joi, 4 iunie 2015

Definirea Sufletului Bătrân



Această canalizare în direct a fost oferită în Bali, Indonezia
în data de 29 Martie 2015 de către Kryon prin Lee Carroll

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Există întotdeauna un sistem în funcțiune, iar în acest caz particular al noii energii, sistemul onorează sufletul bătrân la fel ca orice alt sistem de astăzi.

Dragilor, v-am spus de multe ori până acum că cei care fac diferența pe planeta voastră în acest nou punct din timp sunt cei care au cea mai multă experiență. Când spunem cea mai multă experiență, ne referim la cei care au trăit pe această planetă vieți după vieți în energia Pământului vostru. Acesta este într-adevăr sufletul bătrân despre care vorbim, iar acesta este cel cu vieți de experiență.

Aș vrea să vă spun ceva, dacă nu știți deja. Sufletele bătrâne sunt cei care se trezesc chiar acum la noi idei și percepții. Un suflet bătrân poate avea mai puțin de 20 de ani sau peste 80. Nu contează, pentru că vârsta voastră cronologică vă măsoară numai această viață. Vârsta voastră Akashică se referă la cât de multe vieți ați avut și la cât de înțelepți sunteți astăzi din această cauză.

Chiar și acum vor fi unii care vor întreba, ”Sunt un suflet bătrân?” Înainte de a putea răspunde la această întrebare, aș vrea să vă dau câțiva parametri ai sufletului bătrân la care să vă gândiți în aceste ultime momente ale acestei întâlniri. Dar înainte să fac acest lucru, vreau, din nou, să vă spun ceva. Văd dulceața și frumusețea și scopul vostru de a fi aici. Eu vin din cealaltă parte a vălului unde nu există timp și este o percepție a realității mult diferită de cea de aici. În locul în care mă aflu eu, dacă vreți să-i spuneți loc, există o recunoaștere a tot ceea ce voi sunteți. Vedem frustrările singurei vieți pe care o trăiți și în același timp frumusețea vieților pe care le-ați trăit înainte. Am văzut ceea prin ce ați trecut și motivul pentru care credeți că sunteți aici. Le vedem pe toate odată în toată măreția lor, iar voi totuși vă întrebați, ”Sunt un suflet bătrân?” Este uimitor pentru noi că voi în timp ce stați aici ascultând ați putea pune vreodată această întrebare.

Dragilor, sunt atât de multe aici pe care aș dori să le simțiți și despre care nici măcar nu pot vorbi. Aș vrea ca acest mesaj să vă sune a adevărat, astfel încât să știți cine sunteți. Doresc să încep o călătorie care să valideze ceea ce voi știți deja la un anumit nivel. Sunteți suflete bătrâne. Dați-mi voie să fac o afirmație. Știu cine este aici, și toți cei care-mi ascultă vocea în acest moment în această încăpere sunt suflete bătrâne – voi toți, fiecare dintre voi.

Este o mare varietate între voi în ceea ce privește durata de timp pe care ați petrecut-o fiecare dintre voi pe planetă. Gândiți-vă la ceea ce ați experimentat, variatele culturi în care ați trăit, bătăliile prin care ați trecut și motivele pentru care ați venit. Vreau să vă spun că experiența acestui grup este uimitoare și nu este ceea ce voi credeți. Voi gândiți liniar și vă gândiți că pur și simplu trăiți un anumit număr de vieți ca diferite tipuri de oameni. Noi, în schimb, vă vedem viețile ca și pe niște catalizatori ai Pământului.

