duminică, 21 iunie 2015

Cea De-a Patra Chakră și Gaia Vorbește despre Cea De-a Patra Chakră a Sa

Bine ați venit la Devenind UNA – Oameni și Planetă ”Blog-a-thon!”
Astăzi vă oferim informații despre cea de-a Patra Chakră
Și Gaia vorbește despre cea de-a Patra Chakră a Sa


De Suzanne Lie

LOCALIZARE: Cea de-a patra chakră a noastră este situată în inima noastră.

PETALE: Această chakră guvernează primele vibrații mai înalte. Ea are douăsprezece petale sau spițe. În numerologie doisprezece se reduce la numărul trei. Trei este numărul care reprezintă relația dintre Putere, Înțelepciune și Iubire. În principal, pe acest echilibru pune accent Chakra Inimii. Înțelepciunea fără Iubire și Putere ar fi crudă și slabă. Puterea fără Înțelepciune și Iubire ar fi periculoasă și egoistă, iar Iubirea fără Putere și Înțelepciune ar fi victimizată și prostească. Trebuie să învățăm cum să găsim și să aducem laolaltă în inima noastră toate aceste trei virtuți.

NOTE ȘI MANTRĂ: Nota pentru această chakră este F# și mantra este ”yam” sau ”a” ca în ah. Cântând aceste mantre în cheia lui F# în timp ce ne focalizăm atenția pe această zonă a corpului nostru ne poate permite să ne accesăm mult mai conștient Chakra inimii.

CULOARE: Culoarea acestei chakre este verde (și roz pentru Inima Înaltă). Verde este culoarea de mijloc din spectrul luminii și reprezintă vindecare, creștere și sănătate.

GUVERNEAZĂ: Chakra Inimii este punctul central al corpurilor noastre, punctul central în care energiile noastre interne masculine și feminine precum și energiile noastre umane și divine se întâlnesc. Cea de-a Patra Chakră guvernează TOATE relațiile noastre intra- sau inter-personale. Această chakră ne guvernează percepția iubirii, capacitatea noastră de a da și primi iubire de la ceilalți, cea mai înaltă esență a noastră, și pe noi înșine. Inima noastră Înaltă guvernează Iubirea Necondiționată, iar Inima mai joasă guvernează Iubirea umană. Ea guvernează și compasiunea, vindecarea, plămânii, respirația și simțul nostru în ceea ce privește timpul, care este legat de ciclurile ritmice ale respirației și bătăilor inimii noastre.

SIMȚ: Chakra Inimii ne guvernează simțul tactil. Pipăitul este prima intimitate pe care o cunoaștem ca și copii și rămâne cel mai puternic mijloc de comunicare fără cuvinte de-a lungul vieții noastre. Pipăitul poate fi cel mai iubitor sau cel mai înfricoșător mod de comunicare. În inimile noastre învățăm ce înseamnă atingerea și cum noi, la rândul nostru, dorim să-i atingem pe alții.

SEMN ASTROLOGIC: Semnul astrologic pentru relații este Balanța și Venus, planeta iubirii, o guvernează. Balanța ne învață să ne echilibrăm atenția și iubirea între noi înșine și cei pe care îi iubim. Venus ne îndeamnă să ne străduim pentru contact, iubire, armonie și dezvoltarea sinelui.

ELEMENT: Elementul care este guvernat de această chakră este aerul. Cea de-a patra chakră ne guvernează și plămânii, prin care aducem aer – oxigen – în corpul nostru. Relația dintre plămânii și inima noastră este vitală. Fără oxigenul proaspăt pe care plămânii îl aduc în inimile noastre, celulele roșii din sângele nostru nu ar putea purta forța de viață vitală prin tot corpul nostru.

CONȘTIINȚA: Cea de-a patra chakră ne guvernează viața conștientă de fiecare zi. Cu toate acestea, chiar și în cea mai științifică persoană, apar unele aspecte patru dimensionale ale empatiei și intuiției. Cea de-a Patra Chakră ne guvernează conștiința de familie și comunitate, și prin inimile noastre ne străduim să atingem conștiința unității cu întreaga viață și Mama Pământ Însăși.

”Iubirea noastră umană” poate fi adeseori plină de negativitate, frică, ură și cruzime. Cu toate acestea, dacă putem funcționa din ”Inima noastră Înaltă”, iubirea noastră este Necondiționată și noi suntem într-o stare de acceptare și eliberați de judecată. Provocarea pentru inimile noastre este să se conecteze cu și să primească iubirea de la SINELE nostru spiritual astfel încât noi să putem vindeca răul pe care ni l-au făcut alții. Apoi, din spațiul inimii al vindecării și iubirii de sine, noi îi putem iubi și pe alții.

