luni, 15 ianuarie 2024

Faceți asta ca să primiți tot ceea ce vreți și aveți nevoie

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem destul de siguri că vi se oferă tot ceea ce aveți nevoie în acest moment și știm acest lucru pentru că suntem unul dintre grupurile care vă oferă ceea de ce aveți nevoie. Știm, de asemenea, că nu toată lumea este deschisă să primească ceea de ce are nevoie, iar majoritatea oamenilor nu sunt deschiși să primească ceea ce își doresc. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru semenii voștri este să vă deschideți și să primiți ceea ce a venit la voi, pentru că nu numai că dați exemplu celorlalți și creați șablonul pe care și alții îl pot folosi, dar când cineva vine la voi și spune ”Cum se face că viața ta este atât de grozavă?” le puteți spune că primiți în mod conștient din non-fizic tot ceea ce vă este oferit. 

Iar apoi vă vor întreba cum faceți asta și le puteți explica. Le puteți explica că v-ați dat seama că există o anumită inutilitate în acțiunile forțate și le puteți spune că ați luat decizia să dați drumul, să vă lăsați în voia sorții, să vă relaxați și să vă deschideți, și că de când ați luat această decizie, totul s-a schimbat în bine. Dacă doriți să fiți vindecați, deschideți-vă către energiile vindecătoare care curg deja către voi. Dacă vreți mai multă abundență, deschideți-vă curgerii abundenței care întotdeauna vine spre voi. Dacă vreți mai multă pace, deschideți-vă păcii care este în jurul vostru și în interiorul vostru atunci când o căutați. Deschideți-vă către iubirea Sursei și lăsați iubirea Sursei să curgă către voi și prin voi și vedeți cum lumea voastră este transformată de aceste simple non-acțiuni. 

Este necesar să dați, totuși, drumul la ceva și acesta este singurul avertisment. Trebuie să dați drumul la tensiune, îndoială, neîncredere, neliniște, rezistență, resentimente și toate celelalte. Trebuie să le dați drumul; trebuie să înțelegeți că nu vă servesc. Ați putea învăța și din observarea unui maestru; nu doar să vă gândiți la ceea ce face și spune maestrul. Ci să simțiți ceea ce maestrul emană. Să-i simțiți vibrația. Observați că nu există tensiune în umerii lui, în gâtul lui, în maxilarele lui, în fruntea lui. El s-a eliberat de toate acestea pentru că știe că este o ființă eternă, infinită de lumină și că asta este doar o oprire într-un tur magic și misterios. 

Și voi vă aflați în acel tur și trebuie să dați drumul ideii că sunteți acolo să le dovediți ceva altora și lui Dumnezeu. Tot ce trebuie să faceți este să îmbrățișați pe cine sunteți cu adevărat, iar apoi acțiunile vin dintr-un loc inspirat. Vin dintr-o dorință profundă să explorați care există în voi. Vin din interes; vin din entuziasm. Nu vin din dorința de a compensa o senzație de lipsă în sine. Nu încercați să umpleți un gol prin acțiunile pe care le întreprindeți. Acțiunile voastre pot veni dintr-un surplus de energie la care v-ați deschis atunci când ați renunțat la luptă, la tensiune, și așa mai departe, și v-ați dat voie să simțiți fluxul care vine către voi tot timpul. 

Asta înseamnă să canalizezi. Canalizarea este posibilă atunci când persoana s-a deschis la energiile care sunt în jurul ei. Atunci când o persoană vrea să fie în flux și să simtă ceva diferit, în cele din urmă, o va face. Și voi puteți să o faceți. Știm că puteți primi tot ce vine către voi, și știm că cel mai bine o faceți atunci când sunteți mai relaxați sau când dormiți. Somnul este atât de benefic pentru voi în atât de multe feluri. Vă eliberați suficient de mult din a face și a gândi ca să lăsați somnul să se instaleze, și primiți atât de multe noaptea în timp ce dormiți. 

Totodată, nu încetați niciodată să experimentați și să explorați conștiința și mulți dintre voi sunteți conștienți că faceți acest lucru în planul astral. Stabiliți-vă intențiile pentru ceea ce doriți să primiți în timp ce dormiți și apoi lăsați-vă să fiți uimiți de ceea ce a venit spre voi în toiul nopții. Vă puteți trezi la o viață complet nouă și la un nou eu al vostru și tot ceea ce aveți de făcut este să dați drumul.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.