sâmbătă, 20 ianuarie 2024

Nu toată lumea va primi asta, dar voi puteți primi

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Vă oferim o transmisie energetică unică care să însoțească toate cuvintele rostite în această transmisie canalizată. Știm că unii dintre voi puteți simți energiile și știm că unii dintre voi sunteți preocupați doar de cuvinte și de ceea ce ele transmit. Vrem să vă încurajăm să vă concentrați mai mult pe ceea ce simțiți despre orice spre ce vă îndreptați atenția, în loc să vă interogați mintea dacă vă pare real sau adevărat. Dacă acordați atenție la ceva doar în funcție de faptul că vi se pare interesant sau nu, vă puteți trezi concentrându-vă în multe direcții diferite și nu toate v-ar fi de folos în cele din urmă. 

Așa că, vă invităm să acordați atenție transmisiei de energie care are loc chiar acum și vă invităm să faceți același lucru ori de câte ori vă concentrați pe ceva, fie că are sau nu de-a face cu călătoria voastră spirituală. Totul este energie care vibrează, iar asta include toți oamenii, toate învățăturile, toate perspectivele, toată înțelepciunea, toate gândurile. Totul este energie care vibrează și vibrează la o anumită frecvență. Această frecvență fie este una care vă servește să vă potriviți, fie nu. Așa că, fiți atenți la modul în care vă simțiți atunci când vă concentrați pe ceva, indiferent ce este, pentru că acea simțire vă spune tot ceea ce aveți nevoie să știți. 

”Vreau sau am nevoie de mai mult din asta?” Asta este întrebarea. ”Îmi place cum mă simt când mă concentrez pe asta?” Întrebați-vă mai des asta. Nu cădeți în capcana minții care vă spune ”Mi se pare logic. Pare că ar putea fi adevărat. Este interesant, așa că, voi continua să-i acord atenție.” Între timp, cei mai mulți oameni ignoră tot ceea ce li se spune prin răspunsul lor emoțional la ceea ce acordă atenție și asta nu este o idee prea bună. Deveniți ceea pe ce vă concentrați. Asigurați-vă că vă concentrați pe ceea ce vreți să deveniți. Concentrați-vă pe ceea din ce vă doriți mai mult și nu vă concentrați niciodată pe ceea ce vreți să eradicați. 

În primul rând, nu există așa ceva. Nu există nici o modalitate să eradicați ceva pentru că toate acestea există în Sursă, iar Sursa nu merge nicăieri, nici nimic din ceea ce există în Sursă. La fel de bine ați putea să vă obișnuiți cu toate chiar așa cum sunt acum pentru că, întotdeauna vor exista. Trebuie să-l întâlniți la fiecare colț? Nu. Dacă vreți să-l întâlniți la fiecare colț, atunci continuați să-i acordați atenție. Continuați să vă concentrați pe ceea din ce vreți să vedeți mai mult și să experimentați mai mult. Acesta este singurul mod să trăiți o viață conștientă și deliberată ca ființă creatoare pe Pământ. Și asta și sunteți; creați cu toții tot timpul, fie că vă dați seama, fie că nu. Așa că, ați putea la fel de bine să o faceți în mod conștient. 

Acum, revenind la noi. Ceea ce vă oferim energetic este ceea ce știm că aveți nevoie, dar nu toată lumea poate primi și nu toată lumea dorește să primească. Dar este mult mai probabil să primiți dacă știți că este acolo și vă acordați la ceea ce noi trimitem și simțiți cum se simt acele energii în corpul vostru și suntem destul de siguri că veți dori mai mult. Căutăm să servim și căutăm să ajutăm și vă auzim toate rugămințile. 

Vă auzim toate cererile. Așa că, știm ce vreți și simțim de ce aveți nevoie și gătim ceva aici sus în dimensiunea a noua, iar apoi vă transmitem. Uneori folosim canalul de aici ca să vă transmitem, iar alteori vă transmitem direct vouă. Oricum, este acolo pentru voi dacă vreți și nu ne vom opri niciodată să vă oferim pentru că, atâta timp cât voi continuați să ascensionați și noi ascensionăm, vor fi mai multe de primit de la noi și ne place relația pe care o avem cu voi. Ne place foarte mult.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.    


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.