CRONOLOGIA PERSONALĂ: Această chakră reprezintă stadiul adolescenței din viața noastră. În adolescență un copil își crează propria sa identitate, și pentru a face acest lucru, adeseori se răzvrătește împotriva celor care l-au iubit și ghidat. Apoi, el trebuie să găsească calitățile Înțelepciunii, Puterii și Iubirii pe care le-a primit de la realitățile sale interioare și exterioare pentru a-și dezvolta personalitatea pe care dorește să o trăiască.

CRONOLOGIA SOCIALĂ: Epoca cea mai bine reprezentată de Chakra Inimii este Renașterea. În perioada Renașterii arta și frumusețea au renăscut după o lungă și dureroasă perioadă de întuneric. Conceptul de ”națiune” a început să înlocuiască realitatea ”imperiului”, iar venerarea s-a focalizat în principal pe un singur Dumnezeu.

GLANDA ENDOCRINĂ: Glanda endocrină pentru această chakră este Timusul, care este nucleul sistemului nostru imunitar și vital pentru vindecarea noastră. Adeseori s-a spus că ”iubirea vindecă”. Amândoi centrii de vindecare, și cel psihologic și cel fiziologic, se află în Chakra inimii. Inima este cunoscută drept simbolul vieții. În literatura metafizică se spune adeseori că Atma, care este Flacăra Întreită a Vieții, este activată la nașterea noastră și se stinge la moartea noastră.

NERVUL PLEXUS: Nervul plexus pentru această chakră este plexul cardiac, care este punctul neurologic central pentru inimă, plămâni și sistemul circulator sanguin. Fără circulația sângelui și oxigenului, noi nu putem trăi în lumea noastră trei dimensională.

CLARITATEA: Când Chakra Inimii noastre este clară și echilibrată putem experimenta iubirea, compasiunea, acceptarea și împlinirea. Inima noastră și sistemul respirator sunt puternice și sănătoase, avem un sistem imunitar bun și ne putem simți calmi și plini de bucurie. Suntem capabili să ne echilibrăm aspectele masculine și feminine precum și aspectul nostru uman cu aspectele noastre divine. Relația noastră cu SINELE nostru și cu ceilalți este fericită și ne-am găsit modul în care ne putem servi familia noastră, comunitatea noastră, națiunea noastră și planeta noastră.

NECLARITATEA: Când Chakra Inimii noastre nu este clară, avem un sistem imunitar deficient, o lipsă a bucuriei, probleme de inimă și amărăciune în viața noastră. Suntem insensibili, închiși emoțional, pasivi și triști. Avem probleme cardio-vasculare sau respiratorii. Putem suferi de hipertensiune, un accident vascular cerebral, atac de cord sau astm. Simțim adeseori că viețile noastre nu sunt împlinite și nu ne-am găsit locul în familia noastră și în comunitatea noastră. Relațiile noastre sunt lipsite de iubire pentru că suntem la fel de incapabili să primim iubire, pe cât suntem de incapabili să o dăm. Adeseori suntem critici, plini de judecăți, lipsiți de compasiune și de bucurie.

CHAKRA PĂMÂNTULUI: Chakra Pământului este Haleakala, Maui. O vizită în înverzita și în aromata briză din Maui este suficientă pentru a înțelege de ce este Inima Mamei Pământ.

DIMENSIUNI: Chakra Inimii guvernează undele conștiinței Beta a vieții noastre trei dimensionale de zi cu zi și undele de conștiință Alfa care sunt podul către dimensiunile mai înalte. Când inima noastră este deschisă, noi putem trăi frumusețea fiecărui moment, mirosi fiecare trandafir, crea o realitate a iubirii și armoniei și combina ghidarea noastră supra-conștientă cu viața noastră lumească.

Metafizic, chakra inimii guvernează zonele creierului care sunt cortexul superior și gândirea abstractă. Aceste zone sunt cel mai bine activate atunci când suntem în ”rutina” de a ne desfășura realitatea noastră de zi de zi și ne-am făcut timp și ne concentrăm pe accesarea sinelui nostru creator.

