joi, 11 iunie 2015

Un val masiv de energie se apropie – Sanat Kumara


De Jenny Schiltz

În aceste momente pe planeta voastră intră val după val de energie. Ceea ce este nevoie să înțelegeți este că aceste valuri sunt un dar. Ele conțin coduri care vă schimbă ADN-ul și vă deschide spre noi și infinite posibilități. Pe măsură ce vă deschideți, vechile programări sunt eliberate în mod natural. Cea mai mare parte a populației voastre nu este conștientă de faptul că aceste schimbări au loc, și nici nu vor putea să-și dea seama de acest lucru încă mulți ani, până în momentul în care nu vor privi în urmă și vor vedea schimbările care au fost făcute. Cei care sunteți conștienți de acest proces, ne uităm la voi cum îi ajutați pe ceilalți. Nu faceți acest lucru impunându-vă părerile asupra altora, ci mai degrabă le acordați spațiul necesar pentru a trece prin acest proces. Faceți acest lucru rămânând pur și simplu în inima voastră, înțelegând că toate se întâmplă perfect.

Deși este important să vă ajutați unii pe alții, trebuie să aveți grijă să nu le recomandați o cale de a-și repara călătoria, deoarece călătoria lor nu este stricată. Când sunteți tentați să judecați pe cineva pentru obiceiurile, comportamentele și chiar bolile sale, vă cerem să vă întrebați dacă sunteți în deplină cunoștință de cauză în ceea ce privește planul sufletului lor și scopul acestuia. Dacă nu sunteți, atunci vă rugăm să nu impuneți planul sufletului vostru asupra altcuiva. Înțelegem că este greu de înțeles motivul pentru care cineva și-ar alege o astfel de cale, boli, comportamente și experiențe. Ceea ce este necesar a fi înțeles este că voi toți, conștienți sau nu, sunteți aici pentru a vă perfecționa sufletul, a experimenta cât mai multe dinamici pe care viața în densitate, în formă, vi le poate oferi. Unii dintre voi ați experimentat această temă înainte, aici pe Pământ sau pe alte planete. Voi ați decis să intrați în această viață pământească cu provocări suplimentare. Este ca și atunci când vă antrenați cu greutăți, dacă păstrați aceiași greutate, creșterea și definirea mușchilor voștri se va opri, așa că, pentru a continua, adăugați o greutate mai mare. Acesta poate fi motivul pentru care unii dintre voi ați ales vieți dificile pline de conflicte și lipsă de armonie. Nu este ușor să vă mențineți vibrația, să vă recunoașteți adevăratul sine atunci când sunteți singuri? Cu toate acestea, nu este până în momentul în care nu-i adăugați și pe alții și evenimentele vieții de zi cu zi pe care le-ați încercat cu adevărat.

Fiecare dintre voi v-ați ales obstacolele pe care să le depășiți, ele toate sunt diferite și vaste. Acesta este motivul pentru care cineva nu-și poate compara călătoria, drumul său cu al altora. Mulți dintre voi sunteți sinceri în natura voastră iubitoare și doriți să vă ajutați tovarășii de drum. Acest lucru este demn de remarcat și de admirat, cu toate acestea vă îndemnăm să nu-i judecați sau etichetați pe cei care par a fi blocați sau că nu doresc să să facă vreo schimbare în propria lor viață. Ei sunt cei care au cea mai mare nevoie de compasiunea și iubirea voastră. Nu sugerăm să vă sacrificați pentru altcineva. În schimb, vă cerem să arătați compasiune și reținere, prin înțelegerea că nu puteți să faceți nimic mai mult decât să vă împărtășiți experiența, punctul de vedere cu altcineva. În timp ce unii vor asculta și vă vor accepta ghidarea, exact același mesaj altora nu le va fi de ajutor, deoarece fiecare dintre voi vă experimentați propria voastră viață, proiectată de cel mai înalt aspect al sinelui vostru pentru a atinge obiectivele specifice sufletului vostru.

