marți, 2 iunie 2015

Asistența Rutieră – Arcturienii și Familia Galactică



De Suzanne Lie

VOI sunteți creatorul vieții voastre, dar sunteți în același timp și editorul ei. În plus, există mai multe versiuni și frecvențe ale SINELUI vostru care pot sau nu pot fi în aliniere.

Când toate frecvențele SINELUI vostru sunt în aliniere, aveți o curgere clară, curată prin care vă puteți experimenta SINELE Multidimensional de la cele mai joase la cele mai înalte expresii ale SINELUI.

Ori de câte ori experimentați un salt de o octavă în conștiința voastră, toate versiunile SINELUI vostru care nu sunt pregătite pentru acea expansiune vor cădea din alinierea cu suma/totalul SINELUI vostru.

Această lipsă de aliniere va crea adeseori o inițiere, o boală, un accident sau o problemă de viață pentru că elementele SINELUI vostru care nu pot ține pasul cu saltul în frecvență a majorității expresiilor voastre, vă vor ”atrage atenția”.

Această lipsă de aliniere va trebui să vă atragă atenția cum că o parte din voi este ”lăsată în urmă”. Prin urmare, s-ar putea să vă simțiți ca și cum ați conduce o mașină care are o pană de cauciuc.

Continuați să mergeți înainte, dar știți că dacă nu vă ocupați de ”pana de cauciuc” acest lucru ar putea pune în pericol și alte părți ale ”mașinii”. Așa că, trebuie să trageți mașina la marginea drumului și să schimbați sau reparați anvelopa.

Dacă nu puteți schimba singuri anvelopa, atunci va trebui să apelați la altcineva să vă ajute. În orice caz, anvelopa trebuie să fie schimbată deoarece mașina voastră nu poate merge mai departe cu acea anvelopă.

Este firesc ca voluntarii noștri să ”fie prea ocupați” pentru ”a-și verifica anvelopele”. Prin urmare, ei au nevoie să se oprească de tot ca să acorde atenție acelei părți a sinelui lor care îi sâcâie cerând asistență. Odată ce corpul vostru face să fie prea dificil ca voi ”să continuați să mergeți”, trebuie să vă opriți, să vă uitați la și să vă ascultați SINELE.

Voi știți că vă deplasați înainte într-o frecvență mai înaltă a realității. Mai știți și că v-ați luat un corp în acest ACUM pentru a o ajuta pe Gaia care, la rândul ei, se transferă într-o frecvență mai înaltă a realității.

Vă amintiți, de asemenea, că odată ce această frecvență veche se închide, trebuie să vă faceți TOATE bagajele. Nu vor mai fi alte încarnări în această frecvență în care puteți curăța mizeria pe care ați făcut-o în această viață.

În plus de asta, voi ați venit să curățați/transmutați deșeurile de frecvență joasă care au fost făcute/lăsate în primul rând de către oameni. Probabil că unii dintre acești ”oameni” au fost Draconieni care purtau o formă umană, dar întreaga omenire este un membru de origine galactică care poartă o formă umană.

Prin urmare, poluarea, formele gând negative, distrugerile și distorsiunile pe care Gaia le-a suferit au fost create și lăsate în urmă de unele forme de ființe care au purtat un vehicul uman.

Animalele și plantele au trăit în unitate cu Gaia și NU au lăsat nici o urmă negativă în urma lor. Prin urmare, deșeurile psihice și fizice lăsate de omenire sunt cele ce cauzează o ”pană de cauciuc” pentru Gaia, precum și oamenii săi.

Acest deșeu negativ uman precum și distrugerea cauzată de acesta, face dificilă pentru Gaia transmutarea în frecvența Ei mai înaltă. Astfel voi, voluntarii noștri în a o ajuta pe Gaia, v-ați luat o formă umană pentru a fi ”echipajul de curățenie”.

Ca și membri ai acestui echipaj, misiunea voastră nu este să-i blamați pe alții pentru ceea ce au făcut, pentru că voi toți ați avut vieți în care ”ați lăsat mizerie” în urma voastră. Nu-i blamați pe alții sau pe voi înșivă pentru ceea ce s-a petrecut în trecutul lui Gaia.

Este mai mult decât suficient pentru voi ceea ce aveți de făcut în prezent. Ceea ce este nevoie să faceți este să aveți grijă în a fi propriul vostru sine. Dacă apar unele lucruri în voi care au nevoie să fie curățate, s-ar putea să fiți sau să nu fiți în măsură să obțineți detalii despre cum a fost creată acea dificultate, sau detaliile exacte ale acelei probleme.

De fapt, s-ar putea să fiți chemați doar pentru a ”iubi, ierta și accepta necondiționat” acea cauză pentru a putea avea efect asupra efectului. Din acest motiv vă cerem să eliberați TOATĂ judecarea altora precum și a voastră înșivă.

