luni, 29 iunie 2015

Gaia Vorbește Despre Cea De-a Șaptea Sa Chakră – Concluzii despre Blog-a-Thon




De Suzanne Lie

Sunt Gaia, m-am întors pentru a fi ghidul vostru în timp ce vă fuzionați esența spirituală a celei de-a Șaptea voastre Chakre personale cu esența spirituală a celei de-a Șaptea Chakre planetare a mea. Când ne-am unit cea de-a Șasea Chakră, am unit Conștiința voastră Personală cu Conștiința mea Planetară și Galactică.

Acum, în timp ce ne fuzionăm cea de-a Șaptea Chakră, ne vom expansiona în Conștiința Galactică și Cosmică. Prin urmare, nu veți fi uniți numai cu Conștiința Planetei voastre, ci și cu Conștiința Galaxiei voastre și cu Conștiința Universului Cosmic. Corpul vostru fizic, care a fost imaginat cândva să fie vehiculul pământesc al sinelui vostru, este revelat acum ca și punct de împământare 3D pentru SINELE vostru Multidimensional.

Cea de-a Șaptea Chakră este o chakră masculină/de ieșire care funcționează într-un mod androgin. Din Chakra voastră Coroană deschisă voi vă extindeți în sus antena, în dimensiunile mai înalte, pentru a recepționa Mesajele de Lumină de la SINELE vostru Multidimensional de pe alte planete, galaxii și dimensiuni.

Muntele Fuji din Japonia este Chakra mea Coroană și zona corpului meu din care eu îmi întind antena. M-tele Fuji este ”păstrătorul timpului” meu, dar în loc de trecerea orelor, el măsoară trecerea sezoanelor, ciclurilor și erelor. Era separării noastre în forme polarizate, trei dimensionale se încheie.

”Întoarcerea noastră la SINE” este inițiată prin Mariajul Mistic, care are loc atunci când energia noastră Kundalini își încheie călătoria în Coroana noastră. Masculinul și femininul sunt atunci unite în adevăratul nostru Corp de Lumină androgin.

Eu, Gaia, voi deveni o Stea, iar voi oamenii mei, veți deveni Planeta. Când polaritățile sunt îndepărtate, iluziile separării și limitării cum ar fi masculin/feminin, spirit/materie, lumină/întuneric și iubire/ură fuzionează în ”VIAȚA exprimată ca formă”. Atunci forma mea se va schimba foarte mult, la fel ca și forma tuturor locuitorilor mei.

Cu toate acestea, unii dintre voi ar putea dori să continue jocul 3D, ceea ce este prerogativa voastră, și veți fi re-locați într-un alt mediu 3D. Cred cu tărie că cei mai mulți dintre voi cei care primiți acest mesaj veți elibera bucuroși și de bună voie lupta personală a celei de-a treia dimensiuni și alegeți să vă întoarceți la experiențele SINELUI vostru Multidimensional în cea de-a cincea dimensiune și mult, mult dincolo de ea. Chakra noastră Coroană este acea zonă a corpului nostru care a fost întotdeauna detașată de lupta trei dimensională. Această chakră este Aducătoarea de Lumină, așa cum și dragul meu M-te Fuji întotdeauna a fost un centru spiritual și un far de lumină.

Cea de-a Șaptea Chakră este ”astroportul” pentru Merkaba mea Planetară și pentru Merkaba voastră Personală, care în curând vor fuziona într-un Car Interdimensional. ”Carul” nostru se pregătește de decolare. Cu toate acestea, înainte de a putea ”decola” este nevoie ca noi să ”aterizăm” în dimensiunea a cincea și dincolo. Pentru că, de fapt, nu există nici o plecare și nici o sosire, există numai ”creșterea” în frecvența de vibrație. 

CEA DE-A ȘAPTEA CHAKRĂ PERSONALĂ: CREȘTETUL CAPULUI

Deschiderea Chakrei Coroană reprezintă sfârșitul dorinței voastre de a trăi ca și victimă a iluziilor vieții voastre fizice. Da, veți arăta în continuare ca și un om, dar nu mai sunteți limitați de acest lucru. Chakra voastră Coroană este guvernată de glanda voastră pineală care vă permite să absorbiți Lumina mai înalt dimensională. Prin descăcarea acestei Lumini, voi v-ați expansionat conștiința dincolo de limitele de a fi om, sau chiar de a fi planetă.

