vineri, 19 iunie 2015

Actualizare 19 Iunie 2015



O altă problemă cu care ne confruntăm mulți în aceste ultime zile de dinaintea Solstițiului, este problema puterii personale. După cum știm, chakra care guvernează puterea personală este chakra plexului solar. Mulți au avut probleme cu această chakră, cu curățarea ei din toate punctele de vedere. Deși chakrele sunt situate în corpul energetic, curățarea lor se manifestă atât în plan energetic cât și în plan fizic. Așa că, dacă ați avut dureri de stomac, tulburări digestive, lipsă de poftă de mâncare, sau, dimpotrivă, un apetit deosebit, este un semn clar că ați curățat/curățați această chakră.

Emoțional, această curățare s-a putut manifesta printr-o stare de ”Gata, m-am săturat să tragă toți de mine în toate părțile. E timpul să-și vadă fiecare de viața/munca lui.” Cât de puternic am reacționat la această stare, depinde de cât de mult din puterea noastră personală le-am cedat-o celorlalți. De ce dependențe am putut crea prin această cedare. Așa că, cel mai tare au fost/sunt afectate relațiile familiale, deoarece acolo s-au creat cele mai multe dependențe de acest fel.

Și cel mai tare au fost/sunt provocate femeile pentru că femeile și-au cedat cea mai mare parte a puterii lor personale copiilor, soților, părinților și celor față de care se află într-o poziție ierarhic inferioară. De ce? Pentru că femeile au fost cel mai îndoctrinate în ceea ce privește supunerea.  Ori supunerea, este una dintre cele mai des întâlnite și perverse metode de a ”fura” puterea personală a cuiva. Așa că, dragele mele cititoare, am trecut și trecem printr-un proces de curățare din care vom ieși mai puternice, mai libere, mai conștiente de adevărata noastră forță și putere și de locul nostru în familie și societate. Dacă așa alegem, bineînțeles. Dar va fi cam greu să alegem altfel, greu pentru că nu mai există covoare sub care să ascundem gunoiul.

Acest proces al recâștigării puterii personale este un proces care va dura o vreme, pentru că nu poți ca peste noapte să faci hocus-pocus și relațiile dezechilibrate să reintre în făgașul lor natural/normal. De ce? Pentru că ține de schimbările care este necesar să aibă loc la nivel personal pentru toți cei implicați în astfel de relații care, din nefericire reprezintă majoritatea covârșitoare a relațiilor din societatea noastră.

Cu răbdare, iubire și chiar diplomație, vom reuși să ne afirmăm punctele de vedere acolo unde ele sunt acceptate. Dacă nu vor fi acceptate, acea relație se va destrăma. De ce? Pentru că pe Noul Pământ NU există nici un dezechilibru. Dezechilibrele pot supraviețui numai în dimensiunea a treia. Cele/cei ce aleg să-și continue calea în dimensiunile mai înalte, vor trebui ca mai întâi să-și recâștige puterea personală. Cât va dura? Este la alegerea fiecăruia. De ce? Pentru că timpul nu există, există numai lecții/experiențe care au fost însușite. Pentru Sufletul/SINELE nostru importantă este lecția/experiența nu de cât ”timp” a fost nevoie ca ea să fie însușită. Și Sufletul/SINELE nu poate fi trișat.

Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.