vineri, 19 iunie 2015

Mesaj Arcturian și Gaia Vorbește Despre Cea De-a Treia Chakră a Sa

TOT CE ESTE ÎN ACUM


GAIA VORBEȘTE PENTRU CEA DE-A TREIA SA CHAKRĂ


MUNTELE KILIMANJARO, AFRICA

De Suzanne Lie

Sunt Gaia, m-am întors pentru a fi ghidul vostru în timp ce vă fuzionați chakrele cu ale mele în fuzionarea persoanei cu planeta. Vă invit acum în cea de-a treia mea chakră. Vă primesc cu bucurie în corpul meu planetar așa cum și voi sunteți în procesul de a mă primi cu bucurie în corpul vostru omenesc. Cea de-a Treia Chakră este de polaritate masculină/de ieșire, și reprezintă ieșirea pentru puterea noastră personală.

Provocarea acestei chakre este să ne găsim propria noastră lumină interioară și să o împărtășim cu lumea prin proiectarea Puterii noastre Interioare într-un mod care curge spre înafară. De multe ori, când oamenii mei nu sunt în stare să-și descopere propria lor putere interioară, ei devin temători și încearcă să fure puterea altuia prin dominare și control.

Muntele Kilimanjaro reprezintă puterea unui vârf, stând singur într-o țară stearpă. Acest vârf nu are nevoie să-și tragă puterea de la mediul care-l înconjoară. Mai degrabă preia comanda proiectându-și farul puternic al puterii interioare care a fost câștigată prin lungul proces de a deveni munte.

Muntele Kilimanjaro este sursa străvechii mele puteri. El a asistat la nașterea omenirii și a supraviețuit ca și canalul gigant care Ea este. Cu vârful Ei în nori și baza Sa legată de solul dur, stâncos, Ea stă mândră. Ea este Puterea Interioară din sufletul meu, santinela și păzitorul meu. Eu câștig o mare putere din emanația Sa și am întodeauna încredere în capacitatea Ei de a mă proteja și ghida.

A TREIA CHAKRĂ PERSONALĂ: PLEXUL SOLAR

Muntele Kilimanjaro este unul dintre cei mai mari munți de sine stătători din lume. Din cea de-a Treia Chakră a mea, Eu, Gaia, vă pot arăta cum să vă folosiți marea voastră ”putere Interioară” pentru a vă găsi curajul de a STA SINGURI PE PICIOARELE VOASTRE. Cea de-a Treia Chakră a voastră personală este guvernată de către pancreasul vostru și guvernează multele organe ale digestiei, sintezei și distribuirii mâncării care vă împuternicește corpul fizic.

Această Chakră, aflată în Nervul Plexului vostru Solar, este și locul în care splina voastră primește o abundență de prana care să fie distribuită prin sistemul vostru. Prana, lumina inteligentă, este mâncarea voastră spirituală și una dintre sursele principale ale puterii voastre interioare. Prin urmare, cea de-a Treia voastră Chakră se ocupă și cu digerarea, sinteza, distribuirea și emanarea mâncării voastre spirituale, așa ca și cu mâncarea fizică.

Cea de-a Treia voastră Chakră este și portalul către ”abilitățile voastre psihice” patru dimensionale. Din nefericire, o mare parte din puterea abilităților voastre patru dimensionale v-a fost furată sau dată altora atunci când erați copii.

Acum, ca adulți, puteți învăța să vă protejați de această sifonare a puterii prin supravegherea conștientă a gândirii voastre. Dacă permiteți oricăror gânduri că sunteți victima cuiva sau a ceva, inclusiv a propriului vostru ego/sine, permiteți în mod inconștient ca ceva din afara SINELUI vostru să preia ”Puterea Asupra” vieții voastre. Cea de-a Treia Chakră este menită să fie ieșirea puterii voastre personale.

Cu toate acestea, pentru că există atât de multă frică în lumea trei dimensională, aura patru dimensională a acestei frici poate intra ”cărată în spate” de prana în plexul vostru solar. Această frecvență joasă a fricii poate apoi intra în câmpul psihic nepăzit al celei de-a Treia voastre Chakre. Cu toate acestea, voi vă puteți proteja împotriva acestor emanații pline de frică menținând o ieșire puternică a propriei voastre puteri interioare.

Vă este, de asemenea de ajutor, să vizualizați mărețul meu Munte Kilimanjaro stând ca o Strajă la intrarea în plexul vostru solar. Permieți-i puterii muntelui meu să creeze o rețea de frecvență care să protejeze această chakră astfel încât numai frecvenței iubirii să-i fie permis să intre. În acest fel, vibrația joasă a fricii va fi filtrată afară, în timp ce vibrația înaltă a pranei va putea să intre.

