marți, 30 ianuarie 2024

Trebuie tehnologia evitată de către cei treziți?

Creatorii 12D, o conștiință colectivă non-fizică prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a 12-a și suntem aici să ajutăm. 

Vă exprimați tot timpul în moduri noi și interesante și aveți tehnologia mulțumită căreia puteți face asta. Aceia dintre voi care sunt treziți spiritual se feresc uneori de tehnologie sau o văd ca pe ceva care preia controlul și care poate nu este cea mai bună alegere cu care oamenii să interacționeze. Cu toate acestea, întotdeauna există un scop pozitiv și o utilizare bună pentru orice. Prin urmare, când vă gândiți la diferitele moduri de exprimare pe care le aveți, includeți și modurile tehnologice și gândiți-vă la modul în care ați dori să folosiți această co-creare a voastră ca să vă exprimați ca individ. 

Este mult mai ușor decât a fost vreodată să creați un film sau o serie de spectacole. Este mult mai ușor decât a fost vreodată să creați muzică. Vă puteți exprima prin scris și vă puteți posta scrierile oriunde. Nu trebuie să așteptați ca un editor, un ziar sau o revistă să vă considere scrierile că sunt demne să fie văzute de alții. Aveți nenumărate moduri să proiectați în afară ceea ce este în interiorul vostru și sunt atât de multe moduri să vă faceți exprimarea de sine disponibilă lumii, iar noi vă încurajăm să o faceți pentru că știm că toți vă aflați acolo să fiți voi. 

Să fiți voi înșivă este atât de important ca să vă împliniți scopul pentru care vă aflați pe Pământ. N-ați mers pe planeta Pământ să îndepliniți scopul altcuiva pentru voi. Ați mers pe planeta Pământ ca să o experimentați și să vă cunoașteți mai bine pe voi înșivă prin experimentările pe care doar acolo le puteți avea. Dar ați fost meniți și să vă inspirați și să creați din acele experimentări. Ca Sursa să se cunoască deplin și complet pe Sine, trebuie ca voi să existați. Și cu cât mai mult vă exprimați pe voi înșivă, cu atât mai mult îi dați voie Sursei să se cunoască deplin și complet pe Sine. Prin urmare, nu vă demonizați rețelele de socializare sau orice altă formă de tehnologie pe care o aveți acolo, pentru că întotdeauna există un scop bun pentru ea care poate fi folosit din și de către aceia dintre voi care sunteți treziți. 

Aceia dintre voi care sunteți treziți aveți o voce și o voce care trebuie auzită. Trăiți într-o perioadă în care nu doar câțiva au o voce în noua eră și comunitatea spirituală. Cu toții puteți vorbi și să fiți învățători și conducători ai omenirii. Și, după cum am spus, aveți atât de multe instrumente pe care le puteți folosi și sunt acolo pentru voi, create de voi. Ascultați acel impuls, acel instinct care vine din voi, care vă spune să postați acea postare sau să creați acel videoclip și nu vă pese de ce crede altcineva. Să vă pese doar de reacția voastră la ceea ce creați. Dacă rezonează cu voi și vă vorbește, atunci va vorbi și altora, iar aceștia vor beneficia de pe urma folosirii acelei minunate tehnologii a voastre. Foarte bine.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.