Noi numim o viață o ”experiență” sau o ”expresie” a sufletului pe Pământ. Ce părere aveți despre un suflet care vine, stă trei luni și apoi pleacă? V-ați putea gândi că este ceva în neregulă acolo, că este o tragedie să pierzi un copil. Dar în realitate, aceasta se face cu un pre-acord cu părinții sufletului. Aceasta este fie o lecție care ar putea fi învățată sau livrată, fie va fi dată părinților o oportunitate de a deveni spirituali prin durerea lor. Ce ziceți de asta? Așa că aceasta reprezintă o viață care este profundă prin potențialele sale și care durează doar trei luni! Adeseori, experiența acestei vieți este oferită doar de către un suflet bătrân. Credeți că ați fi putut face așa ceva? Este atât de simplu și de profund și atât de plin de înțeles! Poate că o mamă s-a trezit spiritual și a pus întrebările vieții ei din cauza a ceea ce voi ați făcut și ați fost de acord să faceți, iar voi ați venit și ați plecat în numai trei luni!

Ce părere aveți de faptul de a veni pe Pământ, a trăi până la vârsta de 19 ani și a fi uciși pe câmpul de luptă de un cuțit care trece prin voi? Ați putea spune, ”Ce bine poate să facă asta cuiva? Este o viață pierdută!” Aș vrea să-ți spun, dragă Ființă Umană, că fiecare respirație a ta ca și suflet bătrân pe această planetă este plină de înțeles, este numărabilă, este înregistrată și este frumoasă. Unii dintre voi au trebuit să fie pe câmpul de luptă ca și cei care au căzut, iar unii dintre voi au trebuit să fie pe câmpul de luptă ca învingători. Asta este experiență, și este toată necesară sufletului bătrân în acel moment de timp. Ce bine ar putea face? Poate ca să vi-l reamintiți suficient de mult pentru ca într-o zi să aveți puterea de a spune ”Nu vor mai exista câmpuri de luptă!” Înțelepciunea voastră va înțelege că nu contează dacă sunteți învingătorul sau învinsul, pentru că amândoi reprezintă o energie joasă nepotrivită pentru un nou pământ. Războiul nu este acceptabil! Numai un suflet bătrân ar ști acest lucru prin experiența sa.

Vreau să vă dau atributele sufletului bătrân, treptat, și am să vă cer o introspecție. Cu alte cuvinte, vreau să vă cer să analizați aceste lucruri personal. Nu vă mințiți pe voi înșivă. Nu fiți în negare. Vreau să stați și să vă clarificați aceste lucruri chiar acum. Sunt acestea atributele voastre?

Atributul numărul unu
Primul motiv pentru care să știți că sunteți un suflet bătrân, este că sunteți aici și ascultați asta! Nu am în fața mea o sală plină cu Ființe Umane care sunt pur și simplu curioase! La nivelul de învățare reprezentat aici, în acest tip de energie, acesta atrage numai suflete bătrâne.

Ați vrut să veniți? Mulți spun da, dar câțiva dintre voi ați fost târâți aici de către cineva care a dorit ca voi să observați ce se întâmplă. Am să vă spun că asta este sincronicitate, nu întâmplare. Chiar și cei care nu au ales să fie aici și sunt aici datorită altora sunt suflete bătrâne. Acest lucru se aplică și ascultătorilor care ascultă poate pentru prima dată. Aceasta nu este o întâmplare!

Primul motiv pentru a ști că ești un suflet bătrân, este faptul că ești aici. Dragilor, ce auziți sau gândiți în legătură cu ceea ce vorbim noi? Îl auziți pe Kryon sau vă gândiți la cina de mai târziu? Fiți sinceri. Sufletele bătrâne sunt curioase! Când vine vorba de această energie, ele sunt atrase de ea ca un fluture de noapte de lumină! Suflet bătrân, tu recunoști de ce te afli aici și la un anumit nivel vrei mai mult. Ești ca un burete în ceea ce privește informațiile, și nu din curiozitate, ci din cauza faptului că informația începe să sune a adevărul epocii. Acesta este numărul unu.