Viața pe Pământul trei dimensional NU a fost un drum ușor. Pentru fiecare viață fericită, plină de succes, de iubire și de împuternicire, ați avut probabil sute de încarnări în care nu ați avut nici una dintre aceste binecuvântări.

Pământul a fost guvernat de întuneric pentru MULT mai mult timp decât a fost guvernat de lumină. Prin urmare, dați-vă vouă înșivă o îmbrățișare caldă și o totală acceptare pentru problemele și provocările încarnării voastre curente, precum și pentru celelalte nenumărate încarnări pe care vi le-ați luat pe Pământ.

Unele dintre aceste încarnări au avut loc chiar în versiunile viitoare ale Pământului. Vă rugăm să înțelegeți că ”timpul” este o iluzie a celei de-a treia/patra dimensiuni. Cea mai mare parte a umanității a fost blocată în ușile turnante ale Roții vieții și a morții trei/patru dimensionale.

Această ”roată” trei/patru dimensională este de fapt o frecvență mai joasă a matricii lui Gaia în care iluzia guvernează și întunericul a domnit mai des decât lumina. Această matrice trei/patru jos dimensională este transmutată treptat înapoi într-o matrice multidimensională.

Pământul multidimensional, precum și sinele multidimensional al umanității, au existat întotdeauna, dar foarte puțini oameni au câștigat acea frecvență a conștiinței prin care să poată percepe sau experimenta orice altceva dincolo de dimensiunea a treia.

Din fericire, pe măsură ce Gaia transmută în expresia Sa planetară mai înalt dimensională, mulți dintre voi veți transmuta în expresia voastră umană mai înalt dimensională.

Simultan, în timp ce vă transmutați forma fizică în Corpul vostru de Lumină cinci dimensional, în timp ce acesta este atașat matricii lui Gaia, voi o ajutați pe Gaia să transmute în Planeta Sa de Lumină cinci dimensională.

Da, la fel cum voi vă întoarceți vehiculul uman înapoi în SINELE vostru personal multidimensional, și Gaia își transmută vehiculul Său planetar înapoi în SINELE Său planetar multidimensional. Voi, persoană și planetă, lucrați ca o echipă.

Orice expansiune a frecvenței umane ajută foarte mult la expansiunea frecvenței lui Gaia. În același fel, orice expansiune în frecvența planetară va ajuta foarte mult omenirea. Asta este, omenirea a ales să trăiască în lumină.

În schimb, ființele care trăiesc în frecvențele mai joase ale întunericului, au lucrat împotriva ascensiunii lui Gaia. Când Gaia se întoarce pentru a fi o planetă ascensionată, ca și draga ei soră Venus, ființele întunericului nu vor mai fi în stare să-și adere stările de conștiință joase în matricea lui Gaia.

Adică, cei prinși în întuneric care au petrecut milenii în răspândirea fricii, dominației și subjugării pentru a ține umanitatea prinsă în nivelele mai joase de conștiință. Cu toate acestea, acum există din ce în ce mai multe frecvențe mai înalte de lumină care intră pe Gaia în fiecare zi.

Aceste frecvențe mai înalte de lumină vă permit să găsiți motivul pentru ”pana de cauciuc” a voastră. Această lumină vă mângâie și vă ajută să vă simțiți suficient de în siguranță pentru a privi în voi înșivă, a vă elibera de judecată, astfel încât să puteți schimba ceea ce v-a întrerupt din mișcarea voastră înainte.

Când vă judecați pentru o distragere temporară de la mișcarea voastră de înaintare, doar vă slăbiți curajul care v-a luat atât de mult să vi-l găsiți într-o realitate plină de îndoctrinare negativă.  

Din fericire, dacă puteți rezolva fiecare problemă la fel de simplu ca și cum ați schimba o anvelopă, vă puteți continua călătoria fără prea multă distragere. Este nevoie să știți de ce a făcut anvelopa pană? Este nevoie să știți cu exactitate ce v-a stricat anvelopa?

Sau puteți schimba calmi anvelopa și să vă continuați călătoria? Voi puteți face această alegere. Doar să știți că NU este necesar să știți întotdeauna ce a creat problema. Uneori, este suficient doar să rezolvați problema și să mergeți mai departe.

Dacă nu puteți rezolva singuri problema cu anvelopa, chemați asistența rutieră, sau pe unul dintre mulții oameni cumsecade și iubitori care ar putea vedea că aveți o problemă, opri mașina și veni să vă ajute. Așa că nu va trebui să o reparați singuri.

Puteți, de asemenea, să ne chemați pe noi, Arcturienii, precum și pe toți membrii Familiei voastre Galactice.

Amintiți-vă, NU SUNTEȚI SINGURI!



Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.