joi, 11 ianuarie 2024

O Schismă

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

O schismă (sciziune) are loc chiar acum în lumea voastră. Se adâncește și devine mai evidentă cu fiecare moment. Acest lucru se datorează răspândirii rapide a faptelor privind abuzurile istorice care au avut loc aici. Abuzul nu este recent, dar natura publică a acestuia este destul de nouă. S-a mutat din zona ”ascuns la vedere” la telefoane mobile și documente publice ale instanței. Aceasta face parte din dizolvarea Matricei. Aceste crime împotriva rasei nu pot continua în frecvența actuală a Pământului, iar aceste revelații continue sunt dovada acestui lucru. 

Sciziunea în structura voastră socială va fi profundă și permanentă. De fapt, a fost întotdeauna acolo, doar masele nu au fost conștiente. Ei* au orchestrat un sistem intens de diversiuni și distragere a atenției pentru a ține populația ocupată, epuizată și inconștientă. Ceea ce nu a fost planificat, a fost că epuizarea și șirul de morți repetitive inutile i-ar face pe oameni să caute răspunsuri în locuri despre care nu știau că le dețin. 

Sunt legiuni de căutători tăcuți care, chiar acum, mânați fie de disperare, fie de o inimă frântă, se trezesc și văd controlul la care au fost supuși și de care nu au fost, totuși, conștienți. Copiii dispăruți sunt doar o parte minusculă din operațiunile lor. Este atât de masivă și de larg răspândită încât literalmente au existat ferme care au menținut-o în funcțiune. Acestea sunt ferme umane. 

Motivul pentru această dezvăluire a durat atât de mult, și capturarea, se datorează întinderii operațiunii. 

Ca să înțelegeți amploarea sa, luați în considerare asta. Numărul celor din elită, reprezentând 1% din 8 miliarde de oameni, se ridică la 80 de milioane de oameni. Acești 80.000.000 sunt cei susținuți de această fermă de carne umană. Produsele derivate din această fermă includ carne, sânge, organe și muncă. Aici nici măcar nu prezentăm numărul celor din afara planetei – care este o altă poveste. 

Înțelegeți că aceste ferme trebuiau localizate/găsite și, odată ce au fost, a trebuit să fie pus în aplicare un plan care să fie dus la îndeplinire cu cele mai puține daune pentru viețile umane crescute acolo, precum și cu cele mai mari șanse de succes în capturarea și interogarea lucrătorilor și facilitatorilor de acolo. Acestea sunt, în foarte multe cazuri, operațiuni masive care se desfășoară în locații bine păzite. Pământul adăpostește multe secrete. 

Lucrul pe care să-l țineți minte este că internetul vă unește și, totodată, vă dă iluzia că sunteți conștienți de mult mai multe lucruri care se desfășoară la nivel global, decât sunteți de fapt. 

Multe ferme umane funcționau în zone îndepărtate. Aceste locuri de reproducere sunt complet auto-suficiente și, prin urmare, nu există ”înregistrări” despre oameni ”dispăruți”. Sunt tratați în condiții mai proaste decât fermele de vite și sunt transportați în containere care trec neobservate și sunt nemarcate. 

Scopul și sfera de acțiune a acestor lucruri va fi prea mult pentru ca majoritatea rasei să înțeleagă. 

A fost oprit. 

Ceea la ce asistați acum în mass-media este redarea de povești vechi, făptuitori și contribuitori vechi și cunoscuți. Acestea trebuie să apară mai întâi, ca să se treacă peste ideea că oamenii plini de farmec/bine-cunoscuți nu sunt cine par a fi, ci, de fapt, sunt chiar opusul. Acest lucru va deschide mulți ochi, deoarece numele și imaginile sunt familiare la nivel global. 

Este posibil ca nu toate fermele să fie găsite înainte de a fi pustiite. După cum vă puteți imagina, acest lucru va fi letal pentru toți cei lăsați acolo. Ar fi oprită orice idee de hrană sau îngrijire într-un astfel de caz. S-au făcut eforturi pentru evitarea unui astfel de scenariu. Totuși, din cauza izolării acestor ferme, s-ar putea să fie posibil. 

