duminică, 28 iunie 2015

Actualizare 28 Iunie 2015




O nouă zi plină de bucurie, joacă și provocări. Pentru cei care s-au ocupat serios de practica lor spirituală și de integrarea energiilor care au sosit de curând pe planetă, au început să apară unele manifestări mai palpabile, vizibile chiar. Dacă ieșiți în Natură s-ar putea să observați că totul are o altă strălucire.

Pot fi experimentate puternice încălziri, chiar senzații de arsură în chakra plexului solar (centrul puterii personale), chakra inimii (centrul iubirii) și chakra gâtului (centrul comunicării). Pot fi simțite chiar înțepături supărătoare și senzații de sufocare. În același timp puteți simți cum radiați lumină/căldură mai ales prin palme sau că ochii vă devin neobișnuit de strălucitori.

De asemenea, puteți experimenta scurte momente, flash-uri, ale corpului vostru de lumină. Puteți vedea cu coada ochiului o strălucire în jurul corpului vostru fizic, radiată din interior, dar când încercați să fixați cu privirea acea strălucire, ea dispare. Nu vi se pare, ea este acolo și exersând o veți putea vedea din ce în ce mai bine.

Mai pot apărea manifestări de plutire, ca și cum ați pluti, în ciuda faptului că nu percepeți nici o mișcare a corpului fizic. Ca și cum gravitația nu ar mai exista, deși poziția voastră continuă să rămână aceiași. Ca și cum nu ați mai avea greutate corporală.

Totul este așa cum trebuie să fie, nu intrați în panică, începem să ne ”jucăm” cu noile noastre ”jucării”. Bucurați-vă de ele, fiți recunoscători pentru ele, nu vă supraîncărcați corpul fizic cu alimente grele sau cu eforturi care să ducă la epuizarea fizică. Exercițiile de tipul Tai Chi, Qigong, Yoga sunt foarte utile deoarece ele ajută la reglarea energetică a corpului și la o mai bună repartizare a energiilor în corpul fizic.

De asemenea, dacă considerați că aveți nevoie de o vizită la medic, nu ezitați să o faceți. Chiar dacă nu aveți nimic, vă va liniști mintea care vă transmie că nu sunteți în regulă/sănătoși.

O zi minunată vă doresc!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.