marți, 23 iunie 2015

Cea De-a Șasea Chakră și Gaia Vorbește Despre Cea De-a Șasea Sa Chakră


Bine ați venit la Devenind UNA – Oameni și Planetă ”Blog-a-thon!”
Astăzi vă vom prezenta informații despre cea de-a Șasea Chakră a noastră
Și Gaia ne va vorbi despre cea de-a Șasea Chakră a Sa




De Suzanne Lie

LOCALIZARE: Cea de-a Șasea Chakră, cunoscută și sub numele de Chakra Frunții, este situată între ochi în centrul frunții.

PETALE: În această chakră există nouăzecișișase de petale. Aceste petale rotitoare își accelerează rotația într-un vortex turbionar atunci când cel de-al Treilea Ochi este deschis.

NOTĂ ȘI MANTRĂ: Nota pentru această chakră este A înalt și mantra este ”aum”, ”om” sau ”mmm”. Mantra ”om” este folosită de multe tradiții pentru a atinge starea de conștiință theta.

CULOARE: Culoarea pentru chakra frunții este indigo. Copii care se nasc acum sunt numiți ”Copii Indigo” pentru că ei se nasc cu cel de-al Treilea Ochi complet deschis. Provocarea noastră va fi să protejăm acești copii de lumea noastră periculoasă până când vor fi suficient de mari să fie conducătorii noștri.

GUVERNEAZĂ: Cea de-a șasea chakră ne guvernează intuiția și imaginația și este asociată cu acele părți ale conștiinței noastre care au legătură cu o vedere spirituală asupra vieții. Această chakră este cunoscută uneori ca și Casa Spiritului, deoarece ea are capacitatea de a ne informa despre motivațiile care se află în spatele acțiunilor. Prin cea de-a șasea chakră noi putem observa teatrul exterior al vieții dintr-un punct de vedere interior. Vederea interioară este guvernată tot de către această chakră. Prin meditarea asupra chakrei frunții noastre, putem câștiga o mare inspirație și viziunea scopului și destinului nostru.

Chakra frunții guvernează visele noastre din timpul somnului. Sunt trei tipuri de vise:

1.      Visele inconștiente, care ne aduc la suprafață din subconștient probleme vechi, astfel încât să putem câștiga o înțelegere mai clară a modului în care chiar simțim în locul modului în care ”ar trebui” să simțim. Putem percepe aceste vise drept coșmaruri sau ca pe niște oportunități de a fi conștienți de propriul nostru întuneric, astfel încât acesta să poată fi vindecat și eliberat.
2.      Visele conștiente, care sunt adesea repetiții pentru ceea ce facem sau încercăm să facem în viața noastră de veghe. După ce avem astfel de vise s-ar putea să ne simțim obosiți, ca și cum am fi lucrat toată noaptea, și într-un anumit sens, am și făcut-o.
3.      Visele supra-conștiente, care ne permit să avem călătorii reale prin planurile interioare. Este important să ne notăm aceste vise și să le integrăm în viața noastră de zi cu zi pentru că ele sunt o ghidare reală, spirituală.

Chiar dacă nu ne amintim un vis, el totuși eliberează tensiunea psihică. Cercetările au arătat că persoanele care au avut un somn adecvat, dar au fost privați de visare, devin dezorientați și deranjați psihologic. Este chiar mai avantajos dacă învățăm să ne amintim visele importante, pentru că ele ne dau informații importante despre SINELE nostru.

Sunt două modalități eficiente de a ne aminti visele. Una, ne spunem înainte de a adormi, ”Îmi voi aminti visele.” A doua, înainte de a ne deschide ochii dimineața, ne povestim nouă înșine ce am visat. Această acțiune transferă visele din creierul nostru imagistic drept în zona limbajului din creierul nostru stâng.

Atunci, adeseori ne putem aminti visul pentru suficientă vreme ca să-l putem nota. Unele vise nu sunt dificil de amintit și, de fapt, ne bântuie până când le procesăm și le înțelegem pe deplin semnificația.

SIMȚ: Ultimele două chakre guvernează simțurile noastre mai înalte. Cea de-a șasea chakră guvernează simțul nostru mai înalt al telepatiei, empatiei, ESP (percepțiile exstrasenzoriale) și toate celelalte abilități care sunt latente în 85% din creierul nostru și pe care în mod normal nu le utilizăm.

SEMN ASTROLOGIC: Gândirea holistică și realizarea corelațiilor interioare ale Săgetătorului/Jupiter, gândirea Divin inspirată, cunoașterea mai înaltă și străfulgerările de intuiție ale Vărsătorului/Uranus precum și imaginația, intuiția și accesul la adevărurile interioare prin devotamentul Peștilor/ Neptun, guvernează această chakră.

