miercuri, 3 ianuarie 2024

Câteva cuvinte despre anul care vine – 2024

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. Iată o întrebare de la Kim. ” Valul de activitate seismică care urma să facă înconjurul lumii mai vine?” 

Da. Va fi văzut ca un ”mănunchi” și observat în acest fel după (manifestarea lui). Aceste schimbări ale pământului sunt o reacție fizică la schimbarea frecvenței; acest lucru este într-adevăr adevărat. Când va veni sfârșitul, va exista o reacție fizică. Acest lucru se vede și se va întâmpla, indiferent de gradul în care o face. Acest sfârșit este fluid, la fel ca schimbarea în sine, și, prin urmare, predicțiile precise sunt o provocare, dacă nu o imposibilitate. 

Mulțumesc. Întrucât noi acum începem anul 2024 în calendarul nostru, vei spune ceva despre ceea ce urmează? 

Perioada care urmează este o perioadă tumultoasă. Lucrurile ascunse prin acord mutual ajung să fie expuse. Vor fi multe acte venite din disperare și frică. Acestea vor lua multe forme. Acordați mare atenție întârzierilor sau faptelor ascunse. Nu există niciun motiv valid pentru reținerea Adevărului față de adulții participanți. Prin asta se înțelege – niciun motiv care să servească tuturor celor care participă. 

2024 este anul calendaristic în care voi începeți, ca oameni, să descoperiți funcționarea interioară a unui om suveran. Acest lucru s-a mai spus, în conversațiile anterioare. 

Îmi pare rău, dar te-am pierdut. 

Da, Sophia, te rog centrează-te. 

Există o responsabilitate care însoțește suveranitatea. Este responsabilitatea pentru propria libertate, siguranță și bunăstare. Este menit să fie guvernat de un sistem social care susține și ține la suprafață drepturile individuale. Al vostru, în prezent, nu o face. 

Ordinea în care schimbarea va avea loc va fi următoarea: 

1. Oficialii/indivizii/organizațiile/metodele/sistemele corupte sunt înlăturate și/sau împiedicate să provoace daune suplimentare. 

2. Există o perioadă care se va simți ca un haos, în care oamenilor li se va cere să rămână calmi și să coopereze cu metode noi și temporare de operare. Acestea vor afecta întreaga societate – comerț, guvern, transporturi, educație, sănătate. 

3. Oamenilor li se va cere să ajute – să ajute în poziții de conducere. Aceste poziții includ toate domeniile vieții de zi cu zi. Lucrurile vor fi concentrate pe plan local. 

4. Se vor naște noi sisteme în toate domeniile vieții. Acestea vor diferi în funcție de regiune. Acestea vor fi asistate de oameni ne-pământeni, care deja așteaptă semnalul să o facă. 

5. În cele din urmă, și aici ne referim la luni și ani de acum încolo – va exista o fundație globală a iubirii, care, de fapt, va ”fi în plină activitate”. Este facilitată deja de numeroasele semințe-stele care oferă asistență și lumină în viața lor de zi cu zi. 

Odată ce îndepărtarea a avut loc, lumina nu va mai fi obturată. Va fi tot ceea ce vedeți. 

6. Noul Pământ apare, iar oamenii pământeni se alătură în mod deschis altor rase stelare. 

7. Povestea completă a schimbării Pământului este încheiată și spusă generațiilor viitoare ale copiilor ei.

Aceia dintre voi care citiți sau auziți acest lucru imediat după ce a fost scris, ați ales calea Ziditorului. Nu este o cale plină de farmec și nici ușoară. Este, totuși, o cale aleasă de cei cu o forță și fermitate formidabilă. 

Nu reduceți acest atribut în nicio altă persoană care vă însoțește acum în această călătorie. Pentru că dacă sunt aici, sunt aici să ajute. 

Nu este nevoie să fiți de acord cu ei sau cu sau cum fac ceea ce fac – și asta așa este menit să fie. 

Ei sunt aici din motive similare cu ale voastre și, indiferent de modul în care sunt jucate, toate sunt valide. 

Mai presus de toate, respectați-vă pe voi înșivă și pe toți ceilalți pentru calea pe care ați ales-o fiecare. Este sinuos și neașteptat, dar în cele din urmă duce la cel mai înalt rezultat pentru rasă. 

V-ați asumat ca această călătorie să fie făcută doar prin Iubire. Este o călătorie care merită făcută. 

Amintiți-vă aceste cuvinte în următoarele zile și luni ale lui 2024. Călătoria voastră va continua și desfășura numai prin Iubire. Va merita fiecare pas făcut. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Jeno Manor


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.