marți, 16 ianuarie 2024

Împreună

 

Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Pe măsură ce crești și dobândești mai multă cunoaștere, vocea Universului va deveni mai distinctă și mai ușor de înțeles. La fel ca orice altceva din planul tău Pământesc, dacă alegi să practici ceva, acea abilitate pe care o practici va deveni mai puternică. Cei din jurul tău se trezesc în fiecare zi într-un ritm nemaivăzut până acum și multe dintre mesajele primite sunt de natură similară. Acesta este modul Universului să îți ofere ceva cu care rezonezi până când îți dezvolți mijloacele prin care să-i interpretezi mesajele pentru tine. 

Astăzi, ești invitat să pășești în darurile cu care te-ai născut și să începi să le folosești în mod regulat. Omenirea se îndreaptă către o perioadă în care toți vor lucra împreună pașnic și fără conflicte ... și vine mult mai devreme decât se anticipa. Odihnește-te știind că vei fi pe deplin susținut pe parcursul acestui proces uimitor! ~ Creatorul



Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.