Atributul numărul doi
Unii dintre voi încep să aibă ceea ce voi numi experiențe profunde de reamintire. Voi le-ați numit déjà vu – uri, o expresie care înseamnă că ați putea crede că ați experimentat energia înainte. ”Am sentimentul că-mi amintesc, deși nu-mi pot aminti dacă s-a întâmplat sau nu.” Unora dintre voi li se întâmplă acest lucru din ce în ce mai des. Poate că vă întâlniți cu o persoană, apoi plecați de la acea întâlnire și la un anumit nivel sunteți convinși că ați mai văzut acea persoană și înainte. Mai târziu vă dați seama că, de fapt, n-ați mai întâlnit-o niciodată. S-ar putea să mergeți la o reuniune și să întâlniți pe cineva care este prietenos și pe care îl simțiți foarte familiar, de parcă ar face parte din familie, și totuși nu l-ați mai întâlnit niciodată. Cumva, vă dați seama că trebuie să fie un prieten vechi și reaprindeți o profundă prietenie cu cineva din familia Akashică. Ați întâlnit, probabil, o mamă sau o fiică dintr-o viață anterioară? Bărbații vor întâlni foști camarazi față de care simt o oarecare afinitate, și pe care îi vor numi ”colegi” și ”flăcăi” sau orice altă denumire verbală pentru a semnala că vor să fie împreună cu ei. Este chiar mai mult de atât.

Unii dintre voi vor descoperi o similaritate a conștiinței cu alții, dar este mai mult de atât. Începeți să vă aduceți aminte lucruri, o energie pe care o voi numi trezire Akashică. Din ce în ce mai mulți dintre voi sunteți conduși în situații care par familiare și vedeți chipuri pe care credeți că le cunoașteți, deși le vedeți pentru prima dată în această viață! Partenerului meu i se întâmplă astfel de situații când merge în țări și culturi în care nu a mai fost niciodată înainte și se întâlnește cu frați și surori. Îi este greu să plece. Mulți dintre ei nu vorbesc limba sa și poate discuta cu ei numai prin intermediul interpreților, deși se uită în ochii lor și știe că ei fac parte din familia lui. Oricât de departe ajunge, experiențele sale pe întreaga planetă sunt cu cei pe care îi cunoaște. El își întâlnește familia.

Acesta este un semn în a fi un suflet bătrân și unora dintre voi li s-a întâmplat acest lucru nu o dată. În plus, câți dintre voi vedeți în mod regulat ora 11:11? Este în afara sincronicității să o vedeți din întâmplare. Vedeți această combinație de numere prea des pentru a fi vorba de întâmplare? Știați că acesta este un sistem de livrare pentru sufletele bătrâne, astfel încât să știe că sunt suflete bătrâne? Despre asta este vorba. Acesta este un sistem de comunicare, de iubire, care spune, ”Noi știm cine ești tu, suflet bătrân!”

Atributul numărul trei
Poate că ești o femeie care nu a avut niciodată copii, dar la un anumit nivel totuși ai! O știi și o poți simți. Poate că nu ai avut niciodată copii și ai decis că nici nu vei avea! Nu ai nevoie de asta, pentru că simți că ai tot avut copii și acum este momentul pentru o pauză. Dar știi ce înseamnă acest lucru, nu-i așa? Chiar știi, suflet bătrân. Ai fost aici de destule ori ca Akasha ta să vibreze cu a fi o mamă profundă. Același lucru este valabil și pentru bărbați. Un bărbat care este un bărbat blând din fire și care nu ar răni niciodată o altă Ființă Umană, știe în mod intuitiv că a fost un războinic. El simte, sau chiar visează, că și-a înfipt sabia într-un alt Om de câteva ori și știe ce înseamnă și care este sentimentul pe care îl ai atunci când iei o viață. Dacă ești bărbat și mă asculți acum, te provoc să intri în mintea ta împreună cu mine. Simți și știi că ai luat parte la unele fapte josnice. Acest lucru vibrează în Akasha ta, și face parte din structura ta celulară. Oricât de blând poți să fii, sau cât de respectuos poți să fii de această dată, tu știi că porți războinicul în tine.

