sâmbătă, 6 iunie 2015

Trăirea În – Între


Introducere în A Deveni UNA – Oameni și Planetă

De Suzanne Lie

Totul are legătură cu atenția și intenția. În dimensiunile mai înalte, atenția vă setează intenția, deoarece ele sunt la fel de puternice precum este vocea voastră în dimensiunea a treia. De fapt, sunt chiar mai puternice pentru că ele crează puternicele forme gând care pot fi simțite ca vântul care vă suflă în față, ploaia care vă cade în cap, mirosul a ceva cunoscut, soarele pe fruntea voastră sau presentimentul rece și sumbru al unei furtuni care urmează.

Când vă plasați atenția pe ceva, vă aliniați în mod automat cu acel ceva, astfel încât nu există nici un fel de separare, așa cum voi o cunoașteți în dimensiunea a treia și chiar a patra. Prin urmare, plasarea atenției voastre asupra a orice vă setează intenția, alegerea, de a se lega la și a experimenta ceea ce voi numiți realitate.

Noi spunem ”realitate” deoarece nu sunt nici un fel de granițe în jurul persoanelor, locurilor sau lucrurilor. Cu toate acestea, în dimensiunea a cincea și dincolo de ea, toate au o aură. Dimensiunea a cincea este, probabil, prima dimensiune la care vă veți întoarce, să vă bucurați de viața pe care o aveți în mod simultan acolo.

Dați-ne voie să explicăm afirmația de mai sus. Voi, membrii echipei noastre ”aflate la distanță” v-ați bi-locat în vehiculul vostru pământesc actual. Prin urmare, voi aveți o realitate care se desfășoară în orice realitate cinci dimensională în care alegeți să luați o formă pe Gaia pentru a ajuta la ascensiunea planetară.

Dacă vă întoarceți la locația realității voastre cinci dimensionale, în care v-ați oferit voluntar să vă bi-locați într-un vehicul pământesc, și care este probabil una dintre Navele Stelare sau Navele Mamă, puteți fi distrași la început de abilitatea voastră naturală de a percepe aura tuturor. Cele mai multe dintre ființele de pe navă sunt cinci dimensionale sau mai mult, așa că au o aură aurie strălucitoare.

În cele din urmă va deveni natural să vedeți aurele, care sunt, de asemenea, o formă de comunicare. Cu alte cuvinte, voi puteți comunica prin intermediul Limbajului Luminii intrând în comuniune aură cu aură, sau/și vă puteți folosi vocea.

Pentru că sunt mulți vizitatori care vin de pe Pământ, membrii de pe Nave își folosesc vocea în mod regulat. Adeseori, însă, ei trimit și mesaje în Limbajul Luminii ca un mijloc de a-i învăța acest limbaj pe vizitatori.

Aceste Nave, mai ales vizitele voastre pe Nave, sunt un mijloc prin care voi puteți fi în-între rezonanța voastră obișnuită trei dimensională și sinele vostru cinci dimensional. Acest ”în-între” NU este lumea de vis patru dimensională, ci mai mult ”Un Prag către cea de-a cincea dimensiune”.

Voi intrați ACUM în acel în-între. Acest în-între este ca un deșert în-între lanțurile muntoase, apele întinse în-între porturi. În timp ce sunteți În-Între, trebuie să DAȚI DRUMUL la încercarea de a controla încotro mergeți. 

Cu toate acestea, nu mergeți într-un loc, sau măcar într-un timp, pentru că voi părăsiți lumea cunoscută a timpului pentru a călători în lumea necunoscută a lui ACUM. Prin urmare, voi nu faceți o călătorie fizică, emoțională sau mentală.

Această călătorie este indescriptibilă creierului vostru 3D. Este o călătorie de tranziționare a conștiinței voastre. Tranziția conștiinței nu poate fi descrisă prin nici un limbaj trei dimensional. Ea poate fi descrisă numai prin imaginarul Limbajului Luminii.