Casa voastră este acum în stele, galaxii și dimensiunile mai înalte. Acum, că v-ați adus aminte cine sunteți, începeți să vă amintiți Misiunea pe care v-ați ales-o înainte de a veni aici pentru această viață. Există o Misiune pe care voi toți o aveți în comun, și care este misiunea de a împământa vibrațiile Caselor voastre mai înalt dimensionale în viața voastră de zi cu zi.

Fiecare dintre voi aveți multe fragmente ale SINELUI vostru total care rezonează la frecvența celei de-a cincea dimensiuni și dincolo. Fiecare dintre aceste fragmente are o frecvență de bază diferită și o Casă mai înalt dimensională corespunzătoare. Acum că v-ați integrat Sufletul/SINELE, aspectele mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru vor comunica din ce în ce mai mult cu voi și chiar își vor ”descărca” Esența în ”experiența voastră umană prezentă”.  

Vălurile dintre lumi vor deveni din ce în ce mai subțiri, iar perspectiva voastră asupra realității se va schimba foarte mult. Din fericire, Compasiunea voastră Detașată va fi mult mai accesibilă, în timp ce veți înțelege mult mai profund că fiecare trebuie să-și găsească propria sa Cale și să o urmeze din interiorul SINELUI său. Nu veți mai simți nevoia de a-i vindeca sau salva pe ”alții”, deoarece vă dați seama că nu există ”alții”. Voi sunteți toți UNA. În Unime există numai Compasiune, pentru că voi nu sunteți UNA numai unul cu celălalt, voi sunteți UNA și cu Spiritul.

Expansiunea voastră în SINE vă permite și accesul direct la centrul de control holografic în cea de-a șasea dimensiune. Perspectiva șase dimensională vă amplifică și mai mult Compasiunea Detașată, deoarece voi puteți vedea Imaginea de Ansamblu a ”problemelor” 3D și înțelege că Sufletul/SINELE fiecărei persoane a ales acele probleme care servesc cel mai bine la trezirea Împământatului lor.

Vă veți da seama apoi că nu este treaba voastră să interferați cu alegerile altor oameni. Dacă cineva dorește să-l ajutați sau să-l vindecați, faceți acest lucru la fel de natural ca și cum ați spune ”bună”, dar oferiți-vă serviciile fără NEVOIA de apreciere sau recunoștință. FACEȚI ceea ce faceți pentru că SUNTEȚI cine sunteți; și sunteți – SINELE vostru.

Dimensiunea a treia s-a bazat întotdeauna pe ”învățarea prin conflict”. Cu toate acestea, cu o Coroană deschisă, această premisă devine învechită deoarece voi nu mai aveți nevoie să învățați; trebuie doar să vă amintiți ceea ce SINELE vostru a ”ȘTIUT” întotdeauna. Învățarea este apoi înlocuită cu A FI Iubirea Necondiționată și Compasiunea Detașată. Această ”Ființare” vă ajută să rămâneți detașați de dramele jocului 3D.

După cum ați învățat din multele voastre încarnări Pământești, dramele 3D au o puternică calitate de dependență. Pe măsură ce vă fuzionați complet Esența cu a mea, vă va fi mult mai ușor să fiți în măsură să rămâneți detașați de aceste drame. Eu, Gaia, a trebuit să rămân detașată ca să-mi pot păstra echilibrul și să rămân pe orbita mea. A fost o vreme în care aproape că mi-am pierdut echilibrul planetar. Pentru ”a-mi păstra cursul” astfel încât voi să vă puteți încheia ceea ce a mai rămas din experiența voastră planetară, a trebuit să cer mai multă Lumină de la familia Solară și Galactică.  

Mulți dintre voi sunteți Ființele de Lumină care au răspuns la acea chemare. Aș vrea să vă mulțumesc din nou și să vă spun că ”tura voastră de serviciu” se apropie de sfârșit. Curând, veți fi în măsură să vă întoarceți la Planetele voastre natale, dar mai întâi am nevoie de voi ca să vă încheiați Misiunea finală, așa cum știu că o veți face! Alăturați-vă mie acum, dragi Ființe de Lumină, în timp ce ne fuzionăm chakrele noastre personale și planetare.