Acum, dacă chiar vreți ezoterie, ascultați asta. Femei care vă aflați în public, și voi știți la fel de bine că aveți un războinic în voi și îl puteți simți. Ați participat și voi pe câmpurile de bătălie de pe Pământ și o știți. Deși s-ar putea să nu răspundeți la a fi bărbat, voi puteți răspunde la energia de a fi în drama luptei. Știți cum este să supraviețuiești sau nu pe câmpul de bătălie. Atât de multă istorie este legată de bătăliile care au fost câștigate sau pierdute, încât înseamnă că voi toți cei care sunteți în această încăpere ați participat până la capăt în multe dintre ele. Uneori ați murit pentru Dumnezeul vostru și uneori ați murit pentru nimic, dar voi toți ați avut experiența de a ști ce înseamnă să vii și să pleci repede având o moarte dramatică. Bărbați și femei, voi purtați acea energie a trecutului, și data viitoare când vă aflați în preajma ei vă afectează, iar voi puteți decide dacă doriți să o faceți din nou sau nu. Într-o energie mai veche, mulți dintre voi ați decis să o faceți din nou și din nou, și s-au născut familii de militari, bărbați și femei. Alții s-au trezit la sentimentul de a fi terminat cu totul. Unii dintre bărbații obosiți de lupte au devenit mame. [Kryon zâmbește]

Atributul numărul patru
Sunt atât de multe semne că sunteți un suflet bătrân, dar poate că voi nu sunteți conștienți de ele. Unele ascunse. Aici este unul pe care aș dori să-l examinați în mintea voastră în timp ce stați aici: Sunteți naivi sau înțelepți? Recunosc că o persoană naivă nu se va gândi niciodată că este naivă. Vorbesc de înțelepciunea de dincolo de vârsta voastră. Aveți o înțelepciune dincolo de vârsta voastră? Răspunsul în fiecare caz este da. Voi știți asta, și stați aici în toată sinceritatea cu corpul vostru, cu conștiința voastră, și voi știți asta. Sunt atât de mulți oameni tineri aici care o simt profund – înțelepciune dincolo de vârsta voastră. Cum este posibil așa ceva? Cum ați putea descrie cum se simte asta? Dragilor, eu tocmai v-am dat una dintre cheile cunoașterii că voi sunteți un suflet bătrân și mai știu că voi nu vorbiți cu nimeni despre acest lucru.  

Cum ați putea spune vreodată un astfel de lucru cuiva fără ca acel cineva să creadă că v-a scăpat ego-ul de sub control? Dacă spuneți ”Sunt mai înțelept decât oricine din jurul meu”, oamenii vă vor pune motivele la îndoială și poate că nu vor dori să se afle în preajma voastră. Dar sincer, între noi acum, nu este așa? Dragilor, aici este un secret pe care voi toți îl purtați, și aveți acest lucru în comun cu grupul. Ați venit împreună cu ei și vă dați seama că ați găsit o familie înțeleaptă. Înțelepciunea voastră vine din experiență. Ați plătit pentru ea, dragilor. Ăsta este modul în care știți că sunteți un suflet bătrân.

Atributul numărul cinci
Acestui atribut care urmează este dificil să-i faceți față și am mai vorbit despre el în câteva din canalizările recente. Există un lucru pe care Akasha îl crează în personalitatea voastră. Trăind vieți după vieți într-o energie veche se crează probleme de stimă de sine. Timp de eoni v-ați opus unei energii vechi și n-ați făcut-o bine. Energia veche a fost întotdeauna la conducere și voi a trebuit fie să vă ascundeți de ea, fie să vă luptați cu ea. Mulți dintre voi ați murit din cauza asta. Nu a fost niciodată mai bine de-a lungul istoriei. Ați petrecut viață după viață în aceste condiții, fiind mereu învinși, până acum.

