duminică, 14 iunie 2015

Reascensiunea Conștientizării Pământești pe Navă



De ranandaatchakra8

Ceea ce urmează se aplică celor care sunt ”Primul Val de Arătători de Cale” sau GFL ”Echipajul la Sol” care au lucrat pe Mama Pământ și a căror tură de serviciu se încheie acum. Mulți dintre acești voluntari 5D și 6D au lucrat pe Pământ încă de la începutul evoluției acum 26000 de ani și care tocmai s-a încheiat pe 21 Decembrie 2012.

Condiția pentru reascensiunea pe nave este ca persoana care  face parte din Echipajul de la Sol să fie în comunicare cu Sinele Mai înalt, al cărui Aspect Sufletesc este și lucrează ca detașat pe Pământ. Sinele său Mai Înalt va deține o poziție pe una dintre navele GFL, iar scopul celui/celei ce reascensionează este de a se recontopi în El/Ea.

Primul eveniment care duce la reascensiunea cuiva este cel în care acestuia i se alocă un walk-in (suflet care intră n.t.) de către Sinele său Mai Înalt. El/ea poate experimenta sosirea acestui walk-in în starea de meditație sau în timpul stării de visare. Este foarte probabil ca walk-in-ul să fie o rudă sau un prieten din Tărâmurile Mai Înalte, și poate sau nu, să vă spună numele Său. Dacă nu vi-l spune, vă rugăm să întrebați. Prezența walk-in – ului vă permite să ieșiți lăsându-l pe walk-in să se ocupe de viața voastră pe Pământ, dar mai sunt niște pași suplimentari pe care cineva trebuie să-i facă înainte de a putea ieși.

Al doilea eveniment are loc atunci când celei/celui care reascensionează i se dă o dată pentru momentul reascensiunii sale. Pentru reascensiunea cuiva și întoarcerea sa pe nave, acestuia i se dă un Consilier pentru ascensiune și un Sponsor, iar Consilierul pentru ascensiune îi va da acestuia o dată. Această dată îi poate fi dată ca și momentul în care un semn al zodiacului îi face loc altuia (de ex. ”Când Taurul le face loc Gemenilor”).

Există un fir de Lumină Aurie care leagă Sinele Mai Înalt de pe navă cu forma fizică a celei/celui de pe Pământ – de fapt, este mai mult ca un tub de Lumină Aurie foarte fin. Pe măsură ce cea/cel de pe Pământ eliberează energiile întunecate care îi mețineau o frecvență vibrațională joasă în celulele sale fizice, ea/el se va ridica în frecvență și Tubul de Lumină Aurie va crește în diametru.

Cel de-al treilea eveniment are loc atunci când acest tub de Lumină Aurie a crescut suficient de mult în diametru pentru a-i permite Sinelui Mai Înalt al persoanei să coboare prin el de pe navă și să însuflețească forma fizică a acesteia alături de walk-in-ul său și de conștientizarea sa personală. Acest eveniment este cunoscut ca și ”Recontopirea”. Persoana poate ”simți” acest eveniment în timp ce el are loc sub forma unui sentiment de ”Bucurie” sau ca o furnicătură în chakra Coroană și să fie informat despre ceea ce se întâmplă chiar de Sinele său Mai Înalt. Dacă persoana mai are unele atașamente pământești și/sau energii întunecate de eliberat, Sinele său Mai Înalt nu le va putea tolera pentru foarte multă vreme și se va întoarce pe navă pentru a-și continua munca sa, în timp ce persoana eliberează ce mai are de eliberat.

Cel de-al patrulea eveniment are loc la data care i-a fost dată persoanei pentru ascensiunea sa. Persoana poate fi informată în timpul meditației sau în starea de visare, că va avea loc un mare eveniment în viața sa la acea dată și că ar trebui să se acordeze la Sinele său Mai Înalt de pe navă pentru a-l putea experimenta. Ceea ce persoana experimentează poate varia foarte mult în funcție de tăria acordajului său. Într-o mare ceremonie și celebrare, la bordul marii nave mamă Pleiadeene, ”Vânturile Albe”, persoana va fi inițiată în 6D sau 7D de către Înalte Ființe de Lumină cum ar fi Lordul Sananda Kumara și Lordul Sanat Kumara. Această inițiere este răsplata pentru tot serviciul căruia persoana i s-a dedicat ca și voluntar pe Pământ de-a lungul multor milenii. Cei care au coborât pe Pământ din 5D vor fi inițiați în 6D, și cei care au coborât din 6D, vor fi inițiați în 7D și vor fi făcuți Lord/Lady ai Luminii sau ”Adonai”. (Plural Adonim)

Ascensiunea persoanei este urmată de o perioadă de durată nedeterminată pe Pământ, în care va fi determinată de Sinele său Mai Înalt să își retragă atenția din toate atașamentele sale pământești cum ar fi munca spirituală în care istoric ea s-a angajat și de atașamentele față de familie și prietenii săi de pe Pământ.

Cel de-al cincilea și ultimul eveniment în reascensiunea persoanei pe navă, este transferarea conștientizării sale pământești de pe Pământ pentru a se recontopi cu Sinele său Mai Înalt de pe navă, lăsând walk-in –  ul să se ocupe de viața sa de pe Pământ. Atunci când persoana și-a retras suficient atenția de la atașamentele pământești și și-a transmutat în Lumină cele mai multe energii întunecate reziduale, i se va da o dată pentru transferul conștientizării sale pământești în scopul de a se recontopi cu Sinele său Mai Înalt de pe navă. Această dată va coincide cu o aliniere astronomică sau astrologică și mulți alții vor reascensiona în aceeași ceremonie. La acea dată, Perechea sa din Tărâmul Mai Înalt va coborî prin tubul de Lumină Aurie și îi va trage conștientizarea sa pământească în sus prin tubul de Lumină Aurie până pe navă.

O mare sărbătoare va avea loc în marele auditoriu de pe nava mamă Pleiadeană, ”Vânturile Albe”, pentru a le ura bun venit celor ce au reascensionat ”Acasă”. Ei vor fi asistați de către prietenii lor și de către Familiile Stelare din Tărâmul Mai Înalt.

După ce cineva a reascensionat și recontopit cu Sinele său Mai Înalt, va fi capabil să privească în jos prin tubul de Lumină Aurie atunci când dorește, și să asiste la evenimentele de pe Pământ prin ochii walk-in –ului său. El/ea poate fi canalizat de către walk-in – ul său, în Numele Sinelui său Mai Înalt, pentru prietenii și familia sa de pe Pământ.

Astfel, întoarcerea ”Acasă” a persoanei este încheiată.

Lord Sanat Kumara și Lord Rananda Kumara prin (walk-in) Comandantul Zanna în data de 8 Iunie 2015.

Iubire din partea Cdr. Zanna.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.