luni, 22 ianuarie 2024

Sinele vostru Creator și Noul Pământ

Creatorii 12D: o conștiință colectivă non-fizică prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a 12-a și suntem aici să ajutăm. 

Vă recunoaștem în moduri în care voi nu vă recunoașteți aproape niciodată pe voi înșivă, pentru că știm că cineva trebuie să o facă și, deși sunteți ființe eterne, infinite, de iubire necondiționată, adeseori nu vă gândiți la voi în acest fel. Aveți nevoie să vi se aducă aminte de sus de acest lucru în mod constant ca să fiți scoși din această iluzie și aduși înapoi în adevărata voastră natură creatoare. Sinele vostru Creator l-am numi noi, iar Sinele vostru Creator este aspectul vostru pe care uneori îl conștientizați, dar numai de fațadă. Cu alte cuvinte, de câte ori pe parcursul zilei ați spune că acționați din acea recunoaștere a voastră ca Sine Creator? 

Cu siguranță, sunt anumite activități la care luați parte și care vă aduc aminte de această natură adevărată a sinelui. Și, cu siguranță, sunt momente în care meditați sau sunteți cu cei dragi în care puteți începe să vă mișcați în direcția acelei cunoașteri depline, dar ce s-ar întâmpla dacă ați face totul cu recunoașterea sinelui vostru ca Sinele vostru Creator? Cum v-ar schimba asta viața? Cum ar schimba asta modul în care ați face orice și totul? 

Vă recunoaștem ca ceea ce sunteți cu adevărat, pentru că este singurul mod care ne servește să vă vedem și noi știm asta. Mai știm și că nimic acolo pe Pământ nu este vreodată cu adevărat o greșeală. Nimic nu este o aberație. Nimic nu trebuie să fie șters de pe fața Pământului. Și înțelegem că fiecare joacă un rol. Mai știm și că totul se schimbă și toată lumea și totul se apropie de Sursa din care apărem cu toții. Prin urmare, avem deplină încredere că nu numai că vă veți cunoaște pe deplin ca Sinele voastre Creator, ci veți începe să și funcționați în acest fel. 

Când vă gândiți să vă creați realitatea, de exemplu, dacă vă gândiți la ea din perspectiva Sinelui Creator, atunci știți că ceea ce vreți să creați, există deja. Știți că nu trebuie să faceți eforturi supraomenești sau să vă luptați sau să vă dovediți vrednicia prin multe și multe acțiuni ca să o faceți să fie. Știți că este și sunteți atât de încrezători că vă puteți trăi în continuare viața așa cum ar face-o Sinele vostru Creator. 

Când înțelegeți că decalajul de timp dintre crearea a ceva și experimentarea acelui ceva este necesar ca să vă ofere acea experimentare, atunci pășiți în deplina cunoaștere că veți experimenta ceea ce tocmai ați creat la momentul cuvenit. Iar între timp, sunt o mulțime de alte creații în jurul vostru de care să vă bucurați. Atunci când operați ca Sinele vostru Creator, îi vedeți pe ceilalți atât de perfecți pe cât sunt, îi vedeți pe ceilalți drept Creatorii care sunt și nu proiectați asupra lor atribute negative. Nu presupuneți ce este mai rău în legătură cu ei și, cu siguranță, nu presupuneți că stagnează sau nu sunt capabili să crească. 

Nu numai că toată lumea este capabilă să crească, dar toată lumea o face, pentru că dacă nu ar face-o, ar trebui să părăsească această realitate. Această schimbare are loc și numai cei care sunt dispuși să crească vor rămâne și se vor bucura de restul călătoriei. Acum, în timp ce vă gândiți ce înseamnă pentru voi să fiți Sinele vostru Creator, vă recomandăm să faceți acest lucru din acea stare de conștientizare că asta nu vă plasează mai sus decât oricine altcineva, ci este modul vostru de a le arăta altora calea să se recunoască și să fie adevăratele lor sine și să funcționeze în lume ca atare. Și când toți cei din jurul vostru vor face acest lucru, veți ști că ați făcut ceva ce foarte puțini oameni de-a lungul istoriei au făcut. 

Și puteți fi siguri că veți trăi într-o lume în care toată lumea va ști în cele din urmă cine este cu adevărat și-i va trata pe ceilalți, și planeta și animalele așa cum sunt cu adevărat. Asta este pur și simplu lumea pe care o co-creați acum. Foarte bine.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originală 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.