Acum vă treziți la momentul care a fost prezis pentru această planetă de către Cei Vechi. Este profund, cu o potențială schimbare, iar profețiile sunt împlinite. Energia este în sfârșit de partea voastră și asta este ceea despre ce am vorbit în ultimii ani. Totuși, din cauza acestei lupte cu vechea energie, care este atitudinea pe care o aveți? Este o totală lipsă de stimă de sine. Nu am să vă cer să vă ridicați mâna chiar acum pentru a confirma acest lucru, pentru că mulți dintre voi îl simțiți. Căutați în sufletul vostru chiar acum și veți ști că am dreptate. S-ar putea să fiți hotărâți în exterior și să le păreți puternici altora, dar când sunteți singuri, vă întrebați cine sunteți. Vă întrebați dacă o veți face; vă întrebați dacă aveți dreptate. Acesta este sufletul bătrân.

Experiența voastră de-a lungul istoriei v-a făcut să căutați în mintea voastră pentru a vedea dacă sunteți demni/vrednici să fiți aici acum în această nouă energie. Logica voastră cântărește toate acestea și de multe ori vine cu rezultatul ”Poate că nu sunt vrednic/ă să fiu aici”, sau ”Se va întâmpla din nou?”, sau ”Sunt prea obosit/ă pentru asta!” La asta vă gândiți, nu-i așa? Lipsa stimei de sine este atributul sufletului bătrân. Este în totalitate de înțeles. De câte ori ați pierdut înainte aceiași confruntare de nu mai vreți să mai luați parte la ea? Dar confruntarea s-a schimbat.

Energia planetei începe să se întoarcă, iar echilibrul dintre lumina și întunericul conștiinței este foarte mult schimbat. Pe măsură ce învățați cine sunteți, de ce sunteți aici și de ce vă simțiți așa cum vă simțiți, lucrurile vor începe să aibă un sens. Nu există ceva mai bun decât descoperirea adevărului, pentru că acesta rezolvă trecutul. Descoperirea adevărului în ceea ce privește trecutul, pune în perspectivă viitorul și începeți să aveți stima de sine pe care o meritați.

Luptele întunericului și a vechii energii sunt peste tot în jurul vostru și voi priviți cum acestea se manifestă în societate în moduri total diferite. Există un sentiment general că colectivul Ființelor Umane își dorește egalitate, o viață confortabilă, corectitudine, o viață de calitate și integritatea conducerii guvernamentale, peste tot. Aceasta este astăzi lupta principală – schimbarea gărzii de la a face lucrurile în același fel la mutarea în ceva ce omenirea nu a mai văzut până acum.

Atributul numărul șase
Descoperirea scopului. Sufletul bătrân are atât de multă experiență din trecut și atât de multă istorie încât mulți se uită în jur și spun ”Care este scopul pentru care sunt eu aici?” De multe ori, ei îi caută pe alții să le spună despre ce este vorba. Pot merge la întâlniri în care sunt aproape siguri că vor ști care este acesta, dar în adâncul sufletului, habar n-au. Ei întreabă ”Care este scopul meu? Ce am de făcut aici?” Și asta din cauza faptului că energia este diferită.

Ca și suflet bătrân, voi puneți aceste întrebări ezoterice pentru că unii dintre voi, dacă nu voi toți, vă simțiți nemulțumiți la un anumit nivel cu ceea ce faceți. Credeți că nu este suficient sau că ați luat-o în altă direcție decât v-ați gândit la început. Suflet bătrân, întrebările tale chiar dovedesc că ești un suflet bătrân! Într-o energie nouă, să vă învățați din nou calea este derutant și frustrant! Pentru că ori de câte ori ați fi trăit înainte, nu ați trăit niciodată în această energie.

Aceasta este o energie primară pentru voi, așa că vă simțiți puțin pierduți, sau poate că scopul vieții voastre nu vă este atât de clar pentru că noua energie nu vă dă acel feedback pe care vi-l dădea energia veche. Nu puteți spune, pentru că nu puteți avea încredere în ceea ce simțiți. Așa că, vă întrebați ”Fac bine ceea ce fac? Este ceva ce aș putea să fac mai bine sau mai des?”

