sâmbătă, 20 iunie 2015

Actualizare 20 Iunie 2015



Am spus de multe ori ”intrați în centrul vostru, stați în centrul vostru”, dar nu am spus nimic despre acest centru. Unde este el, ce este el. Centrul nostru însă nu este un loc pe care să poți pune mâna și să spui ”Aici este centrul meu.” Unii vor spune că centrul lor este în Inimă, alții vor spune că este în Xia Dantien, alții că în Hara, alții că în cap, etc. Depinde de credințele și tradițiile fiecăruia.

Eu am să vă spun că centrul nostru nu este un loc. Centrul nostru, adevăratul nostru centru este Divinitatea noastră și ea se află în noi, dar nu poate fi localizată fizic pentru că este o stare de conștiință. O stare de conștiință pe care o atingi atunci și numai atunci când poți să-ți recunoști Divinitatea. De ce? Pentru că numai atunci ai ajuns în punctul în care să cauți, și să găsești, în tine ceea ce ai căutat în zadar în afara ta.

Când ajungi să-ți accepți Divinitatea, ți-ai găsit baza, casa, locul, originea, Tot Ceea Ce Tu Ești. Și acesta este Centrul tău. ”Locul” din care pornești, în care ești în permanență și în care te întorci întotdeauna. Cei care nu pot să-și accepte Divinitatea, nu-și pot găsi acest Centru pentru că nu pot atinge starea de conștiință care să-i ducă acolo. Și nu este suficient să-ți accepți doar mental sau intelectual Divinitatea. Ea trebuie să devină starea ta de conștiință atinsă din care să trăiești.  

Divinitatea din noi este ”locul” în care echilibrul este atins, în care iubirea necondiționată este STAREA de A FI și în care pur și simplu EȘTI și ȘTII și SIMȚI Unimea. Din acest ”loc” pornesc toate, absolut toate. Acesta este motivul pentru care omenirea a fost îndepărtată de Divinitatea sa. Acesta este motivul pentru care omenirea este împiedicată să-și recunoască și trăiască Divinitatea.

Dragii mei dragi, primul pas spre Iluminare este să vă recunoașteți Divinitatea. Când ați ajuns în punctul în care să vă și trăiți Divinitatea, ați ajuns Maestrul/Stăpânul vieții voastre. Divinitatea este în noi în fiecare, este în Tot Ceea Ce Există, ceea ce trebuie să facem este să o recunoaștem, să o acceptăm și să o trăim. Dar pentru asta este necesar să dărâmăm niște bariere și să ne eliberăm din niște lanțuri.

Centrul nostru, al FIINȚEI noastre, este DIVINITATEA noastră!

Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.