duminică, 28 ianuarie 2024

De-asta sunteți pe Pământ și ce este Déjà Vu -ul

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte dornici să vedem încotro se îndreaptă omenirea, deoarece înțelegem că toți aveți multe, multe alegeri în fața voastră. Dorința noastră este, întotdeauna, să vă prezentăm alegerile, oportunitățile, opțiunile, care vă vor oferi ceea ce vă doriți cu adevărat și, totodată, în timp util. Vrem ca toți să simțiți cât de multe vă stau la dispoziție chiar acum, să vă simțiți în diferitele linii temporale care vă stau în față. Și vrem, de asemenea, să știți că, așa cum nu trebuie să așteptați un eveniment, o explozie solară, o dezvăluire completă, energia liberă sau aterizarea navelor ca să vă aducă într-o stare de conștiință mai înaltă, nu trebuie să așteptați nici ca semenii voștri să înceapă să-și curețe actul colectiv. 

În jurul vostru va exista întotdeauna o versiune a colectivului uman și orice colectiv pe care îl experimentați este acolo să vă reflecte gândurile, credințele, emoțiile și vibrațiile voastre. Prin urmare, aveți întotdeauna capacitatea să schimbați ceea ce vedeți acolo și nu trebuie să faceți acest lucru ajungând la milioane de oameni cu ideile sau învățăturile voastre. O faceți schimbând în interiorul vostru vibrația pe care o oferiți. Asta schimbă totul; schimbă viitorul pe care-l întâlniți, cu ce oameni intrați în contact. Schimbă lumea și tot ceea ce se întâmplă în lume. Așadar, dacă simțiți disperare când vă uitați la ceea ce se întâmplă acolo pe Pământ, atunci înțelegeți că vă uitați în oglinda în care trebuie să vă uitați în acel moment. Vedeți exact ceea ce este nevoie să vedeți ca să vă provoace, să vă inspire, să vă reflecte ceea ce se petrece în interiorul vostru. 

Când sunteți în pace, când sunteți într-o stare de bucurie, când oferiți iubire semenilor voștri, o veți vedea reflectându-se înapoi la voi, în cele din urmă, și asta este partea delicată pentru voi toți. Dacă nu obțineți rezultate imediate, unii dintre voi renunțați destul de repede. Dacă nu obțineți rezultatele dorite, aveți tendința să renunțați și voi. 

Când vă schimbați vibrația interioară ca să simțiți, pentru că știți că este singurul mod în care să simțiți așa cum vreți să simțiți, atunci să faceți acea treabă este însăși răsplata. Doar să fiți fericiți este însăși răsplata. Nu este nevoie să manifestați o grămadă de circumstanțe fericite ca să vă demonstrați cât de fericiți sunteți. Asta este calea ușoară, dar nu este calea care vă oferă cea mai mare oportunitate de creștere și evoluție spirituală. De aceea există decalajul de timp în dimensiunea voastră pe Pământ. Aveți nevoie de el ca să continuați să faceți ceea ce este nevoie să faceți ca să vibrați în frecvența care este cea mai bună pentru voi și pentru toți cei din jurul vostru. Asta este ceea ce ați mers să faceți în primul rând printr-o serie de întrupări pe Pământ. 

Ați vrut să stăpâniți la nivel de măiestrie oferirea unei vibrații mai înalte în ciuda la tot și toate, în ciuda oricăror circumstanțe erau în viața voastră și în lumea din jurul vostru. Continuați să vă concentrați în interior și nu veți putea face un pas greșit. Veți fi atât de conștienți de ceea ce simțiți, încât veți ști că trebuie să schimbați acea energie, trebuie să dați drumul la ceea ce vă pune într-o stare de tensiune, neliniște, tristețe, disperare sau orice este ceea ce simțiți. Și puteți găsi iubirea care este în voi în orice moment. Este întotdeauna acolo; întotdeauna așteaptă să fie descoperită și uneori chiar vă veți oferi un catalizator frumos care să vă facă conștienți de iubirea care este în voi, dar apoi va trebui să o alegeți. Voi trebuie să faceți alegerea care vă servește și nu întotdeauna este o alegere ușoară, pentru că nu toată lumea și tot ce se află acolo în tărâmul fizic este întotdeauna atât de iubitor sau de ușor de iubit. 

Dar atunci când nu sunt iubitori sau ușor de iubit, atunci știți că ei sunt cei care au cea mai mare nevoie de iubire. Deci, aceasta este o altă parte delicată a existenței voastre acolo pe Pământ. Dar sunteți cu toții pregătiți pentru asta; cu toții știați în ce vă băgați și sunteți cu toții foarte pricepuți să faceți asta pentru că toți ați existat deja în planurile mai înalt dimensionale. Vă întoarceți de unde ați venit. Când aveți un moment de déjà vu, asta este aducerea voastră aminte că ați mai fost aici și înainte. Vă întoarceți în planurile mai înalt dimensionale, înapoi la Sursă, înapoi la adevărul cine sunteți voi cu adevărat ca iubire necondiționată și nu există o călătorie mai bună în întregul univers, așa că, ați putea începe să vă bucurați de ea de pe-acum.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.