ELEMENT: Și elementele pentru ultimele două chakre sunt, de asemenea, metafizice sau dincolo de fizic. Cea de-a șasea chakră guvernează viziunea spirituală și sunetul interior.

CONȘTIINȚA: Această chakră guvernează expansionarea conștiinței noastre trei dimensionale pentru a include percepția noastră conștientă a celei de-a patra dimensiuni. Această percepție conștientă a celei de-a patra dimensiuni înseamnă că noi ne amintim călătoriile noastre interioare, fie că au loc în timpul somnului fie a meditației. Mai înseamnă și că învățăm cum să ne integrăm inspirația, iluminarea și cunoașterea pe care le-am câștigat în viețile noastre fizice de zi cu zi.

CRONOLOGIA PERSONALĂ: Chakra frunții reprezintă stadiul vieții în care suntem adulți care ne-am realizat sinele și am învățat să trăim în armonie cu SINELE nostru expansionat și cu ceilalți. Deoarece trăim în dimensiunea a treia, acest lucru nu înseamnă că noi nu avem niciodată probleme, ci mai degrabă că noi nu le vedem ca și ”probleme”.

Mai degrabă, noi înfruntăm dificultățile vieții ca inițieri prin care putem crește și ne putem expansiona conștiința. Ne dăm seama că adevăratul nostru sine este o ființă multidimensională care a tors o hologramă din esența sa în dimensiunile mai joase pentru a câștiga experiență. Adultul nostru cu sinele-realizat se simte în unitate cu Tot Ceea Ce Este și este conștient de responsabilitățile acelei unități.

CRONOLOGIA SOCIALĂ: Era cea mai bine reprezentată de către chakra frunții este viitorul apropiat plin de speranță. Dacă putem supraviețui provocărilor de astăzi și conecta cu conștiința Pământului, Lady Gaia, vom experimenta profunda uniune cu Civilizația Planetară. În acest moment, această posbilitate arată un pic cam sumbru, dar trebuie să ne amintim că cele mai întunecate ore sunt cele de dinaintea ivirii zorilor.

Am fost informați de mai multe decenii că intrăm într-o Eră de Aur în care vom trăi într-o conexiune constantă cu sinele nostru multidimensional. Sunt mulți dintre noi care au experimentat acest lucru în 2001, dar sunt cu mult mai mulți cei care nu au făcut-o. Dacă putem fuziona în mod conștient cu Dumnezeu/Dumnezeița/Tot Ceea Ce Este și să ne predăm acelei Unimi, ne vom elibera de frica acestei holograme și vom alege cu bună știință realitatea în care ne vom muta, a Pământului patru sau cinci dimenional.

GLANDA ENDOCRINĂ: Glanda endocrină pentru cea de-a șasea chakră este glanda pituitară. Această glandă este discutată în detaliu în ”Deschiderea celui de-al Treilea Ochi.”

NERVUL PLEXUS: Nervul plexus pentru această chakră este pexul carotidei care guvernează nervii feței, sinusurilor, vederii și auzului.

CLARITATEA: Când această chakră este clară capacitățile intelectuale și psihice sunt îmbunătățite. Memoria noastră este bună și percepțiile noastre sunt precise. Prin abilitatea noastră de a călători conștient în dimensiunile mai înalte ale realității noastre interioare, abilitatea noastră de a vizualiza este amplificată, imaginația noastră este expansionată, iar noi suntem capabili să ne proiectăm viziunile și imaginația în lumea noastră exterioară. Sinusurile noastre sunt curate, iar auzul și vederea sunt amplificate prin abilitatea noastră de a ne folosi simțurile interioare înnăscute pentru a amplifica informațiile obținute prin cele cinci simțuri fizice.

NECLARITATEA: Când cea de-a șasea chakră nu este clară avem dificultăți de focalizare în viață, putem avea probleme de sănătate mentală, putem fi detașați și distanți față de ceilalți și suferim de stagnare intelectuală. Putem avea dureri de cap și o gândire neclară precum și probleme cu sinusurile, probleme de vedere și auz.

CHAKRA PĂMÂNTULUI: Se potrivește ca cea de-a șasea chakră a Pământului să fie situată în Hymalaia, Tibet, deoarece aceasta este o zonă care a prețuit întotdeauna expansionarea conștiinței și călătoria în planurile interioare, mai înalte ale realității.

DIMENSIUNI: Chakra frunții guvernează undele theta a conștientizării noastre extinse precum și excelența intelectuală și psihică. Această chakră reprezintă explorarea noastră conștientă a dimensiunilor mai înalte găsite în SINELE nostru. Prin meditarea asupra celei de-a șasea chakre ne putem deschide conștientizarea pentru a cuprinde cea de-a patra dimensiune până la pragul celei de-a cincea dimensiuni.

