marți, 30 ianuarie 2024

De ce sunteți interesați de Arcturieni

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Vă trimitem energii din steaua noastră centrală, Arcturus, tot timpul. Vă invităm pe atât de mulți dintre voi să beneficiați de tot ceea ce a fost trăit, tot ceea ce a fost experimentat în sistemul nostru stelar și tot ceea ce aveți de făcut este să vă deschideți acestor energii. Vedeți voi, nu trebuie să faceți totul singuri. Nu trebuie să trăiți fiecare experiență ca să câștigați beneficiul de a fi trăit voi înșivă acea experiență. Alții au venit înaintea voastră și alții trăiesc acele experiențe chiar acum, iar voi puteți beneficia de darurile și realizările, înțelepciunea și cunoașterea tuturor celorlalți. 

Pe măsură ce vă deschideți energiilor Arcturiene, vă deschideți evoluției spirituale. Asta este tema principală, punctul focal principal sau sistemul nostru stelar și motivul pentru care ființele vin să se întrupeze aici. Acest sistem stelar are ca obiectiv promovarea evoluției spirituale a conștiinței întregului univers și asta este schimbarea în mijlocul căreia ne aflăm chiar acum. Este o schimbare în conștiință la nivel universal și are loc pentru că este momentul potrivit să se petreacă. Iar cei care se află pe o cale spirituală pot călări valul a ceea ce se petrece la acel nivel universal. Asta este ceva ce vă invităm pe toți să faceți. 

Dați drumul ideii că trebuie să faceți totul singuri în ceea ce privește evoluția voastră spirituală. Stabiliți-vă intenția că doriți să vă concentrați pe ceea ce vă aduce într-o stare de vibrație mai înaltă și că doriți să gândiți gândurile care se potrivesc cu acea stare de vibrație mai înaltă. Stabiliți-vă intenția să vă simțiți mai bine în corpurile voastre fizice, atât emoțional cât și energetic și dați-vă voie să călăriți valul. Dați-vă voie să primiți în mod natural ceea ce vine spre voi datorită intențiilor frumoase pe care vi le-ați stabilit. Sunteți acolo să beneficiați de tot ceea ce acest univers are de oferit și, beneficiind de tot ceea ce acest univers are de oferit, puteți, totodată, să creați un univers mai bun, să experimentați ceea ce el a fost deja și apoi să-i adăugați ceea ce voi experimentați și prin ceea ce cereți. 

Sunteți acolo să creați; sunteți maeștri creativi. Iar noi suntem aici să vă susținem pentru că, chiar dacă noi mai putem crea și în dimensiunea noastră non-fizică, voi sunteți atât de inspirați de limitările dimensiunii voastre fizice foarte dense. Și așa, creați toată ziua datorită limitărilor autoimpuse pe care ați ales să le experimentați într-un corp fizic. Și așa, puteți binecuvânta totul așa cum este, știind totodată că tot ceea ce este și tot ce a fost vreodată, vă servește și vă ajută să creșteți fără efort, fără luptă, fără sacrificii. 

Voi singuri vă creați provocări pentru că vă place sentimentul depășirii unei provocări și voi vă alegeți provocările cu care vreți să vă confruntați. Orice provocare cu care nu sunteți interesați să vă confruntați și să o depășiți, puteți lăsa pe altcineva să o facă și să beneficieze de modurile frumoase în care a înfruntat și depășit respectiva provocare. Suntem cu adevărat cu toții una, iar atunci când sunteți interesați de noi, sunteți interesați de sistemul nostru stelar, este pentru că sunteți mai interesați să deveniți sinele vostru întreg, iar acest lucru este incitant pentru noi și, sperăm, că și pentru voi.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.