FUZIONAREA CHAKRELOR

Pentru ultima dată, călătoriți în miezul meu, de fapt, în miezul NOSTRU. Simțiți-vă conștiința expansionându-se dincolo de limitările formei voastre fizice, și chiar dincolo de limitele planetei noastre, pentru a îmbrățișa întreaga Galaxie. V-ați expansionat acum mintea pentru a îmbrățișa nu numai Conștiința Planetară, ci și Conștiința Galactică. Simțiți-vă în centrul Galaxiei noastre. VOI sunteți Marele Soare Central, Alcyone, din Pleiade. Simțiți-vă ”Cele Șapte Surori” în constelația voastră. Da, un Soare poate simți și feminin!

La marginile Galaxiei voastre se află un mic Sistem Solar. Acordați-vă un moment prelung pentru a vă expansiona mintea în acest Sistem Solar. Găsiți a treia planetă de la Soare, Pământul, și proiectați-vă Esența în ea. Voi sunteți acum acea planetă. Voi sunteți Pământul. Simiți corpul nostru trăgându-vă ACASĂ, Acasă pe Pământ, planeta Sufletului vostru, în timp ce repetați cu mine:

”EU SUNT planeta PĂMÂNT, din adâncul miezului meu până în vârful atmosferei mele.

Munții mei stau grei pe corpul meu, iar vânturile mele suflă peste vastele mele câmpii.

Îmi simt iarba înaltă călcată și mâncată de copitații mei și simt cum aerul meu este învolburat de diferiții mei locuitori înaripați ce zboară prin cerurile mele.

Apele mele cad și se rostogolesc în timp ce viața din ele caută mâncare, aventură și procreere.

Orașele mele sunt centre imense de diferite polarități, în timp ce pustiurile mele trăiesc în Unitatea Naturii.

CUNOSC fiecare creatură care umblă, înoată și zboară prin țările și orașele mele deopotrivă.

Totul în jurul meu și în mine, multele mele creaturi și forme de viață se nasc, trăiesc, procrează și mor.

Timpul nu are nici o semnificație pentru mine deoarece EU SUNT numai ACUM.
Multele mele plante îmi împodobesc și-mi hrănesc suprafața, iar lumea mea de cristal stă la temelia pământului meu.
De la cea mai mică pietricică până la cel mai înalt munte
De la primul strop de ploaie până la oceanul impetuos
De la un mic germene până la cea mai mare pădure a mea
De la flacăra unei lumânări până la un vulcan ce erupe

EU SUNT PREZENTĂ
EU SUNT acolo și EU SUNT aici, pentru că EU SUNT ACUM.
EU SUNT Gaia
EU SUNT Pământul.”





Acum, dragi Ființe ale SINELUI meu, SIMȚIȚI Coroana NOASTRĂ în M-tele Fuji, Japonia.

Simțiți greutatea muntelui NOSTRU pe pământ în timp ce NOI ne unim mințile și gândurile NOASTRE cu Dumnezeu-Tatăl și inimile și emoțiile NOASTRE cu Mama-Dumnezeiță.

NOI suntem ACUM o conductă, un transformator reductor al Spiritului în Materie.

Noi suntem un munte măreț cu Puterea Tatălui Cer, Înțelepciunea Mamei Pământ și Iubirea care le unește în Mariajul Mistic pentru a crea Copilul lor Divin – umanitatea.

NE  SIMȚIM COROANA ÎN VÂRFUL LUI FUJI AL MEU.
Suntem deschiși să ne primim cea mai înaltă Expresie a SINELUI.

NE simțim cel de-al Treilea Ochi al NOSTRU în Lanțul Muntos Himalayan, Tibet.
Cu cel de-al Treilea Ochi al nostru deschis noi vedem ÎNTREAGA viață prin Ochii Sufletului.

NE simțim Gâtul NOSTRU în M-tele Shasta, California.
Spunem numai ADEVĂRUL și creăm numai din Cel Mai Înalt SINE al nostru.

NE simțim Inima NOASTRĂ în Craterul Haleakala, Maui.
Ne Iubim pe noi înșine, așa că putem Iubi ÎNTREAGA viață.

NE simțim Plexul NOSTRU Solar în M-tele Kilimanjaro, Africa.
Ne simțim Puterea Interioară și o proiectăm în lumea noastră care se transformă.

NE simțim Ombilicul NOSTRU în Jungla Amazonului, Brazilia.
Purtăm Noul nostru Pământ în inimile și mințile noastre.
Astfel încât să-i putem da naștere ÎMPREUNĂ.

