joi, 18 ianuarie 2024

Un mesaj pentru semințele stelare

Mesaj de la unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Ai vrea să începem? 

Da. 

Este important ca în toate rapoartele primite, evenimentele, anunțurile și perturbările, să vă străduiți să rămâneți stabile și sigure în cunoașterea voastră a ceea ce este adevărat. Asta va fi cea mai bună ofertă pe care o puteți oferi semenilor voștri. 

Vor fi câteva locuri care să ofere calm în furtuna care se apropie. Veți fi apreciate chiar dacă o astfel de apreciere nu este menționată sau evidentă. Veți fi recunoscute pentru serviciul vostru – la nivel local și în afara planetei. 

Bine. Simt că ai menționat asta și înainte și, mă întreb atunci, de ce o menționezi din nou. 

Este o aducere aminte. Nu este nevoie de o alarmare sau de făcut predicții. Furtuna dezvăluirii se apropie și voi știți asta. La ce vom trece în continuare sunt modalitățile pe care le puteți folosi în mijlocul a ceea ce va fi în curând viața voastră. 

Modalități să facem ce? 

Să interacționați, asistați, informați. Pentru că, în acest moment, veți fi doar o voce dintre mulții purtători de cuvânt și va fi ceva obișnuit să vă pierdeți printre mulți. Ca să vă atingeți scopul de a vă păstra sănătatea mintală și calmul, sunteți sfătuite ca mai întâi să vă clarificați propriile granițe, limite și credințe. În cadrul lor veți fi localizate. 

Ele nu trebuie stabilite, trebuie să fie cunoscute. Odată întrupate, nu va fi necesar să le explicați. Cei care au de-a face cu voi le vor simți și vedea soliditatea. Când este haos – prezența a ceva solid și de neclintit oferă confort; un ”port în furtună”. 

Nu înseamnă că toți cei pe care-i întâlniți trebuie să fie de acord cu voi ca să beneficieze de prezența voastră. Când această energie crește, orice nu este haotic va fi reconfortant. Orice ce nu cere atenție, va fi un balsam pentru o minte copleșită. 

Vei observa, draga mea sămânță stelară, că iubirea ta pentru omenire, care este forța motrice din spatele prezenței tale aici ca să ajuți, va fi văzută, apreciată și ușor de oferit. Semenii tăi de pe Pământ îți vor recunoaște spiritul generos înnăscut și iubirea profundă. Odată recunoscute, vor fi atrași de ele – ca un fluture de noapte de flacără. 

Așa că, nu vă întrebați ce sunteți aici să faceți sau să spuneți sau cine sunt cei care cărora ar trebui să le-o spuneți sau să o faceți pentru ei. Sunteți aici să ajutați la propulsarea schimbării și să ajutați acei oameni Pământeni care sunt acolo cu voi. Felul vostru de a fi o face deja și o va face și atunci când va sosi din nou momentul. Fiecare dintre voi v-ați plasat perfect. 

La nivel energetic, ați fost o rază solidă, strălucitoare de Lumină de când ați sosit pe Pământ. Pe măsură ce momentele chemării voastre mai evidente se apropie – sunteți și mai strălucitoare și lumina voastră ajunge mult mai departe. 

Veți ști. Aveți încredere. Fiți loiale esenței Adevărului vostru și vă veți împlini scopul pentru care vă aflați acolo. 

Timpul vostru se apropie și sunteți pregătite. Vei vedea, draga mea sămânță stelară, vei vedea. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.