Voi spune asta din nou. Suflet bătrân, pe măsură ce începi să te schimbi din vechile moduri, puterea ta va începe cu adevărat să se arate. Începi nu numai să-ți dai seama cine ești, dar și că meriți să fii aici. Ai venit cu atât de multă experiență încât începi să o tragi din Akasha. S-ar putea să nici nu-ți dai seama că o faci, dar chiar o faci. Intuiția devine mai înaltă, și începi să primești sfaturi în ceea ce privește propria ta viață. Primești sincronicități cu privire la unde să mergi și ce să faci, toate bazându-se pe faptul că tu ești un suflet bătrân astăzi.

Cei care de-abia au venit pe planetă, dragilor, doar privesc în jurul lor și învață cum funcționează lucrurile. Ei doar supraviețuiesc. Ei nu au instrumentele experienței pe care voi le aveți. Vor, dar și le imaginează doar. Cu toate acestea, voi știți despre ce este vorba și aveți înțelepciunea amintirii. Aducerii aminte. Începeți să rezolvați problemele omenirii și cu ceva timp în urmă v-am spus care a fost scopul vieții voastre. V-am spus să vă relaxați și pur și simplu să ”fiți aici”. V-am spus că nu contează ce faceți și că faptele voastre nu sunt atât de importante pe cât de importantă este prezența voastră aici. Acest concept nu se potrivește cu ceea ce v-au spus părinții voștri.

Ascultați: Nu contează ce faceți! Lumina voastră ajută această planetă nu faptele voastre. Căutarea voastră să aflați cine sunteți ajută această planetă. Pur și simplu faptul că stați azi aici pe acest scaun ajută planeta! Rețeaua Cristalină își amintește ce faceți voi și energia creată de căutarea voastră conștientă va dura timp de generații. Prin faptul de a fi aici ca și suflet experimentat, voi vă puneți experiența și înțelepciunea voastră în rețelele acestei planete, energia maturității vieții voastre. Asta este ceea ce faceți chiar acum.

Această energie nouă de pe planetă, chiar acum, este ca un burete care vă absoarbe experiența și puterea Akashică, astfel încât generațiile viitoare vor primi ceea ce voi ați învățat ca și suflet bătrân. Este un sistem care este mult dincolo de ceea ce voi ați putea crede că ar putea fi. Literalmente, în timp ce voi stați în disperare întrebându-vă dacă meritați să fiți aici și care este scopul vieții voastre, această planetă absoarbe tot ceea ce voi ați făcut și din cauza căreia v-ați maturizat. Acesta este sistemul despre care sufletul bătrân are nevoie să știe.   

Relaxați-vă și fiți. Să știți că sunteți aici cu un scop. Relaxați-vă și lăsați sincronicitatea să vă împingă în zona următoare care va fi binevoitoare și frumoasă pentru voi, dacă veți permite acest lucru. Ați trecut prin atât de multe vieți în care ați suferit încât este foarte ușor pentru voi să vă gândiți că sunteți aici ca să suferiți din nou. Nu sunteți! Părinți, v-ați aduce copiii în această lume cu scopul ca ei să poată suferi împreună cu voi? Nu are nici un sens. Acesta nu este bunul simț spiritual! Trebuie să începeți să folosiți inteligența Spiritului care ar întreba, ”Ce aș face dacă aș fi un Dumnezeu iubitor, binevoitor?” Apoi, la un anumit nivel, va fi o voce în interior care va spune ”Tu ești! Tu ești o parte din întreaga creație!” Îți poți răspunde propriilor tale întrebări logice dacă vrei, deoarece înțelepciunea ta îți oferă o bucățică din simțul realității din mintea creatorului.

Atributul numărul șapte
În sfârșit, numărul șapte, și s-ar putea să nu vă fi gândit niciodată la acesta. Dragilor, voi aveți ceva ce simțiți profund și care este evident. Cu toate acestea, voi credeți că toată lumea îl are. Nu are. În această energie sufletul bătrân are capacitatea de a se simți profund iubit de Dumnezeu și alții nu o au. Acest lucru cere maturitate! Cere vieți de experiență ca să înțelegeți bunăvoința creatorului și ce înseamnă și cum se simte acest lucru în interior.