Odată ce înțelegeți scopul și amploarea abuzării și folosirii oamenilor pe planeta voastră, veți fi pregătiți să luați în considerare vindecarea care este necesară. Pentru că, deși am considerat că populația ar fi de 8 miliarde, acest număr nu ia în considerare oamenii din aceste ferme umane. Numărul lor este considerabil, iar călătoria lor este una care va trebui să aibă prioritate pe o planetă cu o frecvență bazată pe iubire. 

Sunt minți și corpuri, și există și echipamente, care colaborează chiar acum pentru promovarea vindecării acestor oameni. 

Simt, simt ceva nou, acum că spui asta. 

Da. Exprimă ceea ce vezi și simți. 

Simt bucurie și tristețe în același timp. Bucuria am simțit-o atunci când a fost un ”succes”, dar nu sunt chiar sigură ce a constituit acel ”succes”. A avut de-a face, probabil, cu vorbirea, sau înțelegerea, sau chiar cu lumina – lumină care emite din ochii cuiva, capturat anterior, care dintr-o dată ”înțelege”.O astfel de bucurie venea de la învățători sau vindecători și era trăită ca un moment de conectare reală cu omul care fusese adus de la fermă. 

Tristețea care m-a cuprins atunci s-a datorat conștientizării a cât de prețios și de rar a fost acest moment. Sunt atât de mulți oameni care vin din aceste ferme. Cu cât sunt mai în vârstă, cu atât socializarea va fi mai grea. 

Mi s-a părut copleșitor. 

Da. Munca de vindecare a acestor oameni crescuți în ferme va constitui următoarea mare acțiune a rasei. Cu toate acestea, mulți, dacă nu majoritatea, nu sunt încă conștienți de problemă. Acesta este motivul pentru care mai întâi va avea loc dezvăluirea, și va dura un timp ca primul pas să fie făcut. Odată ce punctele încep să fie conectate, va fi un potop. 

Vindecătorii care sunt aici ca să facă munca imediată sunt deja implicați. Capsulele medicale** sunt esențiale aici, totuși procesul continuă dincolo de repararea fizică și întinerire.   

Este nevoie de socializare dacă acești membri ai rasei voastre vor putea să se alăture societății. Aceasta este o nouă ramură a vindecării psihologice și evoluează chiar acum. 

Schisma/sciziunea despre care am vorbit la început este între acel 1% și restul omenirii care nu participă la astfel de comportamente; și nici nu asistă la ele. 

Asta înseamnă o divizare puternică. 

Îi separă pe cei care sunt de acord cu crimele împotriva omenirii de cei cărora li se pare detestabile astfel de lucruri. Schisma unește în cele din urmă rasa, pe măsură ce devine evident cine este de partea omului și cine îl ignoră în toate formele, culorile, credințele și naționalitățile sale. 

Ceea ce devine foarte clar este că 99% din rasă (aproximativ: 7.920.000.000 de oameni) se află pe o parte a unui zid foarte bine definit. Cele peste 7 miliarde sunt văzute ca hrană și mijloace de subzistență, și nimic mai mult, pentru cele 80 de milioane aflate pe cealaltă parte. Șansele sunt uluitor în favoarea omenirii. Cei 1% știu asta. 

Această discuție are loc acum, astfel încât să fiți pe deplin conștienți de sarcina care stă în fața voastră. Această parte care urmează este punctul în care Noul Pământ (și Umanul 2.0) se definește pe sine și își stabilește bazele. 

Universul așteaptă răspunsul vostru. Ca rasă, nu dezamăgiți și nu vă rețineți. Iubirea, atunci când este pe deplin dezvăluită ca fiind Adevărul vostru de bază, va face minuni. 

Aveți încredere. 

Asta este tot. 

Mulțumesc. 

 

 

*O referire la controlorii care reprezintă 1% din populația Pământului. 

**Aici am fost conștientă de faptul că au existat ajutoare/tehnicieni non-umani care au operat în multe cazuri capsulele medicale.  


Traducere Monica Poka

Sursa 

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.