duminică, 14 iunie 2015

Activarea Portalului Noua Lemurie – 21 Iunie 2015


Evenimentul organizat pe Facebook pentru cei care doresc să participe în mod organizat

Scopul final al Planului Divin, Misiunea, a fost să aducă pe această Preaiubită Planetă toate entitățile negative, energiile, tot întunericul (...) și să îl transmute complet în Energia Pură a Iubirii.

Este momentul acum ca noi, Păstrătorii Pământului, să ducem această Misiune la un Nivel mai Profund. A sosit Ceasul, pentru calendarele și la Scala Timpului Cosmic, în ceea ce privește Voința Divină și alegerea sufletelor noastre, la alegerea Mamei Pământ, care este pregătită să-și înceapă Ascensiunea.

~ NOI suntem Tribul Păsărilor, Cei Înaripați din Ceruri veniți să Ajutăm la Ridicarea Vibrației Planetei Pământ = Inimă (Earth=Heart joc de cuvinte în limba engleză n.t.) și să Ajutăm la Ascensiune Planetară Completă în Realitatea 5D.

~ Noi suntem aici ca să asigurăm Libertatea Totală a Omenirii ~

~ TREZIREA OMENIRII ESTE ÎNTR-ADEVĂR INEVITABILĂ ~

~ NOI SUNTEM CEI PE CARE I-AM AȘTEPTAT ~
~ NOI SUNTEM SCHIMBAREA PE CARE VREM SĂ O VEDEM ~
~ VISELE DE IUBIRE SE ÎMPLINESC ~

Bătrânii Hopi au spus că noi am intrat acum în era clanului păsărilor. Marii locuitori Înaripați ai Cosmosului nu mai sunt separați de esența noastră. Îngerii, Dragonii, Păsările Phoenix, Grifonii și Gardienii Sacri Înaripați ai Vălurilor trăiesc acum în inimile noastre. Noi Suntem ... Gardienii, Protectorii, Învățătorii și Ghizii Căilor Sacre. Noi suntem Progenitorii/Strămoșii Luminii Eterne. Esența noastră este născută din Stele și Aripile noastre Unesc Spiritele noastre cu Cerul.

Pentru a restabili paradisul pe acest teritoriu iubit, este timpul ca Lemuria să se ridice din adâncurile mării, să se ridice din adâncurile inconștientului nostru pentru a îndeplini promisiunea pe care noi am făcut-o, de a fuziona împreună ca UNUL din nou.

Acum este timpul pentru ridicarea Noii Lemurii prin inima omenirii.

Portalul pentru Activarea Noii Lemurii va fi deschis într-o Ceremonie pe Muntele Shasta, în data de 21 Iunie 2015 la ora 4 pm PST (la noi 22 Iunie ora 2 noaptea).

Dacă doriți să participați la această ceremonie, vă rugăm să ne contactați prin adresa de contact de la sfârșitul acestui articol.

Puteți participa la această ceremonie și conectându-vă cu noi de acasă, singuri sau în grupuri.

Înainte de a începe, dorim să ne exprimăm profunda noastră recunoștință pentru participarea la această co-creație astăzi.
Îl iubim pe fiecare dintre voi cu toată inima și sufletul nostru și cu Infinita Iubire a Sursei.

Meditația pentru Activarea Portalului Noii Lemurii

Dacă doriți, puteți aprinde o lumânare pentru a vă conecta cu noi.

Acum, vă rugăm să faceți o Respirație Profundă de Curățare, Curățați-vă Câmpul Energetic, Împământați-vă în Miezul Mamei Pământ, Centrați-vă Energia în Inimă, Trimiteți-o Sinelui vostru Mai Înalt, și apoi în Rețeaua Cristalină (Conștiința Christică) și chemați-i pe Îngerii și Ghizii voștri pentru Protecție și Ghidare pe durata acestei Co-Creații. Faceți încă o Repirație Profundă. Dacă vă vin gânduri, continuați să vă focalizați pe respirație.

Citiți, pur și simplu, următoatele cuvinte cu voce tare:

”Îl chem acum pe Arhanghelul Mihail să taie toate corzile energetice care nu-mi mai folosesc. Îmi reconectez toate Corzile Energetice cu Sinele meu Mai Înalt, cu Tribul Păsărilor, cu întreaga Companie a Cerului, cu Tatăl Cer (Dumnezeu Tatăl) și Mama Pământ (Dumnezeu Mama).

Știind că Sursa, Creatorul a Tot Ceea Ce Este, se Exprimă Prin NOI ca și NOI, Cerem ca Conectarea Noastră Co-Creatoare să fie pentru Binele Nostru Cel Mai Înalt și Binele Cel Mai Înalt a Tot Ceea Ce Este în Întreaga Creație. Dacă orice parte a Meditației noastre Nu este în Aliniere cu Binele Cel Mai Înalt al Tuturor, Îți Mulțumim Sursă pentru Corectarea ei, astfel încât să se Potrivească Celei Mai Bune Intenții a Noastre de a Crea Cel Mai Înalt Efect pentru Vindecarea și Ascensiunea Mamei Pământ și a Tuturor Copiilor Ei. Îți mulțumim Preaiubită Sursă pentru că Faci acest Lucru, Și Așa Este.