REZUMAT: Cea de-a șasea chakră reprezintă primul nostru pas pe drumul nostru spre Acasă. Odată ce această chakră este deschisă, simțurile noastre mai înalte sunt activate și percepțiile noastre asupra vieții, extinse. Nu mai suntem în stare să ne limităm la regulile fizice ale separării de alții și de SINE. Nu vom mai experimenta niciodată viața fizică în același fel pentru că nu ne mai putem limita la ”cutiuțele” vieții lumești.

Călătoria noastră a început și Nemulțumirea Divină ne va cuprinde dacă încercăm să ne întoarcem de la viața noastră mai înaltă. Din fericire, recompensa noastră este că creativitatea noastră este mult sporită și noi pășim în depozitul nostru interior de inspirație și iluminare. Acum ne căutăm în interior răspunsurile și resursele exterioare le folosim mai degrabă pentru validare decât ca și singurele noastre surse de informare. Ușa către cea de-a cincea dimensiune este întredeschisă și suntem tentați să intrăm.

Viața lumească ne cheamă să continuăm așa cum am făcut-o și până acum, dar NU PUTEM. Suntem diferiți și această diferență trebuie exprimată în lumea noastră exterioară pentru a ne putea găsi pacea. Căutăm, înăuntru și în afară, pentru a găsi o viață care să se potrivească noii rezonanțe pe care am găsit-o în interior. Locurile de muncă se schimbă, prietenii se schimbă și relațiile se schimbă.

În cele din urmă, ne găsim noi locuri de muncă, prieteni și relații care pot accepta și aprecia sinele nostru mai mare, și, din fericire, îi găsim pe cei care rămân adevărații noștri tovarăși. Cu resursele noastre expansionate îi găsim pe alții care să ajute, așa cum și noi, la rândul nostru, îi ajutăm pe alții.

Am pășit pe Calea Sufletului nostru și mergem Acasă – Acasă în SINELE nostru.



GAIA VORBEȘTE PENTRU CEA DE-A ȘASEA CHAKRĂ A SA


MUNȚII HIMALAYA, TIBET

Eu sunt Gaia, m-am întors să fiu ghidul vostru în timp ce ne amestecăm chakrele în cea mai înaltă viziune a unității personale și planetare. Vă primesc acum în cea de-a Șasea mea Chakră așa cum și voi vă deschideți mie cea de-a Șasea voastră Chakră.

Preaiubiții mei Munți Himalaya sunt ”acoperișul lumii mele” și Ochii Sufletului meu. De fapt, ei sunt cel de-al Treilea Ochi al meu. Pe măsură ce voi vă fuzionați ”persoana” în ”planeta” mea, Conștiința voastră Planetară va VEDEA cu adevărat FAȚA SUFLETULUI oriîncotro vă uitați. Tibetul este o zonă care întotdeauna a prețuit expansiunea conștiinței și călătoria în planurile interioare, mai înalte ale realității. Și aici, Eu, Gaia, îmi Deschid Cel De-al Treilea Ochi pentru a-mi recâștiga VIZIUNEA MEA multidimensională.

Cea de-a Șasea și Șaptea Chakră au o polaritate, dar funcționează într-un mod androgin. După cum ați văzut, chakrele planetare de ieșire, masculin-polarizate, sunt vârfuri de munți care se ridică de pe suprafața mea asemeni unor falusuri. Pe de altă parte, chakrele mele planetare feminin-polarizate sunt dantelate în corpul meu de pământ ca un uter.

Munții Himalaya sunt un lanț muntos în care se găsesc atât vârfuri cât și văi. Cu toate acestea, polaritatea principală, feminină a acestei chakre este reprezentată de ”familia” de vârfuri și văi. Polaritățile sunt aceleași și pentru chakrele voastre personale prin aceea că cea de-a șasea și a șaptea voastră chakră sunt de o natură mult mai androgină.

CEA DE-A ȘASEA CHAKRĂ PERSONALĂ: FRUNTEA

Cea de-a șasea chakră reprezintă primul pas în călătoria voastră Acasă. Dacă v-ați fuzionat această chakră cu cea de-a Șaptea voastră Chakră pentru a vă deschide cel de-al Treilea Ochi, v-ați activat simțurile și percepțiile multidimensionale. Nu mai sunteți limitați la iluziile fizice ale separării de ceilalți și de SINE, și nu veți mai experimenta niciodată viața fizică în același mod. Ați ieșit din ”cutia” voastră, și nimic, sau nimeni, nu vă mai poate pune înapoi.

Din momentul în care v-ați deschis cel de-al Treilea vostru Ochi, tot ceea ce ați căutat să vă amintiți v-a inundat conștientizarea. Cea mai mare provocare a acestui proces este integrarea viziunii voastre expansionate asupra realității în viața voastră lumească. Prin meditațiile focalizate asupra celui de-al Treilea Ochi, ați stimulat mai mult din creierul vostru ”nefolosit” și ați combinat procesul emisferei voastre stângi și drepte pentru a iniția ”gândirea întregului creier”.

