sâmbătă, 6 iunie 2015

O energie pe care o avem cu toții de curățat: energia violului


Din ciclul De ale mele

Zilele trecute am fost confruntată cu o energie dureroasă care mi-a ieșit în cale. Cu energia joasă a violului. După cum foarte bine știm, violul are mult mai multe forme de manifestare decât forma sa fizică. Cred că sub o formă sau alta, într-o viață sau alta, fiecare dintre noi a ”experimentat” această energie. Dacă căutăm bine în noi îi vom simți imediat ”aroma”. Care este prima reacție pe care o simțiți la auzul acestui cuvânt? Nu știu bărbații, dar eu ca femeie simt nevoia să mă iau în brațe și să mă ”adun” în poziția fătului. Lucru pe care l-am și făcut timp de câteva ore bune în care această energie m-a pur și simplu invadat.

Forma sub care mi s-a prezentat a fost cea a violului emoțional, o formă mult mai puțin recunoscută de către noi toți. Suntem atât de obișnuiți să fim abuzați emoțional, încât nici măcar nu mai sesizăm această formă de viol. A devenit un fapt la ordinea zilei, iar mintea noastră nici nu ni-l mai semnalează ci îl trimite direct în inconștient, depozitul ”murdăriilor” pe care le-am colectat de-a lungul a nenumărate vieți.

Dar pentru că noile energii nu mai lasă ”piatră pe piatră” în inconștientul sau subconștientul nostru, toate aceste ”mizerii” pe care le-am adunat ies la suprafață una după alta. În primul moment în care această energie și-a scos capul, am fost atât de zguduită încât pur și simplu mi-a venit să fug din mine. Cel mai afectat a fost corpul fizic care a luat asupra lui ”lovitura” încercând să-mi protejeze corpul emoțional. Dar ceea ce trebuie făcut, este/va fi făcut. Pentru unii dintre noi nu mai există amânări sau nu mă privește.

Așa că, în timp ce stăteam ghemuită în pat, singura poziție pe care corpul meu a găsit-o acceptabilă, mă întrebam de ce a apărut și cu atât de mare forță această manifestare acum. Când vorbim de viol, mintea noastră ne duce instantaneu la violul fizic, ori eu nu am avut în această viață o astfel de experiență dureroasă. Mai mult ca sigur că am avut-o într-o alta, deoarece ea este o experiență prin care am trecut cu toții. Bun, m-am gândit, a venit pentru vindecare și eliberare. Dar simțeam că dincolo de asta mai este ceva. Că mai există un mesaj.

Așa că, am intrat în meditație și am cerut mai multe lămuriri. Am simțit un câmp de energie atât de densă și de urâtă încât în primul moment mi-a venit să o iau la sănătoasa de acolo. Dar apoi mi-am dat seama că nu am fost adusă până acolo doar ca să îi arăt ce câlcâie frumoase am, așa că am rămas și am întrebat cu ce pot fi de ajutor. Iată răspunsul pe care l-am primit:

”Sunt atât de multe suflete blocate în această energie și nu pot ieși singure din ea. Din această cauză, această energie nu poate fi transmutată fără ajutorul vostru. Este mare nevoie de ajutor aici. Nu este vorba doar despre omenire, este vorba despre planeta voastră însăși. Corpul ei este violat în fiecare moment de către cei ne-treziți și de către cei putere-asupra-altora. Disipați/transmutați acest câmp de energie joasă pentru a putea ieși cu toții din el.

Este mare nevoie ca voi, cei treziți, să trimiteți iubire necondiționată, iertare necondiționată și acceptare necondiționată tuturor celor implicați și prinși în această energie, indiferent că au jucat rol de victimă sau de agresor. Oricum, le-ați jucat pe amândouă de-a lungul vieților voastre pe această planetă. Trimiteți Focul Violet să transmute această energie joasă în formele sale mai înalt dimensionale. Voi ați creat-o și a sosit acum momentul ca tot voi să o curățați.

Suntem alături de voi și aveți tot ajutorul de care aveți nevoie, trebuie doar să-l cereți, dar numai voi sunteți în măsură să faceți curățenie în lumea voastră, în dimensiunea voastră. Cereți ca această energie să fie curățată/transmutată în toate realitățile Pământului și în toate frecvențele Pământului. Faceți-vă curat în casa voastră  pentru că numai voi puteți scoate de sub preș murdăria. Nava voastră este prinsă încă în mrejele ei.”

După ce am ieșit din meditație am început să trimit iubire necondiționată, iertare necondiționată, acceptare necondiționată precum și Focul Violet în acel câmp de energie. Și treptat-treptat, starea mea s-a îmbunătățit. Da, această energie este atât de prezentă în viața fiecăruia dintre noi, dar nu o putem recunoaște întotdeauna pentru că mintea noastră a hotărât că violul are de-a face doar cu corpul nostru fizic nu cu toată Ființa noastră în toate formele sale și în toată complexitatea sa.

Această energie este una dintre energiile pe care este necesar să le recunoaștem și să le depășim. Dar depășirea nu mai înseamnă doar să ieșim noi din ea (eu, tu, el, ea) ci să o curățăm efectiv din lumea noastră. Abia atunci ne vom putea da seama că, inconștient, ne abuzăm/violăm unii pe alții prin faptele și gândurile noastre lipsite de iubire, ne abuzăm/violăm planeta și tot mediul din jurul nostru, plante, animale, care nu au nici o vină că noi mai adăpostim în noi o astfel de energie joasă.

Am simțit cumva și bucuria energiei de a fi curățată/transmutată, de a i se permite să redevină ceea ce a fost întotdeauna: lumină și iubire. Noi am ”murdărit-o”, și aici nu este nici o judecată, și este răspunderea noastră să-i redăm starea ei inițială. ”Punctul critic a fost atins” a venit Quan Yin să ne spună. Da, a fost atins. Putem să ne unim, cei care așa simt, și să ne facem treaba: să FIM IUBIREA CARE SUNTEM și prin asta să transmutăm tot ceea ce este de transmutat.


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.