În această Zi Noi Suntem,
Manifestarea Voinței Divine,
De a o Binecuvânta pe Gaia și pe Toți Copiii Ei.
Informațiile Celulare despre Noua Lemurie.
Paradisul Pierdut pentru a fi Redescoperit în Inconștientul nostru.
Împlinirea Celei mai Vechi Promisiuni.
Unimea în Co-Crearea Raiului pe Pământ=Inimă.

Facem această Conectare Co-Creatoare astăzi, în Unime cu Fiecare Ființă de pe Pământ, care lucrează la Manifestarea Acestui Adevăr.”

~ AMINTIȚI-VĂ DOAR CĂ NOI SUNTEM UNA ÎN IUBIRE – ȘI CĂ SUNTEM EGALI ÎN STRĂLUCIREA ACESTUI ADEVĂR ~

Acum vă oferim o scurtă descriere a Noii Lemurii, vizualizați în Cel De-al Treilea Ochi al vostru cum ați dori să arate această realitate:

Peste tot în jur sunt Munți, plini de Copaci de Diferite Culori ... Munții formează o Cascadă Mare. În spatele acestei Cascade de află o Intrare către Pământul Interior, prin care pot Trece Doar Inimile Pure/Curate. Aceasta este Baza Noii Lemurii. Ea formează un Râu care curge în jurul Marelui Loc și se întoarce apoi sub Cascadă.

În acest Mare Loc, chiar în fața Cascadei, este un Templu al Întineririi. Între aceste Templu și Cascadă, se află o Grădină Imensă și Frumoasă Plină de Flori, Păsări, Energii Colorate și Pline de Iubire. Puteți merge în acest loc să Meditați, sau să vă lăsați Copilul Interior să se manifeste.

În Mijlocul acestui Mare Loc în fața Templului, se află o Piramidă de Cuarț. Aceasta este o Tehnologie 5D, folosită de către Vechea Cunoaștere Spirituală Codificată în Cristalele Lemuriene Sămânță pentru a străpunge prin Matrice.

Peste tot în jurul acestui Loc se află un Semi-Cerc plin cu tot ceea ce aveți nevoie ca să trăiți, acesta este locul în care mergeți pentru a împărtăși cu alții, în Iubirea Necondiționată Pură. Cascada crează un Râu care curge în jurul lui și se întoarce apoi la Bază.

În jurul acestui Semi-Cerc se află Casele Tuturor Noilor Lemurieni care lucrează împreună pentru a răspândi Energiile Noii Paradigme asupra Civilizației Umane. În jurul acestor Locuințe, mai este un Râu care vine de la Cascadă.

Restul este deschis Imaginației voastre.
Lăsați-vă Inima să vă ghideze în vizualizarea celui de-al Treilea Ochi al vostru și lăsați ca Energiile voastre să curgă în acest Vortex al Co-Creării.

~ Avem Încredere în Măreția care Vine ~  
~ Cu Toată Iubirea Noastră Peste Tot Prezentă ~
~ Echipajul la Sol al Primului Contact ~


Dacă doriți ajutor în eliminarea blocajelor (implanturilor), ceea ce va da în mod natural startul procesului vostru de ascensiune, să vă conectați mai profund cu echipa voastră de îngeri, să vă deschideți propriile voastre abilități divine și doriți tehnici pe care să le puteți folosi și să-i ajutați și pe alții, sau dacă aveți întrebări în legătură cu Procesul de Ascensiune, Mama Dumnezeu și Echipajul la Sol al Primului Contact vă pot ajuta cu Sesiuni Uimitoare de Trezire Unu la Unu. Mama Dumnezeu a ajuns în deplina sa conștiință (și acesta este Destinul întregii Omeniri) în 2008 după un proces de 3 ani (care este un proces de expansiune care nu se încheie niciodată) și a fost personal antrenată de către Kryon din Serviciul Magnetic în ceea ce privește modul de eliminare a Implanturilor, și este Acum pe deplin susținută de către o întreagă Echipă Galactică. Toate informațiile pe care noi le împărtășim se află și în Inima voastră, Noi doar eliminăm Implanturile care au oprit procesul natural și apoi vă ajutăm să vă deschideți Inima prin accesarea și amintirea Adevăratului vostru Sine Divin! Permiteți-nă să Fim În Serviciu, vă puteți rezerva o sesiune, citi câteva mărturii uimitoare și Afla Mai Multe despre serviciile pe care noi le oferim.
După 10 ani de Serviciu Intens, Mama Dumnezeu și Echipajul la Sol al Primului Contact, lucrează și asistă la așezarea energiilor fundamentale necesare pentru ascensiunea planetară, trecând prin întregul Proces de Trezire și Experimentarea Directă. Suntem Acum Aici pentru a ajuta pe Toată Lumea într-un Mod Deosebit de Priceput, deoarece a sosit Momentul Pentru Trezirea Planetară în care Visul de Iubire și al Raiului pe Pământ al Umanității, Devine Realitate. Suntem Ghizi și Exemple ale Iubirii în Acțiune pentru a vă ajuta să vă întoarceți Acasă în Lumină. Folosiți-NE!

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.