Meditațiile pentru cel de-al Treilea vostru Ochi vă ajută și în activarea ADN-ului ”deșeu”. Când vă activați ceea ce oamenii voștri de știință au etichetat ”ADN deșeu”, începeți întoarcerea la cele douăsprezece spirale de ADN, în loc de cele două spirale care v-au limitat conștiința la frecvența 3D a plasei din jurul planetei.

Voi știți că nu este în ”Natura” mea să am forme de viață care să-și folosească numai 10% din creierul lor sau 10% din ADN-ul lor. Din fericire, oamenii voștri de știință își expansionează și ei conștiința pentru a înțelege acest lucru, și tot mai multe cercetări ”științifice” sunt făcute pentru a ”dovedi” ceea ce Preoții și Preotesele mele au ȘTIUT întotdeauna.

Glanda pituitară care este asociată cu această chakră, este glanda voastră maestru și vă reglează multe dintre funcțiile corpului, reglări care vă pregătesc mai departe corpul pentru tranziția în Corpul de Lumină și conștiința pentru Conștiința Planetară și Galactică.

FUZIONAREA CHAKRELOR

Dragii mei Treziți, închideți-vă ochii și acordați-vă un moment mai lung pentru a vă focaliza pe cel de-al Treilea Ochi al vostru. Inspirați prin Chakra Inimii și expirați prin Chakra Inimii pentru a vă împământa. Apoi, inspirați prin Chakra Coroană și expirați prin cel de-al Treilea Ochi pentru a vă ridica conștiința.

Din ”conștiința voastră de vârf” vizualizați-vă coborând în cel mai profund miez al meu. SIMȚIȚI Esența voastră într-a mea încă o dată, așa cum ne învârtim și dansăm în Miezul Ființei noastre Unite. În jos, în jos, în jos în Miezul VIEȚII vă învârțiți.

Acum, atât de încet ca și o pană prinsă într-un curent de aer, plutiți în sus din miezul meu în cea de-a Șasea Chakră a mea, Lanțul Muntos Himalayan. Călătoria din miezul corpului meu până pe acoperișul lumii mele este lungă, într-adevăr, dar nu durează mult ”timp”, deoarece conștiința noastră este dincolo de limitele trei dimensionale ale timpului și spațiului.

Simțiți-vă stând pe cel mai înalt vârf al Himalayenilor Tibetani. Acordați-vă la conștiința acestui lanț muntos. Viața este simplă aici. Natura este mai măreață decât omenirea, iar Spiritul este mai aproape decât Materia. Din poziția voastră de pe vârful lumii, puteți vedea cu claritate Podul Curcubeu către lumile mai înalte.

Acordați-vă un moment lung pentru a merge de-a lungul Podului. Experimentați infinitele posibilități ale realităților pe care acesta le deține precum și amintirile multelor voastre călătorii în a patra dimensiune de sus pe care vi le trezește. Treceți dincolo de dimensiunea a patra, în lumile cinci dimensionale și dincolo.

Pe măsură ce vă apropiați de Arcada de la capătul Podului Curcubeu, vă vedeți SINELE Multidimensional. Spre surpriza voastră, SINELE vostru arată la fel ca și corpul vostru lumesc și vă vorbește în inima voastră,

”Eu sunt Corpul tău de Lumină, gata să izbucnesc în viața ta de toate zilele.
Prin viața simplă a muntelui și cerului,
SIMTE prezența mea în tine,
VEZI prin Ochii Sufletului tău,
AUZI-ȚI Vocea Interioară,
GUSTĂ nectarul dulce al Adevărului și
MIROASE parfumul de dincolo.
Recunoaște prezența mea în tine, și eu îți voi arăta ADEVĂRUL.
EU SNT Corpul tău de Lumină și NOI suntem UNA.”


În timp ce fuzionați în Unimea cu SINELE vostru, acceptați cea de-a Șasea mea Chakră, Lanțul Muntos Himalayan, în cel de-al Treilea Ochi deschis al vostru, și în timp ce eu vă accept cel de-al Treilea Ochi al vostru în cea de-a Șasea Chakră a mea, voi veți avea acces deplin la Conștiința Planetară, iar eu, Gaia, voi avea acces deplin la Conștiința Colectivă a umanității.

Conștiința noastră este fuzionată, NOI suntem Conștiința Planetară. VOI sunteți planeta. SIMȚIȚI pământul dimprejurul vostru așa cum vă simțiți brațele și picioarele voastre umane.
Știți că VOI SUNTEȚI Gaia, și EU SUNT voi.




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.