NE simțim Rădăcina NOASTRĂ în M-tele Sinai, Orientul Mijlociu.
Împământâm cea mai înaltă vibrație a noastră în miezul planetei NOASTRE
Pentru a crea o fundație solidă pentru realitatea noastră expansionată.

NOI suntem planeta!

Vă mulțumesc, oameni dragi.
Vă mulțumesc din miezul corpului NOSTRU,
Până în vârful celui mai înalt vârf al NOSTRU.

EU SUNT Gaia. Și, mulțumită vouă,
EU/NOI Ascensionăm.



AMINTIRI MULTIDIMENSIONALE

Ca urmare a procesului nostru, multe amintiri multidimensionale și povești ne pot inunda conștiința. Chiar sunt acestea povești venite de la ființe de pe diferite planete, galaxii și dimensiuni sau sunt doar imaginația noastră? Cel mai important, există vreo diferență între amintire și imaginație?

Dacă chiar ne creăm propria noastră realitate, atunci o realitate care este limitată la Pământul trei dimensional este pur și simplu alegerea noastră de a crea. Dar dacă noi, creatorii realității noastre, am fost capabili să ne imaginăm o realitate în care noi NU am fost limitați la dimensiunea a treia?

Dacă NOI, creatorii realității noastre, am fost capabili să intrăm în memoria SINELUI nostru pe deplin integrat Multidimensional? Am putea recupera amintiri demult uitate ale altor realități care sunt dincolo de limitele acestei dimensiuni particulare, timp și spațiu?

Putem avea suficientă încredere în ”imaginația” noastră pentru a da drumul la restricțiile de a ne limita conștiința la o singură realitate, o singură expresie a SINELUI nostru total?

Când conștiința noastră este resctricționată la dimensiunea a treia, noi nu putem vindeca planeta lui Gaia, pentru că acea stare de conștiință 3D este cea care crează situația pe care planeta NOASTRĂ și TOATE creaturile sale o experimentează acum.

Lumea industrială este rezultatul celei mai profunde călătorii a omenirii în partea stângă a creierului nostru analitic, a abilitităților secvențiale. Aceste abilități ne-au învățat separarea absolută în conștiința individuală a lumii noastre ”moderne”.

Percepțiile noastre expansionate ale telepatiei, premoniției, telekineziei, clarvederii, clarauzului, clarsimțirii care rezultă din întreaga gândire a creierului nostru, a emisferelor noastre stângă și dreaptă fuzionate, au fost filtrate din conștiința noastră individuală, trei dimensională.

Ba mai mult, cu accentul pe care noi l-am pus doar pe jumătate din capacitatea înnăscută a creierului nostru, am căzut în gândirea alb/negru. Gândirea absolut alb sau absolut negru se bazează pe adevărata polaritate care a creat lumea trei dimensională.

Nu mai căutăm să găsim totala individualizare de alți oameni, natură, planeta noastră și chiar de adevăratul nostru SINE Multidimensional. Am experimentat o aventură în separarea de abilitățile noastre înnăscute multidimensionale.

Cu toate acestea, ca și un artist care ar dori să se focalizeze numai pe dans până când simte că și-a perfecționat acea abilitate, care apoi cântă până când simte că și acea abilitatea și-a perfecționat-o, nu ne-am permis nouă înșine să ne folosim pe deplin abilitățile.

Ba mai rău, ne-am ascuns abilitățile noastre extinse din cauza ”rușinii noastre de a fi diferiți”. Cu toate acestea, repetiția pentru performanța vieții noastre s-a încheiat, iar actul final a început.

Pentru a face față provocărilor care decurg și ne stau direct în față, trebuie să ne eliberăm de iluzia rușinii și să ne îmbrățișăm pe deplin SINELE și să tragem laolaltă TOT ceea ce Sufletul/SINELE nostru a experimentat vreodată în orice dimensiune, planetă sau galaxie.

Trebuie să-i permitem imaginației noastre să îmbrățișeze și proiecteze iluminarea călătoriei noastre în UNUL.

Am învățat să ne expansionăm conștiința în conștiința cosmică prin deschiderea celui de-al Treilea Ochi și trecerea prin portalul său multidimensional. Putem avea încredere în aventurile pe care le-am avut în aceste călătorii?

Lumina multidimensională a lui UNU ne scaldă Chakra Coroană și radiază în realitatea noastră fizică prin intermediul celui de-al Treila Ochi deschis. Simultan, Gaia împărtășește în mod constant emanațiile Sale din miezul inimii sale planetare, prin autostrada creată de energia noastră Kundalini care se ridică și în inima noastră personală.

