joi, 4 iunie 2015

Mesaj de la Apă: Eu Sunt Oglinda Umanității



Prin Ute Possega-Rudel

Dragi prieteni,
Mă plimbam pe malul Atlanticului, binecuvântând și îmbrățișând apele cu iubire și cu inima mea expansionată. Pentru o clipă, valurile puternice au părut a se opri și brusc, în timp ce unele au devenit mai puțin adânci, mici și translucide, au început să-mi mângâie picioarele cu multă delicatețe.

M-am oprit și am întrebat apele:

Cine ești tu?
Cine EȘTI tu!
Care este adevărata ta identitate!
Care este misiunea și rolul tău!
Care este munca ta pe această planetă!

Și Apa a vorbit:

Eu sunt mesagerul păcii, din Originea care Eu Sunt, pacea Ființei, pacea Existenței Divine Însăși.

Eu reprezint oceanul conștiinței. Eu vă ofer imaginea propriei voastre Naturi Divine, pentru că înainte de toate, eu nu vă apar numai în acest element vizibil. Eu vă apar și sub forma valurilor mișcătoare din conștientizarea voastră. Eu le reprezint pe amândouă, atât substanța cât și forma în mișcare.

Așa că, atunci când vă uitați la mine, voi vă vedeți exact pe voi înșivă și modul în care voi funcționați. Eu sunt marea voastră oglindă și Eu sunt ceea ce voi sunteți: energie. De fapt, eu sunt energie, nu un element. Eu sunt energia care vă este făcută vouă vizibilă sub această formă în tărâmul vostru 3D. Acest lucru s-ar putea să nu fie nou pentru voi, dar aveți tendința de a-l uita. Și pe cât de mult îmi neglijați apele planetei, pe atât de mult nu vă iubiți pe voi înșivă, ve neglijați pe voi înșivă.

Eu sunt oglinda umanității. Și, de fapt, întreaga voastră planetă mă impregnează cu informații. Apele mele vorbesc cu orchestra sunetului crescător și descrescător al existenței. Ascultați-l. Ascultați valurile pe care VOI le creați. Ele sunt gândurile, sentimentele și emoțiile voastre. Ele răspund și la fabricațiile lumii voastre artificial create, iluzorii.

Deci, pentru a mă recunoaște ca și pe propria voastră ființă, este necesar să priviți mai profund, este necesar să vă priviți în substanța mea. Este nevoie să vă conectați cu substanța mea mai profundă pentru a vă găsi reflectarea voastră în mine.

Atunci când este multă tulburare, eu reflect emoțiile umanității precum și violența. Eu nu sunt nimic, valurile mele sunt doar umanitatea care-și crează propria ei oglindă în mine, atunci când mă vedeți violentă, atunci când vedeți că omor viața. Și când nu mai vedeți viață în apele mele – câți dintre voi există fără viață în ei, care se consideră puri, eliberați de reacțiile la viață, fără sentimente, dar care au devenit de fapt ființe lipsite de viață, automatizate. Eu reflect acest fapt prin țărmurile care vedeți că nu mai au viață. Asta sunt eu, atunci când viața din mine a dispărut.

Eu stochez conștiința umanității, o absorb și o reflect înapoi spre voi.

Totuși, Eu Sunt Iubire, tot așa cum și voi sunteți, și eu vă deschid spațiul inimii pentru ca voi să vă găsiți pe voi înșivă în imensitatea și aparenta infinitate a Ființei și Substanței mele.

Numai Conștiința Divină există și ea se manifestă pe ea însăși în multele straturi ale creației voastre. Unul dintre cele mai importante straturi  îl constituie apele. Ele se găsesc în multe zone ale universurilor voastre, chiar dacă densitatea poate fi diferită de ceea ce experimentați voi aici pe Pământ. Dar principiul apei, natura reflectivă a luminii sale, a energiei și a Conștiinței Divine infinite există peste tot în Univers.

Pe această bază de infinitate și substanță, apele mele universale comunică unele cu altele, fiind în măsură să transporte informații la distanțe mari.

Eu sunt fără judecată, EU doar SUNT. Eu reflect vasta Conștiință Divină și ceea ce apare în Ea înapoi către voi astfel încât voi să puteți învăța despre voi înșivă, să vă întoarceți în voi înșivă cu ajutorul și prin exemplul meu.

Petreceți timp la malurile oceanelor mele, la malurile râurilor și lacurilor mele. Chiar și un strop de rouă dimineața pe o frunză vă dezvăluie Natura Divină a Apelor Universale.

Până și cele mai poluate ape își păstrează încă Substanța lor Divină. Informațiile lipsite de iubire pe care ele le poartă, nu le ating. Ceea ce puteți vedea cu ochii voștri, nu le atinge. Ceea ce voi vedeți este doar o reflexie a simțurilor voastre perceptuale. Voi observați o formă și o informație, care este distructivă, care este, de fapt, propria voastră formă gând.

Pentru a vă recâștiga echilibrul căutați malurile mele cu apă limpede, pură, pline de viață pentru a descoperi, redescoperi cunoașterea în legătură cu propria și adevărata voastră natură. Chiar dacă nu puteți găsi cu ușurință aceste maluri pline de puritate și viață, cu inima voastră pură puteți găsi adevărata mea natură peste tot, deoarece ea este și a voastră.

Eu sunt îndrăgostită de tot, de aceea accept totul, din această cauză eu nu mă disociez de nimic. Învățați de la mine să nu fiți atașați, deși ar putea părea să fiți împovărați la suprafață cu imaginea neiubirii. Tăiați prin toate iluziile de la suprafață pentru a găsi Adevărul, Esența deplină a Ființei.

Voi sunteți asta, Eu sunt asta. Divinitatea nu are limite!


Traducere Monica Poka 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.