răbdători, știind că așa cum fac toți copiii, copilul face tot ceea ce poate el mai bine în acel moment și că are nevoie de ajutorul vostru.

Mulți au o cunoaștere spirituală intelectuală (chakra coroană), dar până când nu vă îmbrățișați întregul voi, recunoscând și acceptând copilul (chakra inimii), zbuciumul va continua să existe. Pe măsură ce veți învăța să vă acceptați, ascultați, susțineți și vorbiți cu acest aspect al individualității voastre, fără să-l respingeți ca și cum n-ar însemna nimic, el se va maturiza – la început va răspunde ca un copil, apoi ca un adolescent și, în cele din urmă, ca un adult. În cele din urmă sunteți în măsură să integrați pe deplin acest aspect vindecat și ”sinele” devine SINE.

Evoluția pe Pământ este o avansare treptată către amintirea și acceptarea adevăratei identități a sinelui și a altora prin experimentarea multor vieți trăite într-o energie a dualității și separării în timp ce are loc o evoluție treptată într-o conștiință care învață din interior în loc de exterior. Să știți că în ciuda aparențelor, în realitate totul este perfect, întotdeauna a fost și întotdeauna va fi.

Ați petrecut vieți înaintând cu greu printr-o pădure de energie densă și întunecată, încercând să faceți ceea ce puteați voi mai bine la fiecare pas de pe cale. La un moment dat ați început să vedeți lumina filtrându-se printre copaci și v-ați îndreptat în direcția ei, dar când, în cele din urmă, ați ieșit afară în lumina strălucitoare, v-ați dat seama că v-ați umplut cu iarbă, crengi și tot felul de alte rămășițe de-a lungul drumului. Voi sunteți acum în procesul de a descoperi și elimina gunoaiele cu care v-ați încărcat, unele dintre ele fiind adânc înrădăcinate. Acest lucru vă va permite, la rândul său, ca pentru prima dată să vă vedeți pe voi înșivă și pe ceilalți cu claritate.

Atunci când adevărul este nou, apare de multe ori îndoiala și dorința de a rămâne în ceea ce este familiar. Cu toate acestea, odată ce ați ieșit din pădure la lumină, orice atracție ar mai deține vechiul pentru voi, în curând va dispărea. În acest punct vă aflați cei mai mulți dintre voi – în punctul în care trebuie să renunțați să mai priviți prin ”vederea pădure”. Ați ieșit din pădure și trebuie să lăsați în urmă căile pădurii. Aveți acum lumina care vă va permite să descoperiți o infinită frumusețe veșnic prezentă și o perfecțiune nemaicunoscută până acum.

În acest punct al călătoriei voastre nu există accidente. Toate experiențele sunt oportunități de a vă examina sistemul de credințe fără judecată sau critică. Este momentul să treceți dincolo de orice dezgust de sine sau de alte credințe care v-ar putea sugera că sunteți ”mai puțin de”. Sunteți pregătiți să treceți dincolo de studiile spirituale intelectuale în acceptarea și trăirea lor. Asta înseamnă că, călătoria voastră spirituală trebuie să includă onorarea, aprecierea, înțelegerea, acceptarea și iubirea a cine voi sunteți – cu negi cu tot și toate celelalte.

IUBIREA nu poate fi guvernată niciodată de standardele unei societăți care este încă încurcată în conceptele binelui și răului. IUBIREA se bazează pe și curge din SINE. Conștientizarea acestui adevăr se expansionează și crește cu fiecare dezvăluire, dar ”sinele” nu poate fi exclus din acest proces.

Încercați să iubiți călătoria în sine precum și tot ceea ce întâlniți de-a lungul drumului, dar cel mai important lucru este înțelegerea faptului că ”sinele” este SINELE și că nimeni nu este mai Divin decât voi în orice moment.


Noi suntem Grupul Arcturian 6/7/15


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.