luni, 22 iunie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 21 Iunie 2015



Prin Marilyn Raffaele

Dragilor, suntem conștienți de dezamăgirea pe care mulți dintre voi o simțiți în ceea ce privește încetineala cu care noul pământ pare a-și face apariția. Acest lucru se datorează faptului că voi priviți procesul cu anumite așteptări despre cum ar ”trebui” să arate lucrurile în funcție de orice concepte ați deține. Nu este nici o greșeală în asta, deoarece acest lucru nu face altceva decât să reflecte modul în care ați învățat să trăiți în energia trei dimensională.

Voi vă aștepați ca schimbările evoluționiste să se manifeste în anumite moduri familiare, dar amintiți-vă, conștiința omenească este limitată la ceea ce este deja cunoscut. Fiți deschiși la ceea ce este încă necunoscut, pentru că schimbarea este, și se va manifesta în moduri neașteptate. Să știți că noile energii puternice curg pe tăcute pe pământ și sunt disponibile tuturor, dar nu se vor manifesta întotdeauna în modurile pe care voi le așteptați. Mult din ceea ce voi percepți drept haos este, de fapt, curățarea vechii energii.

Este foarte important să vă acordați timp să vă odihniți pe parcursul zilei pentru procesul de integrare a acestor energii noi puternice care de multe ori vă pot face să vă simțiți epuizați. Chiar și având programe de lucru/familie foarte încărcate este important să includeți mici pauze care pot fi atât de simple ca și mersul la baie și închiderea ușii pentru a vă odihni câteva clipe în realizarea ”EU SUNT”. Dacă este posibil, un pui de somn scurt, este cel mai bun.

Procesul de integrare nu are loc peste noapte, el exact asta și este, un proces. Aveți răbdare dragilor și dați drumul tentației de a crede că nu faceți nimic pentru simplul fapt că voi și lumea nu sunteți așa cum ați anticipat –  încă.

Unii, când simt nevoia unui pui de somn în miezul zilei, se opun, crezând că acest lucru demonstrează lene sau un pas fizic înapoi pentru că este ceva ce n-au avut nevoie niciodată să facă. Este important să nu opuneți rezistență pentru că procesul de integrare are nevoie de multă energie, lăsându-vă mai puțină la dispoziție pentru stilul de viață activ cu care sunteți obișnuiți. Persoana care insistă să-și continue obiceiul de a merge, merge, merge în ciuda nevoii de mai multă odihnă, se va simți în curând stoarsă de energie.

Acordându-vă timp să faceți o pauză și să vă odihniți nu este un fel de a nu face nimic cum ar putea să pară, ci este o acțiune integrantă a procesului de eliberare/integrare. Ați fost programați să credeți că faptul de a fi ocupați înseamnă o viață productivă și de succes. Atât școala cât și părinții v-au învățat că timpul petrecut fără a face ceva înseamnă lene, un lucru rău, dar ca și atât de multe alte credințe acesta este pur și simplu un concept transmis din generație în generație.

În viețile trecute acest lucru a fost adevărat și, prin urmare, mulți mai purtați în memoria voastră celulară amintiri din acele vieți în care cei care nu au arat și recoltat sau lucrat ore întregi pentru alții, nu au avut ce mânca. Asta însă nu înseamnă că fiecare moment al zilei trebuie să fie o luptă. Să știți că energia bucuriei și distracției sunt cele mai apropiate de energia Divină.

Descoperiți că multe lucruri pe care le-ați crezut cândva adevărate au devenit treptat o memorie celulară estompată. Începeți să înțelegeți că nu sunteți doar simple corpuri fizice, ci conștiință aflată în diferite stări de conștientizare care a ales în scopuri de învățare, să experimenteze o lume fizică într-un corp fizic. Aceasta este rădăcina luptei pentru cei care cred că s-au născut având fie sexul greșit, fie culoarea pielii.  

Memoria celulară acumulată viață după viață trăită ca un anumit sex va domina starea de conștiință a unui individ și nu va avea nimic de-a face cu corpul. Pentru că aceștia nu înțeleg imaginea de ansamblu, ei își asumă o greșeală fizică sau de vreun fel care ar fi avut loc și caută să o rezolve devenind sexul cu care rezonează mai puternic. Alegerea sexului este o decizie de dinainte de naștere și este făcută de fiecare suflet în scopul de a integra orice energii masculine sau feminine care pot fi necesare pentru a crea împlinire și echilibru.

Încercați să nu judecați sau să vă comparați călătoria voastră cu a altora, ci mai degrabă să examinați cu atenție ceea ce nu înțelegeți încă în experiența voastră personală sau în cea a lumii pentru a găsi lecțiile ascunse – perlele de înțelepciune care așteaptă să fie descoperite. Călătoria fiecăruia este individuală și se bazează pe experiențele vieților trecute.