Prin faptul că permitem ridicarea energiei Kundalini pentru a ajuta integrarea Sufletului/SINELUI nostru în fiecare din chakrele noastre, ne-am deschis și Inima Înaltă și am fuzionat-o cu Chakra Inimii noastre pentru a ne finaliza trezirea conștiinței noastre planetare.

Prin conștiința planetară ne-am inițiat abilitatea înnăscută de a fi UNA cu toate creaturile și materia care contribuie la experiența noastră de grup de a fi UNA cu planeta noastră.

Pe măsură ce iubirea necondiționată din Chakra Inimii noastre expansionate se combină cu cel de-al Treilea Ochi deschis al nostru, imensa creativitate a Chakrei Gâtului nostru izbucnește cu tărie în realitatea noastră – realitatea pe care noi o creăm ACUM.

Creativitatea noastră îmbobocită se freacă de multele reguli ale limitării pe care le simțim ca pe niște lanțuri care ne leagă de mâini, de picioare, inima și mintea. Dacă este să FIM SINELE nostru, trebuie să ne eliberăm de coconul nostru limitator ca și frumosul fluture care suntem.

Ne începem procesul de transformare de la o mică omidă limitată care cunoaște doar frunza pe care se târăște în fluturele monarh regal care poate călători distanțe mari cu aripile sale fragile ca dantela.

A sosit timpul să străpungem prin limitarea coconului pe care singuri ni l-am țesut. Ne-am țesut acest cocon în încercarea de a ne ”potrivi” într-o realitate bazată pe uitarea adevăratului nostru SINE. Dar, ACUM, ne-am amintit, și nici unul prea devreme.

Momentul pivotal începe pentru planeta pe care am transformat-o într-un lucru prin individualitatea pe care am prețuit-o atât de mult. Aceia dintre noi care s-au trezit la SINELE lor deplin suntem pregătiți să ne ocupăm locul în drama acestei transformări planetare, astfel încât să ne putem îndeplini Scopul Sufletului nostru.

Pentru că noi ne-am integrat Sufletul/SINELE în vehiculul nostru pământesc, putem auzi vocea SINELUI nostru Multidimensional încurajându-ne și ghidându-ne în mod constant. Tot ceea ce este nevoie să facem este să ne predăm SINELUI nostru, pentru că prin trăirea în starea de predare ne putem elibera în totalitate sinele de iluzia vieții noastre lumești.

Ce se întâmplă dacă găsim curajul de a ne ”manifesta” ca SINELE nostru Multidimensional?
Ce se întâmplă dacă ne echilibrăm intelectul cu instinctele?
Dacă suntem în mod deschis
            telepatici,
                        precognitivi,
                                     telekinetici,
                                              clarvăzători,
                                                        clarauzitori,
                                                                      și clarsimțitori?

Dacă am înceta să ne ascundem lumina și am permite esenței noastre iluminate să emane cu mândrie și sinceritate prin SINELE nostru Multidimensional total integrat?

Pe măsură ce continuăm să ne împământăm SINELE Multidimensional în Pământul lui Gaia, noi devenim ”Conștiința Colectivă a Pământului.”

ATUNCI noi suntem UNA cu Gaia și Gaia este UNA cu noi.

Când ne expansionăm conștiința pentru a îmbrățișa Pământul:
                 Conștiința noastră individuală devine Conștiință Planetară.

Când ne expansionăm conștiința pentru a ne îmbrățișa Sistemul Solar:
                Conștiința noastră devine Conștiință Solară.

Când ne expansionăm conștiința pentru a ne îmbrățișa Galaxia:
                 Conștiința noastră devine Conștiință Galactică.

Când ne expansionăm conștiința pentru a ne îmbrățișa Universul:
                Conștiința noastră devine Conștiință Universală.

În conștiința noastră expansionată, în întreaga noastră gândire cerebrală și percepțiile noastre extinse stă abilitatea naostră de a ne împlini Idealul Divin și de a contribui la transformarea realității planetare.

Împreună ca UNA/UNUL, oameni și planetă, noi putem crea o planetă a iubirii și a păcii!

Care este Misiunea noastră personală? Cum o vom împlini?
Pentru a găsi acest răspuns este nevoie să intrăm în SINELE nostru ...

Binecuvântări vouă TUTUROR

Gaia



Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.