Prin urmare, vom folosi imaginea vizuală a unui copil mergând de-a lungul unei ”bări maimuță”. Bările Maimuță sunt ca o scară care este ținută orizontal deasupra pământului între alte două scări verticale plasate la fiecare dintre capetele sale. Copilul trebuie să urce pe una din scările verticale până pe ultima treaptă și să prindă cu o mână scara orizontală în timp ce se află încă pe scara verticală.

Apoi, trebuie ”să dea drumul” scării verticale și să-și balanseze acel braț înainte pentru a prinde treapta  următoare a scării orizontale. În acest moment el este agățat de scara orizontală așa cum este agățată o maimuță de un copac. De aici vine folosirea denumirii de ”bări maimuță”.

Cu toate acestea, în călătoria voastră în-între timpul și spațiul trei dimensional și în ACUM-ul cinci dimensional și dincolo, NU există nici o succesiune de trepte fizice de care să vă țineți pentru a face această trecere.

Părăsiți ceea ce este familiar gândirii voastre 3D și treceți (în timp ce rămâneți liniștiți) în realități care sunt guvernate de sisteme de operare pe care voi nu le-ați experimentat niciodată în timp ce purtați o formă fizică.

De asemenea, veți face această călătorie atemporală în AICI-ul lui ACUM, fără nici o hartă. Nu există nici un GPS care să vă ghideze, nici unul (cu excepția SINELUI vostru Multidimensional) dintre cei care au plecat înaintea voastră nu au ”cartografiat teritoriul”. VOI curgeți în necunoscut având ca singură busolă iubirea voastră necondiționată.

Această călătorie, pe care ACUM o începeți, nu are o destinație cunoscută pentru că nu călătoriți într-un loc diferit. În schimb, migrați într-o dimensiune mai înaltă a realității.

Așa cum păsările călătoresc prin imensitatea cerului și balenele călătoresc prin imensitatea oceanului, voi veți călători prin dimensiunile multiple. Cu toate acestea părinții voștri, sau stolul de păsări sau grupul de balene nu sunt alături de voi ca să vă învețe cum să navigați în călătoria voastră. Balenele folosesc sonarul pentru ecolocație, în timp ce păsările au bucăți mici de mineral magnetic numit magnetită pentru a le ajuta să folosească câmpul magnetic al Pământului ca și ghid în migrație.

Dar călătoria voastră este dincolo de sunetul sau de câmpurile magnetice trei dimensionale. De fapt, este chiar dincolo de vehiculul pământesc pe care îl purtați. Vehiculul vostru pământesc seamănă mai mult cu rachetele de rapel folosite pentru a trimite nave spațiale dincolo de rezistența atmosferei Pământului.

La fel cum o rachetă de rapel este degajată odată ce nava spațială a învins acea rezistență, vehiculul vostru pământesc trei dimensional va fi degajat și Corpul vostru de Lumină cinci dimensional va continua călătoria. Cu toate acestea, vehiculul vostru pământesc nu va fi deteriorat atunci când voi veți izbucni în Corpul vostru de Lumină.

Vehiculul vostru pământesc va fi înmagazinat în Corpul vostru de Lumină, așa cum și Corpul vostru de Lumină este înmagazinat în corpul vostru fizic. Corpul vostru de Lumină este înmagazinat în forța Kundalini,
care este înmagazinată în coloana voastră vertebrală. În același fel, corpul vostru fizic va fi înmagazinat în miezul Corpului vostru de Lumină.

Vă rugăm să vă aduceți aminte că voi sunteți ființe multidimensionale înnăscute care au un corp care este ca un fel de învelitoare a conștiinței, care este întotdeauna o componentă a SINELUI vostru Multidimensional, fie că voi sunteți sau nu conștienți de acest fapt.

Din nefericire, omenirea a fost învățată să caute în afară informațiile de care are nevoie. Prin urmare, ea nu știe că toate întrebările și căutările își pot găsi răspunsul în pachetul de energie al propriului său vehicul fizic pământesc.

Călătoria despre care noi vorbim este o călătorie care are loc ÎN înteriorul vehiculului vostru pământesc, ÎN interiorul conștiinței voastre. Starea voastră de conștiință este cea care rulează GPS-ul în direcția în care mergeți.

