joi, 18 ianuarie 2024

În sfârșit ... odihnește-te!



Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley 

Respiră adânc ... acum trimite-ți conștiința dincolo de tine ... și doar simte. Schimbările care au loc acum sunt atât de diferite de orice a experimentat planul tău Pământesc până acum, este o provocare să le exprimi în cuvinte, așa că s-ar putea să fie nevoie să le experimentezi doar pentru tine. 

Universul vrea să știi că ai făcut o treabă stelară prin imensa învățare care ți-a fost prezentată și actuala perioadă de odihnă este binemeritată și foarte necesară înainte ca următorul val să sosească. În următoarele câteva zile ... fă-ți timp pentru o îngrijire de sine intensivă, dedicând o parte din ea integrării a ceea ce ai primit deja. Această integrare va începe procesul de pregătire pentru următoarele evenimente și instrucțiuni. Dacă începi să te simți copleșit, cere ajutor. Asistența, indiferent sub ce formă, îți este întotdeauna disponibilă. ~ Creatorul


Traducere Monica Poka

link catre postarea originală


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.