Din ce în ce mai mult și clipă de clipă pe măsură ce începeți să rezonați cu frecvențele noi și mai înalte ale Luminii, veți începe să experimentați faptul de a vedea și auzi energiile de o frecvență mai înaltă. Nu vă speriați atunci când se întâmplă aceste lucruri, ci aveți încredere în proces pentru că schimbările au loc și nimic nu va mai fi la fel. Nu este nimic de care să vă fie frică. Cei care continuă să se mai agațe de vechiul care se destramă cu repeziciune, se vor trezi zbătându-se după aer într-o lume care se dizolvă.

Dorim să vă vorbim despre recunoștință care este contrabalansul iubirii. Recunoștința, în cel mai pur sens al său, este recunoașterea lui ”EU AM”, și nu simplul act de a spune ”mulțumesc” pentru ceva ce ai primit așa cum în general se crede. În acest sens spiritual profund, recunoștința recunoaște că tot ceea ce este bun și pare a veni din afara sinelui nu este, de fapt, altceva decât manifestarea veșnic prezentei plenitudini și completitudini. Recunoștința înflorește cu ușurință din conștiința cuiva în care completitudinea și abundența sunt înnăscute pentru că provin din unimea cu Sursa.

Recunoștința neexprimată acționează ca un blocaj al curgerii, cum s-ar spune, deoarece iubirea și recunoștința se echilibrează una pe cealaltă. Gândiți-vă la o monedă – iubirea pe o parte și recunoștința pe cealaltă parte. Începeți să practicați recunoștința în fiecare domeniu al vieții voastre – pentru ceea ce aveți precum și pentru ceea ce nu credeți că aveți material, emoțional, mental și spiritual, pentru că experimentarea lipsei servește ca o fereastră importantă în sistemul de credință al cuiva. Amintiți-vă întotdeauna că lecțiile dureroase au fost alese de voi ca fiind necesare pentru a obține creșterea și evoluția pe care o căutați.

Începeți să înțelegeți că voi sunteți creatorii, că cuvintele și gândurile voastre iau formă și se manifestă. Actul de a exprima recunoștință servește la reformarea memoriei celulare a lipsei în ”Eu am. Eu sunt abundent/ă și infinit binecuvântat/ă în virtutea Unimii mele cu Sursa.” Trăind în fiecare zi din această conștientizare vă permite să experimentați energia iubirii și vă ajută să înțelegeți mult mai profund orice lecții ați putea avea.

Pentru că recunoștința este o fațetă a iubirii, ea trebuie integrată împreună cu alte fațete ale iubirii, devenind în cele din urmă starea voastră de conștiință atinsă, deplin integrată și manifestată ca și IUBIRE Necondiționată.

Practicați cu lucrurile simple, pentru că recunoștința nu este necesar să fie o declarație impozantă, ci pur și simplu conștientizarea lui ”Eu Am pentru că Eu Sunt.” Când conduceți mașina pentru a merge la lucru, fiți recunoscători pentru drumul asfaltat  și semnele de oprire. Când mergeți la cumpărături fiți recunoscători pentru ușurința și disponibilitatea a ceea de ce aveți nevoie.

Recunoștința poate fi practicată la toate nivelele. Material o puteți manifesta dăruind/renunțând la acele lucruri de care nu mai aveți nevoie sau nu le mai folosiți (nu-i vorba de gunoaie), care spune celulelor voastre ”Sunt recunoscător/oare că am suficient de mult pentru a putea împărtăși.” Emoțional, atunci când vă oferiți umărul ca cineva să poată plânge pe el, este o recunoaștere a ”Mulțumesc pentru lecțiile care m-au făcut să am umeri lați.” Mental, spunând cuvinte, oferind informații, o ghidare inteligentă pentru cei care caută la acest nivel, spunând: ”Am trecut și eu prin asta. Pot să-ți spun cum a funcționat pentru mine. Sunt recunoscător/oare pentru capacitatea de a-i ajuta pe alții. Am înțelepciune.”

Până și un bănuț donat în spiritul iubirii, poartă o energie puternică pentru că spiritul habar nu are de valoarea monetară materială, el recunoaște doar intenția.

Fiți recunoscători pentru faptul că ați evoluat până în punctul în care sunteți capabili să recunoașteți natura Divină a tuturor și a tot cu ceea ce intrați în contact. Exprimați recunoștință pentru zâmbetul cuiva, pentru un tril de păsărele sau o carte bună și în curând vă veți da seama că fiecare clipă a unei zile obișnuite are în ea posibilități infinite pentru a manifesta recunoștința.

Asta este călătoria, asta este ceea ce voi ați cerut, pentru asta sunteți aici. Timpul petrecut de voi pe Pământ este un privilegiu. Profitați din plin de el.


Noi suntem Grupul Arcturian  6/21/15


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.