REZUMAT: Chakra Inimii noastre ne determină capacitatea de a ne expansiona conștiința. Nu există nici un fel de meditație care să permită accesarea dimensiunilor mai înalte dacă nu ne putem deschide inimile față de iubire. Fără iubire nu putem călători dincolo de Planul Astral Jos și conștiința noastră va fi limitată la separarea și limitarea reprezentată de sinele nostru ego.

Mai presus de toate, IUBIREA este cea care ne permite să urcăm scările către sinele nostru care observă și permite adevărata obiectivitate în viețile noastre. Dintr-o perspectivă obiectivă, ne putem elibera de dorințele și pasiunile vieții de zi cu zi. Apoi vom putea fi liberi să ne găsim scopul pe măsură ce progresăm prin dezvoltarea conștiinței noastre de la dependent – la independent – pe care poți să te bizui.

Când Chakra Inimii noastre este deschisă, sentimentul nostru de sine nu este limitat la ego-ul nostru. Când am învățat să ne echilibrăm energiile masculine/feminine și umane/divine, ne expansionăm SINELE de la conștiința individuală – la conștiința de familie – la o conștiință a comunității – la o conștiință națională – la conștiința planetară. Apoi suntem UNA cu Mama, Lady Gaia, și ne putem da seama că orice îi facem unui alt membru de pe corpul lui Gaia, Pământul, ne facem nouă înșine.



GAIA VORBEȘTE PENTRU CEA DE-A PATRA CHAKRĂ A SA


HALEAKALA, MAUI

Eu sunt Gaia, am revenit pentru a fi ghidul vostru pe măsură ce voi vă fuzionați chakrele cu ale mele și ne unim oameni și planetă în Unime. Vă invit acum în cea de-a patra chakră a mea. Vă întâmpin cu bucurie în corpul meu planetar în timp ce voi sunteți în procesul de a mă primi pe mine în corpul vostru omenesc.

Chakra Inimii mele este situată în Craterul preaiubitei mele Haleakala în Maui, Hawaii. Din moment ce această chakră reprezintă intrarea/polaritatea feminină, ea se află în ”interiorul” unui crater. Într-un mic vârf din interiorul acestui crater, inima mea bate forța mea de viață în fiecare moleculă a tuturor, nenumăratelor forme de viață care-mi numesc corpul, Pământul, CASĂ. După milenii de dominare masculină, Centrul Galactic a revitalizat recent Puterea Zeiței Divine, Forța Magdalena, în Chakra Inimii mele Planetare pentru a sărbători trezirea evidentei Puteri Feminine.

Cu fiecare bătaie a inimii mele, eu împărtășesc acest dar al Puterii Feminine al IUBIRII cu toate creaturile mele pentru a echilibra și vindeca polaritățile experienței mele trei dimensionale. Puterea Marii Mame s-a întors Acasă acum și atât bărbații cât și femeile pot simți, accepta și proiecta forța vindecătoare a Zeiței Iubirii Necondiționate.

CEA DE-A PATRA CHAKRĂ PERSONALĂ: INIMA

Celui care vizitează înverzita și aromata briză din Maui, îi este destul ca să înțeleagă motivul pentru care ea este inima mea. Din această chaktă, eu, Gaia, vă învăț Puterea Iubirii. Forța Iubirii din Chakra Inimii voastre este cea care vă accelerează capacitatea de a primi Lumina Mai Înaltă și a vă expansiona conștiința.

Nu există nici un grad în meditație prin care să puteți accesa dimensiunile mai înalte dacă nu vă puteți deschide inima față de iubire. Fără Iubire nu puteți călători dincolo de Planul Astral Jos și conștiința voastră este limitată la separarea și limitarea sinelui vostru ego.

Iubirea este Puterea care v-a permis să treceți dincolo de ego-ul vostru și să vă integrați Sufletul/SINELE . Acum, că v-ați adus aminte și ați fuzionat cu acel VOI care ați fost întotdeauna, puteți experimenta Fluxul Iubirii Necondiționate care curge din inima Sufletului meu în Sufletul vostru. Mai presus de toate, această Iubire vă direcționează să predați controlul realității voastre iluzorii 3D în Curgerea Lumilor Mai Înalte.

Chakra Inimii este guvernată de către Timus, care este centrul sistemului nostru imunitar. Sistemul vostru imunitar vă sigură o bună apărare împotriva bolii și facilitează capacitatea voastră de a vă vindeca după o accidentare. Puterea Iubirii, care emană din Chakra Inimii voastre, este cel mai mare vindecător al vostru. Din nefericire, vă poate face și suficient de vulnerabili pentru a avea ”inima zdrobită”. Prin simțirea și acceptarea Iubirii Necondiționate care curge în mod constant din Sufletul/SINELE vostru integrat, vă puteți vindeca rănile psihice și apoi, rănile altora.

