vineri, 19 ianuarie 2024

Creați-vă lumea într-o lume

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate ați fost stresați datorită noilor energii sau fricii voastre de nou. Aveți liber arbitru – ceva ce nu credeți sau nu vă amintiți întotdeauna. Ce rezultat vă doriți? Ce creație v-ar face viața mai plină de bucurie? Care parte a ființei voastre creatoare nu o folosiți sau nu o revizuiți? 

Fricile voastre legate de stres au legătură mai degrabă cu ființa voastră interioară și cu abilitățile voastre creatoare decât cu problemele din afara ființei voastre. Nu este vorba despre ceea ce ”ei” vă fac. Este vorba despre ceea ce vă faceți voi vouă. 

Întrebările și preocupările voastre pot primi răspuns doar din interior. Niciun bob de fasole fermecat sau o zână nașă nu vă așteaptă bătând din aripi să vă salveze – și nici Universurile.   

Voi sunteți singura ființă care vă poate salva. 

Desigur, mulți afirmă că așa ceva nu este posibil, că nu puteți face ceea ce trebuie făcut sau creat fără ajutorul cuiva sau ceva din afară. Noua voastră lume este orientată spre interior, nu este orientată spre exterior. Ceva ce uitați sau negați. 

Timp de eoni Pământești ați fost învățați că nu vă puteți controla viața sau ființa, că Universurile, un guru sau cineva de undeva vă dirijează viața. Un truism (adevăr de necontestat) când erați 3D – dar nu mai sunteți 3D. Fiecare dintre voi este un creator unic care a schimbat lumea și pe sine însuși/însăși fiind ai Pământului în această viață. 

Aveți toate abilitățile pe care le-ați acordat altora. Dacă această persoană sau acea ființă Universală ar fi fost dispusă sau interesată de cauza voastră – poate, doar poate – visele voastre s-ar împlini. Doar ca acele vise să vă fie spulberate de cele mai multe ori. Producând vise neîmplinite care au fost intercalate cu un vis neașteptat, dar atât de sperat.    

Visele voastre nu mai sunt dincolo de capacitatea voastră să le atingeți. Acum vă puteți crea visele și soluțiile la dileme. O împlinire a visului Jack și vrejul de fasole sau Cenușăreasa care nu credeți încă că este posibil. Așa că, vă revoltați, vă agitați, plângeți și vă văitați așteptând să-i pese cuiva. Dar toți cei din jurul vostru fac la fel, pentru că puțini și-au actualizat noile abilități de creație. Soluția pe care o așteptați la problemele voastre întotdeauna pare undeva, acolo, în loc de interiorul vostru. 

Ce frică este ațâțată de furia sau tristețea voastră? Unde este acea frică localizată în corpul vostru? Continuați, simțiți prin corpul vostru durerea interioară. Și, odată ce reperați sau simțiți o zonă grea, întrebați ce trebuie vindecat, schimbat sau eliminat. Apoi, faceți ceea ce simțiți, vedeți sau auziți. 

Această nouă lume este mult mai puțin complicată decât vă imaginați. Pare complicat doar pentru că la soluții simple adăugați soluții și frici 3D. De-a lungul eonilor Pământului, vi s-a spus că nu sunteți capabili să aveți grijă emoțional de voi înșivă sau să vă creați pe voi înșivă. Și acea rană – pentru că este o rană – este atât de adânc înrădăcinată în ființa voastră, încât nu puteți înțelege cine este noul vostru eu sau ce puteri aveți.   

Depinzând de ființele din afara voastră, inclusiv de ființele Universale, este ceva similar cu un copil mic încercând să-i explice părintelui său unde și de ce îl doare corpul. Chiar dacă acel părinte are mai multe cunoștințe decât copilul mic, acel părinte nu poate fi în corpul copilului; poate face doar presupuneri învățate. 

Încetați să căutați în afara voastră răspunsurile clar definite în voi. Dar apoi, mulți dintre voi credeți că așa ceva nu este posibil – și, prin urmare, nu este. 

Recunoașteți-vă abilitățile creatoare și lăsați-i pe alții să și le recunoască pe ale lor. Poate că unele dintre fricile sau furia voastră au legătură cu o altă ființă. Chiar și asta este creată de lumea voastră interioară. Așa că, începeți să explorați în moduri care ați fost învățați că nu sunt eficiente. Poate că unele dintre aceste tehnici nu vor fi potrivite pentru voi, dar altele vor fi. Folosiți dispozitive simple de scanare interioară pe care voi le creați – o radiografie interioară, o senzație, o parte mai caldă decât normală a corpului sau orice metodă care funcționează pentru voi. 

Creați o lume nouă într-o lume. 

Dar, lumea cu care continuați să vă simțiți cel mai confortabil depinde de ce vă spun alții să faceți și când. O lume care nu mai există pentru voi. Este timpul să vă folosiți noile abilități de vindecare emoțională ca să determinați de ce aveți nevoie. Și lăsați-i și pe alții să facă același lucru. Fricile altora nu sunt fricile voastre sau calea voastră. 

Dați drumul și începeți să trăiți, să trăiți cu adevărat în noua voastră ființă pe calea voastră unică. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Daniel Kordan


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.