V-ați putea întreba de ce este acest lucru atât de important în această etapă. Este, din cauza faptului că un masiv val de energie ajunge pe planeta voastră în următoarele câteva zile și care vă va propulsa și mai mult în Dimensiunea a 5-a și chiar mai mult pentru a începe procesul de trezire. Acesta va fi simțit imediat de către unii și nu va fi simțit timp de săptămâni de către alții. Acest val va fi inconfortabil și le va schimba viața multora. Unii vor alege să acționeze la îndemnul interior care devine din ce în ce mai puternic, unii se vor retrage și mai mult în frică și ego, unii vor pur și simplu da drumul și vor vedea frumusețea din acest proces. Nici una dintre aceste alegeri nu este greșită și, din nou, ea este concepută și orchestrată de către sursa sufletului vostru. Mulți vor căuta ajutor, îndrumare și susținere. Va fi alegerea voastră dacă să-i conduceți în frică și judecată sau în iubirea și acceptarea a tot ceea ce ei sunt, știind că totul este în perfectă ordine și că fiecare va experimenta exact ceea ce a dorit.

Noi așteptăm cu nerăbdare și privim procesul care se desfășoară pe planeta voastră. Acestea sunt începuturile momentului acum care va mistui în cele din urmă fiecare bărbat, femeie, copil, plantă și animal în energia sa iubitoare. Vă întoarceți acasă.

Sanat


Conversație personală cu Sanat Kumara:

Jenny: Unde este acasă?

Sanat: Este în voi, este partea din voi care este întreagă și completă. Pe măsură ce fuzionați cu voi înșivă veți înțelege că acest lucru contează prea puțin atunci când hoinăriți.

Jenny: Ce înseamnă să fii trezit? Este să fii conștient de acest proces și de diferitele dimensiuni ale acestei lumi, văzute și nevăzute?

Sanat: Nu, pur și simplu înseamnă să fii centrat în inimă în tot ceea ce faci, gândești și spui. Acest lucru vine în nivele. Ceea ce la început oamenii sunt capabili să mențină doar câteva momente, vor fi în măsură să mențină în fiecare moment până când va deveni o a doua natură și devine ne-natural să nu fii în această stare/loc.

Jenny: Acest lucru înseamnă că nu vom mai fi niciodată furioși?

Sanat: Bineînțeles că nu, să ai emoții face parte din a fi om, și este experiența pe care ați cerut să o primiți. Înseamnă că nu veți prejudicia în mod deliberat pe cineva și că veți fi în stare să vedeți binele în toate, chiar dacă puteți face asta doar la nivelul sufletului lor. Veți fi în stare să înțelegeți că toți joacă roluri proiectate să le ofere experiența și creșterea de care au nevoie.

Jenny: M-a sunat un prieten și mi-a spus că un copil de 12 ani care are viziuni, i-a spus că a văzut orașul lor situat pe litoral, lovit de un tsunami. Când mi-am consultat sinele mai înalt, mi s-a spus că valul pe care copilul îl vede este un val de energie care va inunda totul, așa cum ar face un tsunami. Acest lucru mi-a adus aminte de un vis pe care l-am avut în 2012 în care un tsunami a lovit New York-ul și eu mă munceam să trag oamenii afară din apă. Pentru foarte multă vreme m-am temut că un tsunami real va distruge coasta de est. Holywood-ul nu a fost de ajutor.

Sanat: Ceea ce tu ai văzut a fost valul de energie care a ajutat la trezirea primului val. Ai ajutat oamenii așa cum îi ajuți și acum să gestioneze energiile. Ceea ce copilul vede este valul masiv de energie care se apropie și care îi împinge pe cei treziți și îi activează pe alții să se întoarcă la sine.De multe ori aceasta este o interpretare literală a mesajelor, și aduce o mare frică. Acesta și toate mesajele primite, este necesar să fie testate prin inimă și corectate sau eliminate dacă provoacă frică.

Jenny: Totuși dezastre naturale au loc.

Sanat: Da, au loc dar fiecare este acceptat de către toate sufletele implicate. În aceste momente compasiunea este esențială astfel încât să nu se simtă că acele lucruri le-au fost făcute oamenilor.

Jenny: Da, văd asta. Există o imagine mai mare pe care o pot vedea, un plan și un scop.

Sanat: Da, și al tău a fost proiectat de tine.

Sper ca întrebările și răspunsurile mele să vă ajute la fel de mult cum m-au ajutat pe mine. Vă trimit vouă și mie toată iubirea pe care o putem gestiona.


Jenny


Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.