sâmbătă, 6 ianuarie 2024

Cei 5 pași ca să vă creați realitatea

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi suntem tot timpul în starea de creație și întotdeauna suntem conștienți de ceea ce vibrăm în fiecare moment. Prin urmare, suntem conștienți de ceea ce creăm în fiecare moment. Asta este o experimentare frumoasă pentru noi și este, de asemenea, o experimentare pe care nu întotdeauna am trăit-o. Au fost vremuri în istoria noastră în care ne-am creat în mod subconștient experimentarea realității, dar de-a lungul timpului am înțeles cum să ne gestionăm vibrația și, prin urmare, am căutat să ne însușim și să stăpânim arta de-a oferi intenționat o vibrație, iar acest lucru a schimbat, la propriu, totul. 

Să deveniți conștienți este primul pas în aducerea unor schimbări în viața voastră. Acceptarea a ceea ce ați oferit și creat este cel de-al doilea pas. Relaxarea în sentimentul pe care îl aveți și pe care îl emanați este al treilea pas. Al patrulea pas este alegerea a ceea ce vreți să oferiți universului și ce vreți să simțiți în momentul prezent. Al cincilea pas este găsirea acelei vibrații în interiorul vostru și activarea ei. Vă puteți gândi la corpurile voastre ca fiind pline de vulcani latenți și activi. 

Vulcanii activi vă pot fi atât de familiari încât nici nu vă dați seama că sunt acolo, iar vulcanii latenți pot fi, de asemenea, o parte din voi de care nu sunteți conștienți, pentru că nu le-ați simțit sau experimentat niciodată înainte lava. Când vă acceptați vulcanii activi, atunci puteți decide dacă doriți ca aceștia să fie în continuare activi sau nu. S-ar putea să aveți în voi un vulcan activ al iubirii. S-ar putea să fiți foarte experimentați în iubirea altor oameni, animale, natura, Pământul și chiar e.t., dar iubirea de sine s-ar putea să fie ceva ce ați experimentat foarte puțin, sau deloc, în această viață. Acesta ar fi unul dintre vulcanii voștri latenți pe care doriți să-l activați, și puteți, atunci când îl căutați și descoperiți că se află și el în spațiul inimii voastre. 

Dar dacă aveți un vulcan de furie activ și ați fost supărați atât de mult timp încât nici măcar nu vă dați seama că puteți alege să nu fiți, ar fi ceva de care ați vrea să deveniți conștienți, să acceptați, să abordați în mod potrivit astfel încât să nu fie activ tot timpul. Desigur, furia servește unui scop și, prin urmare, nu vreți ca acel vulcan să se stingă. Dar vulcanii inactivi pot fi activați atunci când este nevoie și nu trebuie să erupă și să distrugă orașe întregi atunci când sunt activați. 

Sperăm să vă placă mica noastră analogie, pentru că un vulcan este cel care a creat insula Maui, pe care trăiește canalul (referire la Daniel) de aici și, de fapt, el trăiește pe un vulcan, care acum este latent. Este o analogie foarte bună din mai multe motive, iar Pământul este plin de astfel de analogii. Natura vă învață în fiecare moment, dacă sunteți dispuși să stați în liniște și să o ascultați și să-i simțiți înțelepciunea. Vrem să știți cât de frumos sunt aranjate toate pentru voi și vrem să știți că puteți ajunge acolo unde suntem noi fără alte erupții incontrolabile în voi înșivă. Vrem, totodată, să vă mulțumim că sunteți acolo și sunteți dispuși să experimentați atât de multă energie și atât de multă emoție și suntem foarte bucuroși să vă ghidăm spre locul în care noi ne aflăm acum, pentru că ne place să vedem orice ființă devenind mai conștientă și controlând mai mult ceea ce vibrează și, prin urmare, crează.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.