Iubirea Necondiționată poate vindeca și rănile și dezechilibrele pe care le-ați acumulat în nenumăratele voastre încarnări pe planeta mea. Vedeți voi, Dragii mei, Iubirea este forța de fuzionare și vindecare a Universului. Prin iubirea pe care o împărtășim, noi putem să ne unim cel mai bine persoană cu planetă, pentru a crea marea trezire care va culmina în Ascensiunea Planetară.

FUZIUNEA CHAKRELOR

Dragi oameni ai Sufletului meu, vă cer să călătoriți din nou în miezul corpului meu pentru a vă reconecta Esența voastră cu a mea. Vă începeți călătoria într-un vechi vulcan, așa că calea voastră spre miezul meu este clară. Coborâți din ce în ce mai profund în ceea ce a fost cândva un vulcan masiv.

În cele din urmă ajungeți în miezul meu, mult sub Oceanul meu Pacific, și ceea ce a fost cândva continentul Lemuriei. Viziuni ale primelor mele civilizații în formă intră în conștiința voastră precum și amintiri străvechi ale vizitelor voastre pe planeta mea în zorii nașterii omenirii.

Sunteți pregătiți să vă întoarceți la suprafața planetei mele, luând aceste amintiri cu voi. Încet, ca și cum ați pluti, vă ridicați la suprafață pentru a vă întoarce în Craterul lui Haleakala. Urcați micuțul munte care reprezintă inima mea ca să simțiți mai bine ritmul forței iubirii mele și vă întindeți pe pământ pentru a ne fuziona chakrele noastre personală și planetară.

Simțiți acum cum inimile noastre bat ca UNA. Simțiți puterea iubirii noastre unite. Acordați-vă un moment lung pentru a permite acestei ”Unități a Iubirii” să vindece fiecare celulă și atom al corpului vostru. Vă cer ca voi, la rândul vostru, să împărtășiți vindecarea voastră cu corpul meu, Pământul, astfel încât parteneriatul nostru să poată crește în vindecare și iubire.

În timp ce ne fuzionăm inimile, simțiți cum briza rece a oceanului vă mângâie corpul. Sunteți pe un munte mic, circular, într-un crater circular, într-o insulă circulară, înconjurată de un ocean vast, plin de viață. Simțiți Puterea lui Trei, un cerc aflat într-un cerc, aflat într-un cerc.
Simțiți străvechea Înțelepciune a pământului meu, Puterea oceanelor mele și Iubirea inimii mele.

Acesta este locul în care Păstrătorii Pământului, oamenii mei, se alătură cu Păstrătorii Apelor, cetaceele mele, pentru a vindeca multele răni care au fost cauzate corpului meu în timpul îndelungatei experiențe de a fi trei dimensională.

Acum, oamenii și cetaceele mele se unesc pentru a deveni ”Păstrătorii Planetei” pentru că NOI suntem acum ”Ființele Pământului”. ”NOI” suntem mările care curg prin corpul nostru și emoțiile care ne activează creativitatea. NOI suntem gândurile care crează matricea fizică a pământului care este înconjurat de oceanele emoțiilor planetare.

NOI suntem iubirea care ne unește pământul și apa în Unitatea Scopului. NOI ne-am conceput noua noastră lume. NOI vom germina această creație în inimile noastre și vom menține cu răbdare acea Viziune a Iubirii și Păcii până în momentul transformării noastre în Lumină.

Eu, Gaia, vă sunt veșnic recunoscătoare pentru parteneriatul nostru planetar. Împreună, ca O SINGURĂ Esență, noi vom împlini străvechile profeții care ne-au fost șoptite în inimile noastre timp de milenii. ”Timpul” pentru a împlini aceste profeții este ACUM, și locul este AICI, în inimile noastre.  Vă rog să repetați cu mine:

”EU SUNT Gaia.
EU SUNT Pământul.
EU SUNT INIMA.”


Luați ultima literă a cuvântului Earth (Pământ), ”H” și puneți-o la început pentru a transforma ”EARTH” (Pământ) în ”HEART” (Inimă).

Vă sunt veșnic recunoscătoare pentru Iubirea VOASTRĂ și pentru fuziunea NOASTRĂ INIMĂ cu INIMĂ și Persoană cu Planetă.


EU SUNT GAIA



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.