Acesta este motivul pentru care este atât de dificil să iei un suflet tânăr și să-l faci ca din a se simți o victimă să se simtă iubit de Dumnezeu. Habar nu are cum se simte asta! Voi aveți! Este ceva ce n-am mai spus niciodată despre partenerul meu și pe care îl dezvălui aici pentru prima dată. V-a oferit de-a lungul anilor de multe ori istorisirile lui Kryon și v-a spus ce i s-a întâmplat când s-a așezat prima dată pe scaun și m-a chemat. A simțit emoție! Acesta a fost catalizatorul său și cel care i-a permis să se așeze pe scaun din nou și din nou. Nu numai că a simțit-o, dar i-a și plăcut. La un anumit nivel, inginerul a recunoscut-o și a știut ce este. Era un suflet bătrân! Este un suflet bătrân și era pregătit să simtă iubirea lui Dumnezeu. El și-a recunoscut familia, dragilor, dar sufletele noi nu o fac. Ele nu înțeleg sentimentul pe care îl aveți voi, și care este maturitatea de a fi iubit de creator. Îl vor avea, dar asta cere experiență.

Dacă sunteți un suflet bătrân, o puteți simți. Dacă o puteți simți, sunteți un suflet bătrân. Felicitări tuturor pentru că sunteți cine sunteți. Voi sunteți cei care vor schimba planeta. Ați venit aici de peste tot – din atât de multe țări și atât de multe limbi – și toți aveți în comun un lucru chiar acum: Sunteți împreună și puteți simți iubirea lui Dumnezeu.

Vei schimba planeta prin simpla ta prezență aici, Lucrătorule în Lumină. Rețeaua Cristalină absoarbe lumina pe care voi o purtați, pe care ați câștigat-o și ne-ați adus-o nouă tuturor. Acesta este un sistem profund, și noua energie a planetei are nevoie de experiența sufletelor bătrâne  și de înțelepciunea sufletelor bătrâne pentru a-i afecta pe cei care se vor naște în viitor. Acest sistem este ezoteric, dificil de descris și profund. Gândiți-vă la asta. Trăind astăzi aici, voi impregnați în rețele cunoașterea și înțelepciunea pentru generațiile viitoare.

Cum credeți că omenirea se va maturiza și va evolua spiritual vreodată fără această cunoaștere? Răspunsul este că nu o poate face decât dacă are loc o schimbare, iar catalizatorul pentru această schimbare este experiența Akashică a sufletului vostru bătrân. Voi sunteți cei care o puneți direct în rețelele planetei prin simplul fapt de a fi aici și a înțelege acest lucru. Asta, și deschiderea capsulelor timpului, vor crea încet o planetă ascensionată. Voi plantați semințele viitorului doar fiind în această încăpere și dându-ne voie să vă vorbim.

Închei. Ce veți face cu această informație? Vreau să vă gândiți la aceste lucruri dacă puteți, dacă vreți. Vreau să vă gândiți la toate astea și să vă puneți întrebarea ”Este posibil să fiu mai mult decât cred eu că aș fi? Este posibil ca Dumnezeu să mă cunoască, așa cum stau aici cu toate problemele și frustrările mele pământești? Chiar îi pasă lui Dumnezeu de toate sarcinile pe care le am de îndeplinit sau de copiii pe care îi am de crescut? Chiar îi pasă lui Dumnezeu de rudele pe care trebuie să le mulțumesc sau de șefii de la serviciu? Este posibil ca Dumnezeu să mă iubească prin toate astea?”

Răspunsul este da, da, da și da!

Atât de important ești tu, suflet bătrân! Felicitări. Acesta este scopul pentru care ești aici – ca doar să trăiești și să știi că ești iubit.

Și așa este.

Kryon


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.