Cu toate acestea, când treceți dincolo de iluzia timpului, este necesar să eliberați toate atașamentele pe care le aveți față de ”racheta de rapel” a SINELUI vostru trei/patru dimensional și să-i permiteți Corpului vostru de Lumină cinci dimensional să preia conducerea.

Cum se SIMTE faptul de a permite Corpului de Lumină să vă ghideze printre strâmtorile lui În-Între? ”Strâmtorile” reprezintă sentimentul pe care îl are corpul vostru atunci când aveți nevoie să vă strecurați forțat între două locuri.

Corpul vostru probabil că se confruntă cu un astfel de sentiment acum pentru că polaritățile realității 3D încep să se conecteze. În miezul acelei conexiuni se află acel În-Între de care vorbim. Acest În-Între devine din ce în ce mai îngust , pe măsură ce toate realitățile încep să rezoneze la ACUM.

În ACUM-ul vostru, conștiința voastră începe să se expansioneze dincolo de limitările și iluziile celei de-a treia dimensiuni. Prin urmare, vă percepeți realitatea 3D dintr-o perspectivă mai înaltă. Astfel, dramele, sarcinile, treburile și munca voastră din lumea fizică par greoaie și plictisitoare.

În același timp simțiți un imbold să fiți creativi, să găsiți noi informații, să cercetați ce vi se întâmplă și să vă încălziți într-o simțire nouă pe care nu ați mai avut-o niciodată până acum. Cu toate acestea, așa cum nu puteți sta într-o apă care este prea ”fierbinte” pentru multă vreme, nici în aceste frecvențe nu puteți sta pentru prea mult timp.

Și nu pentru că nu ați vrea să stați în acea frecvență. Este mai mult din cauza faptului că nu ”puteți” sta în acea frecvență. Viața voastră 3D are nevoie de voi. Aveți responsabilități, sarcini și tot felul de treburi. Aveți și multe lucruri pe care le iubiți în viața voastră 3D cum ar fi oameni, locuri, creativitate și contribuția la o lume în schimbare.

Ei bine, aici sunt veștile bune. NU trebuie să renunțați la viața vostră 3D. Amintiți-vă, voi nu vă părăsiți în întregime lumea voastră fizică. Voi doar ieșiți din TIMPUL lumii voastre fizice pentru a experimenta ACUM-ul dimensiunii a cincea și dincolo de ea.

Așa că, conștiința voastră se poate expansiona în rezonanța cinci dimensională, avea o experiență minunată, și apoi să se întoarcă în 3D doar cu o secundă înainte sau după ce a plecat. Desigur, creierul vostru 3D nu poate înregistra aceste informații deoarece el este calibrat să participe și să accepte informații numai despre lumea voastră fizică.

Cu toate acestea, pe măsură ce vă expansionați conștiința în dimensiunea a cincea și dincolo, voi începeți să funcționați prin intermediul ”memoriei externe” a Minții voastre Multidimensionale. Prin urmare, călătoriile voastre Multidimensionale în ACUM, vă sunt disponibile să le re-vizitați ori de câte ori vă expansionați conștiința în dimensiunea a cincea, astfel încât puteți citi acea memorie.

”ACUM-ul” înseamnă dimensiunea a cincea și dincolo. Cei care rezonează pe deplin cu dimensiunea a treia sau chiar cu dimensiunea a patra joasă, nu pot percepe schimbările din sinele lor sau din realitatea lor, pentru că aceste schimbări au loc la frecvența celei de-a cincea dimensiuni.

De fapt, schimbarea este că VOI fuzionați cu dimensiunea a cincea și dincolo. Dar VOI trebuie să credeți acest lucru pentru a-l putea percepe. Creierul vostru trei dimensional are un filtru atașat, care vă permite să percepeți numai ceea ce credeți. Această ”defecțiune” în creierul vostru 3D a fost plasată acolo cu mult timp în urmă, în perioada vremurilor întunecate ale Atlantidei.

Cu toate acestea, voi vă puteți expansiona cu ușurință conștiința dincolo de acea credință implantată cu ajutorul SINELUI vostru Multidimensional. Acesta este ACUM-ul în care să preluați conducerea propriei voastre vieți. Călătoria în ACUM-ul despre care vorbim este mijlocul prin care voi veți fi Maestrul/Stăpânul propriei voastre vieți.