Pentru a vă asigura că vă păstrați rețeaua de frecvență activată, folosiți-vă cel de-al Treilea Ochi deschis pentru a percepe orice frică, frecvență joasă, emanații care încearcă să intre în plexul vostru solar. În acest fel, numai Sufletul/SINELE vostru care este mult deasupra amenințării întunericului patru dimensional, își va întoarce atenția asupra oricăror câmpuri energetice psihice negative. În acest fel, puteți fi conștienți de negativitatea exterioară, dar în același timp, îi veți nega intrarea în corpul vostru ținându-vă ”paravanul de protecție” ferm la locul lui.

În plus, prin fuziunea cu puterea celei de-a Treia Chakre a mea, voi aveți Puterea de a fi liberi de orice influență a scurgerilor psihice ale altora. Această Putere Interioară vă va da abilitatea de a face față lumii cu o puternică convingere de A FI SINELE vostru. Sunteți apoi suficient de puternici pentru a privi frica în față și A ȘTI că sunteți întotdeauna protejați de Puterea Interioară a SINELUI vostru adevărat, multidimensional.

FUZIONAREA CHAKRELOR

Încă o dată, călătoriți în miezul corpului meu pentru a vă reconecta Esența cu a mea, Esența lui Gaia. În jos, în jos, în jos voi călătoriți în corpul meu trei și patru dimensional. În timp ce faceți acest lucru, vă amintiți viață după viață multele voastre încarnări pe Pământ. Permiteți-vă să simțiți orice întuneric care poate fi atașat oricăreia dintre aceste ”alte realități”. Nu vă temeți de acest întuneric, pentru că îl veți lua pe Kilimanjaro pentru a fi curățat și eliberat de către marea Putere a muntelui.

Pe măsură ce vă ridicați lent spre suprafață, vă simțiți îngreunați de atașamentele psihice pe care le-ați dobândit în multele voastre încarnări pământești. Aceste atașamente sunt ca și virușii din computerul vostru prin faptul că sunt invizibile și totuși inteferează cu capacitatea voastră de a procesa informațiile și a comunica cu realitatea voastră.

După ceea ce pare a fi multe vieți, care au și fost, vă aflați la baza Mărețului Kilimanjaro. Simțiți un freamăt emoțional în momentul în care vă lepădați povara psihică la poalele lui Kilimanjaro! Acum, eliberați de efluviile psihice vechi și deschiși la abilitățile voastre psihice clare, patru dimensionale, SIMȚIȚI cum puterea voastră personală fuzionează cu puterea mea planetară.

Fiți conștienți de căldura care se ridică de la baza Muntelui pe măsură ce vă începeți excursia spre vârful muntelui care sărută Cerurile. Acordați-vă un moment prelung pentru a vă împământa complet trimițând rădăcini din Prima voastră Chakră adânc în munte. Odată ce v-ați ”înfipt” în munte, uniți-vă viziunea Sufletului vostru din cel de-al Treilea Ochi cu viziunea psihică a plexului vostru solar, astfel încât să vă CUNOAȘTEȚI cea mai clară Cale pentru călătoria voastră.

Cu putere și determinare, urcați pe munte. Permiteți ca fiecare pas pe care îl faceți pe corpul lui Kilimanjaro să vă trezească Puterea Interioară. Pe măsură ce vă apropiați de vârf gândiți-vă numai la biruința voastră și la puterea pe care aceasta o deține. Să știți că numai singuri puteți urca pe acest munte, pentru că el este simbolul puterii pe care este necesar să o găsiți în interiorul vostru.

Ingerați, digerați, asimilați și integrați Puterea mea Planetară cu Puterea voastră Personală. Fiți întotdeauna siguri de succesul vostru și păziți-vă de orice negativitate sau gândire plină de frică. Sunteți Războinici Spirituali puternici care luptă pentru o viață pașnică și fericită. Singurul vostru dușman este frica. Spălați departe frica cu imensa curgere a Puterii voastre Interioare în timp ce spuneți:

”EU SUNT Păzitorul SINELUI meu ȘI al Planetei mele.
EU SUNT în control total asupra vieții MELE.
EU Stau Singur pe Picioarele Mele și totuși EU SUNT unit cu Pământul.”



Păstrați această emanație a Puterii voastre Interioare în timp ce treceți prin realitatea voastră lumească. Proiectați acea Putere afară în lumea voastră, și permiteți-i să curețe o Cale pe care să puteți călca la fel de maiestuos ca și Kilimanjaro.

Îmi fuzionez inima mea de Leu cu a voastră.

Gaia



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.