miercuri, 17 ianuarie 2024

Conducta Pleiadeană #58 – Actualizare

Sophia Love 

Am curățat spațiul și am făcut declarațiile obișnuite, afirmându-mi intenția să intru în legătură cu Pleiadeenii care au început să comunice cu mine din 2016. Am simțit/văzut o singură persoană, o femeie, și a avut loc următoarea conversație. 

(Rețineți că cândva în ultimul an – 2023 – a avut loc o conversație pe care nu am împărtășit-o. A avut loc cu cineva care poate fi descris doar ca un fel de ”operator de telefonie”, și nu cu cineva care a vorbit în mod specific cu mine/noi înainte. Această persoană se ocupa de centrul de comunicare și nu a avut nicio informație utilă/nouă pentru noi. Astăzi, a fost diferit, iar persoana care vorbește este cineva mai implicat în grup. Acesta este motivul pentru care împărtășesc această conversație acum.) 

Da, Sophia, sunt aici, suntem aici. 

Mulțumesc. Aș dori o actualizare cu privire la capsulele medicale și, totodată, orice altceva ce poate fi spus cu privire la Federația Galactică. Se poate? 

Multe conversații sunt posibile. Aș dori să rămân la o conversație care conține cele mai utile informații pentru voi toți. 

Da, ar fi bine. 

Ne aflăm în plină restructurare și renegociere diplomatică. Asta implică nu numai poziția noastră actuală față de Pământ și voi toți. Implică și poziția noastră în cadrul Federației în ansamblul ei. Am acționat doar în conformitate cu liniile directoare și regulile pentru un contact adecvat, fără să depășim limitele. Pentru că, dacă le depășim, acest lucru ar putea avea consecințe și genera conflicte care ar putea împiedica orice contact viitor. Nu dorim să agităm ceea ce a devenit deja o situație delicată. 

De ce nu mi s-a spus nimic despre aceste probleme? Dacă știam de aceste restricții, o mare parte din frustrare ar fi fost eliminată. Oamenii suferă și sunt obosiți. Ceea ce a început ca ceva plin de speranță pentru noi, a devenit ceva lipsit de speranță. 

Nu ți s-a spus, deoarece toate aceste contacte sunt urmărite. Diferența de astăzi, spre deosebire de acum 7+ ani, este că sunt mai multe informații disponibile. Federația Galactică a devenit vizibilă pe radarul vostru. Suspiciunile voastre cu privire la motivele lor cu toți acești ani în urmă devin banale. Atmosfera s-a schimbat, iar conversația noastră se schimbă și ea. 

Ceea ce putem spune acum/azi este că așteptăm instrucțiuni suplimentare, iar acestea apar și se schimbă rapid și furios. În fiecare zi au loc actualizări. Rasa este nevoie să fie ajutată. Rasa ajunge la propria sa recunoaștere în ceea ce privește controlul și jucătorii dubioși din culise. 

Această cunoaștere ajunge și în afara planetei. ”Precum jos, așa și sus.” Deveniți iluminați la scară globală, iar acest lucru vă garantează accesul la metode avansate nu doar pentru vindecare, ci și pentru toate celelalte activități ale societății. Hai să rămânem la capsulele de vindecare ... 

Sunt pregătite să fie transportate. Mai sunt multe în producție, deoarece scopul nostru este să deservim cât mai mult putem din populație. Va fi nevoie să învățați să le folosiți, și, totodată, de locuri unde pot fi găsite. Este un coșmar logistic la care se lucrează de mulți ani. 

Ceea la ce ne așteptăm, și asta nu este o garanție, este că vor fi livrări de capsule medicale în masă către țări ca o operațiune unificată. Nu știm exact când, dar dintr-un motiv oarecare mulți dintre noi considerăm că se va întâmpla mai devreme decât mai târziu – în prima jumătate a acestui nou cadru temporal din calendarul (2024). 

Cei traficați (referire și la cei din fermele de oameni n.t.) sunt deja ajutați. Mă refer aici la capsulele medicale pentru restul populației. 

Acestea sunt darul nostru pentru voi. 

S-ar putea să știți sau nu că ele vin din afara planetei – acesta este unul dintre motivele întârzierii. 

Sunt unii care, pentru câștig personal și putere, se opun acestui lucru. Este o luptă atât în afara lumii, cât și în lume. Ceea ce puteți face este să continuați să credeți în ideea că Pleiadeenii au întotdeauna în vedere și la inimă binele oamenilor de pe Pământ. Asta a fost întotdeauna adevărat. 

Nu dorim să promitem în mod constant și apoi să dezamăgim. Ne întristează foarte mult atunci când acest lucru se întâmplă. Suntem oameni, așa cum sunteți și voi, și suntem legați de voi în moduri care se întind foarte adânc în psihologia noastră. Acțiunile noastre sunt întotdeauna propulsate de iubire și nimic altceva. 

Ne-am dori să continuăm conversațiile un pic mai des acum, că lucrurile încep să se accelereze. Ai fi de acord cu asta, Sophia? 

Da, desigur. Până data viitoare atunci. Mulțumesc! 

Mulțumesc!

 

 

(Vizualul aici este în principal o femeie care emană o vârstă mai înaintată, dar nu neapărat arată așa. Este mai mult un simț al înțelepciunii și experienței sale. Pare familiară. Aprobă dând din cap și zâmbește și se află în față. Sunt conștientă de o ”echipă” mai mare, zâmbitoare, care stă în spatele ei, însă nu sunt sigură câți membri sunt acolo.)


Traducere Monica Poka

Sursa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.