Puterea-Asupra-Altora poate exista numai în dimensiunile a treia și a patra joasă. Din momentul în care vă expansionați conștiința în dimensiunile a patra înaltă și a cincea, voi deveniți o barcă de lumină care plutește deasupra unui ocean adânc. Ceea ce se întâmplă pe fundul mării nu este o amenințare pentru voi, dar puteți alege să-i ajutați pe alții care nu și-au făcut încă călătoria către propria lor ”barcă de lumină”.

În timp ce ajutați alte persoane, vă cerem să o ajutați și pe draga voastră planetă, Gaia. Și ea este sătulă de frecvențele joase și de neîncetatele drame ale oamenilor care s-au atașat Matricii Ei 3D. Așa cum voi sunteți pregătiți să vă întoarceți la Umanul vostru Multidimensional, și Gaia este pregătită să se întoarcă la Planeta Sa Multidimensională.

Unii nu pot crede, încă, că realitatea poate fi transmutată într-o frecvență mai înaltă. Prin urmare, nici nu o pot percepe. Pe de altă parte, cei care pot crede că ei sunt înnăscut multidimensionali, transmută împreună cu Gaia și sunt în continuă schimbare.

Cum să discerneți SIMȚIREA SINELUI vostru Multidimensional în viața voastră de zi cu zi? Acordați-vă un moment să recunoașteți orice schimbări pe care le-ați experimentat în timp ce sinele vostru fizic se conectează cu SINELE vostru Multidimensional.

Corpul vostru fizic va fi ghidul vostru în această călătorie, deoarece ea reprezintă Unitatea SINELUI vostru. Corpul vostru fizic trebuie să încorporeze toate gândurile, emoțiile și stările voastre de conștiință, activitățile, formele gând și reacțiile într-O SINGURĂ reprezentare a expresiei actuale a SINELUI vostru.

Corpul vostru fizic se schimbă deoarece conștiința voastră se expansionează. Conștiința voastră multidimensională servește ca o matrice multidimensională pentru pachetul de energie al formei voastre fizice. Această matrice multidimensională deține o formă coerentă/pachet de energie în așa fel încât voi să puteți trăi în vehiculul vostru pământesc (să rămâneți în viață pentru 3D) în timp ce faceți această imensă tranziție.

De asemenea, corpul vostru este format din aceleași elemente și elementali ai pământului, aerului, focului și apei ca și al planetei pe care corpul vostru sălășluiește ACUM. Prin urmare, orice schimbări pe care le faceți la nivel elemental vor fi împărtășite cu Gaia.

În același mod, toate schimbările elementalilor lui Gaia sunt împărtășite cu voi prin intermediul corpului vostru fizic. Începeți să înțelegeți ACUM imensitatea acestui proces al transmutării personale și planetare?

Vă vom ajuta să înțelegeți mai multe în legătură cu sinele vostru uman, precum și cu Sinele Planetar al lui Gaia, Pământul. Așa cum voi aveți șapte câmpuri energetice cunoscute ca și chakre, așa are și Gaia. Atât Gaia cât și oamenii ei, precum și toți locuitorii ei, își schimbă frecvența de rezonanță.

Această schimbare/transmutare umană și planetară începe cu sistemul de chakre. Chakrele sunt vortexuri care vă influențează și/sau guvernează simțurile, componentele corpului, stările de conștiință, schimbările sociale și de dezvoltare, glandele endocrine, nervii plexului, conectarea cu Pământul și percepțiile dimensionale.

Atunci când persoană și planetă devin UNA, chakră cu chakră, omenirea și Gaia își pot uni eforturile și lucra ca O SINGURĂ FIINȚĂ pentru ascensiunea Pământului și a tuturor locuitorilor Ei în dimensiunea a cincea și dincolo.

ALĂTURAȚI-VĂ NOUĂ ÎN FUZIUNEA CHAKRELOR PERSONALE ȘI PLANETARE,
ASTFEL ÎNCÂT PERSOANĂ ȘI PLANETĂ SĂ DEVINĂ UNA.






Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.