sâmbătă, 20 iunie 2015

Focalizarea la Solstițiu: Conștiința Cristalină


De Sandra Walter

Binecuvântări Preaiubit Trib al Luminii

Poarta Solstițiului nostru este un accent pe cristalin și este recomandat să folosiți fiecare aspect pentru a ne amplifica și accelera conștiința cristalină. Chiar dacă nu experimentați remarcabila transformare a conștiinței în acest moment – faza întrupării discutată în ultimele serii – accentul este pe Unitatea Misiunii și Serviciului.

Delimitarea Divină nu este separare dualistă, ea este aici pentru ca Tribul Luminii să învețe abilitatea de a ajuta pe toată lumea/fiecare la fiecare nivel și fază a procesului lor de Ascensiune. Facem acest lucru prin susținerea întrupării Christului și a conștiinței cristaline în fiecare om dispus să pășească în această stare de ființare. Întoarcerea prezenței Christice este o schimbare a jocului, haideți să ne unificăm în pura sa intenție de pace și Iubire Divină.

În timpul muncii la Poartă aseară pe Shasta (uitați-vă la pozele de mai sus făcute înainte și în timpul acestei munci – făcute la câteva minute una după cealaltă – Aho!) solicitarea pentru focalizarea pe cristalin a fost din nou prezentă. Așa că sunt ghidată să vă reamintesc tuturor să puneți cristale în pământ sau pe pământ, dacă nu vă puteți despărți de ele, pe perioada acestui Portal, pentru a primi maximumul din aceste valuri de accelerare a luminii care intră. Avem trei luni pline de strălucire (!) acum pentru a susține Portalul final al Echinocțiului Lunii Însângerate din Septembrie. Interacțiunea noastră cu aceste energii care intră va fi de folos la tot ceea ce se află pe această planetă.

Focalizarea Cristalină (Christică, Krysthalină) Unește:


-          Miezul cristalin 5D/6D al lui Gaia
-          Paturile Cristaline ale lui Gaia (Doanebe, este superbă în interior) servind ca o rețea complexă de amplificare
-      Cristalele plasate de către Lucrătorii în Lumină pentru a uni vortexurile, portalurile, Porțile sacre, regatele, sistemele de Rețea
-       Tiparele eterice cristaline implantate în locurile Sacre pentru a susține desfășurarea acestei Noi Ascensiuni
-          Structurile cristaline din corp (cheia de inițere a activării ADN-ului)
-        Conștiinței cristaline în rețeaua inimii umane (simțiți-o, haideți să ne întâlnim acolo)
-     Rețeaua cristalină care o înconjoară pe Gaia – Interfața Galactică pentru Conștiința Unității Christice


Intenția este de amplificare a Luminii Christice/Cristaline în TOATE aceste structuri, dându-ne stabilitate, armonie și o creare unificată a Întrupării Divine chiar aici, chiar acum. Chemați toate aceste aspecte în activările voastre, în interesul cel mai înalt al tuturor celor implicați, Așa să fie!

Binecuvântări tuturor participanților la această accelerare. Nivelul de lumină este necesar, cerut. Haideți să primim această lumină cu intenția pură de a servi Ascensiunii. Primim atât de mult ajutor/susținere și generăm atât de multă lumină prin inimile noastre deschise. Ea are un efect atât de frumos asupra câmpurilor, conștiinței, corpurilor voastre atunci când faceți acest lucru (veți simți puritatea ei). Haideți să începem, și să continuăm, această lucrare binecuvântată în timp ce colectivul nostru trece prin transformări în numele tuturor.

În Lumină, Iubire și Serviciu,

Sandra



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.