miercuri, 3 ianuarie 2024

Începe să trăiești – ești un înger creator

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Este momentul să vă schimbați gândurile de la lipsă la abundență. Mulți dintre voi susțineți că ați făcut înainte ceva asemănător cu rezultate limitate sau fără nici un rezultat. Acest lucru ar putea rămâne valabil doar pentru că vă este frică să vă revendicați puterea interioară. 

Voi sunteți îngeri creatori. 

Voi ați creat toate aspectele acestei vieți – inclusiv părțile bune și nu-atât-de-bune – așa cum ați făcut de-a lungul pregătirii pentru această tranziție. Așa că, în loc să credeți că doar oamenii speciali au abilități de a crea, că aveți un acord obligatoriu să fiți săraci sau să aveți o viață mizerabilă, sau nu sunteți vrednici de efortul să vă schimbați viața, că n-a sosit timpul să vă accesați abilitățile de creator. 

Desigur, ar putea exista unele porțiuni de teren accidentat de-a lungul drumului creației voastre, dar acele porțiuni de drum sunt ca sughițurile din viața voastră actuală – iritații minore de scurtă durată. Vă prefaceți că sunteți un Clark Kent blând atunci când, în realitate, sunteți capabili să deveniți Superman sau Superwoman ori de câte ori aveți chef. 

Acest set de abilități de creator nu este limitat de vârsta, sexul, comunitatea, țara sau orice alt factor care este cel mai des invocat de voi și de alții pentru că nu v-ați creat visele. Aruncați-vă cârjele, azvârliți-vă fricile și începeți să vă arătați vouă înșivă și altora ceea de ce ați fost întotdeauna capabili. 

În multe dintre viețile voastre trecute, atât pe Pământ cât și în alte locații, ați jucat cu succes rolul de-a fi incapabili să vă transformați viața sau situația. Acel rol s-a încheiat. Este momentul să străluciți, să sclipiți și să râdeți. 

Puteți și este nevoie să fiți pe deplin voi – îngerul creator care întotdeauna ați fost. 

Rolul pe care îl jucați acum are prea puțin de-a face cu ceea de ce sunteți capabili sau cine sunteți. Încetați să vă limitați ca să vă potriviți, să fiți în siguranță sau să fiți cu cineva. Acel rol de Clark Kent s-a încheiat și s-a încheiat de ceva vreme. V-a fost frică să vă testați pe voi înșivă pentru că nu sunteți siguri dacă visele voastre sunt posibile sau sunt doar o tachinare. 

Nu numai că visele voastre sunt noua voastră realitate, dar a trecut demult timpul să le manifestați. 

Sunteți îngeri creatori și întotdeauna ați fost. 

Ieșiți din ascunzătoare. Nu vă mai prefaceți că nu puteți face sau fi ceva. Care sunt visele voastre? Ce faceți ca să vă transformați visele în realitate? Cu cine credeți că trebuie să vă conectați ca să faceți acest lucru? Și de ce simțiți că așa ceva este adevărat? 

Ați uitat cine sunteți cu adevărat. Ați adăugat chiar și segmente cu multe luni în urmă ca să vă ajute să vă amintiți abilitățile voastre de înger creator. Dar ați neglijat să vă folosiți abilitățile de înger sau de creator, sperând că nu ați fi atât de diferiți de ceilalți dacă ați continua să fiți cine ați fost în această viață. 

Încetați să fiți acel eu cu care vă simțiți cel mai confortabil. Înfășurați-vă pe deplin în noul vostru eu cu toate abilitățile voastre de înger creator. Viața voastră se va schimba? Desigur. Vă veți prefera noul vostru eu celui cu care vă simțiți cel mai confortabil? La început probabil că nu, pentru că vă veți simți atât de neconformi cu cine credeați că sunteți. 

Care parte a noului vostru eu nu o înțelegeți? Nu mai sunteți persoana blândă sau chiar persoana influentă orientată spre exterior de ieri. Sunteți NOUL vostru EU cu toate abilitățile pe care acest lucru le implică; cel mai notabil, sunteți un înger creator. Acum, începeți să creați. 

Creați mare, creați mic sau creați între ele. Nu contează. Tot ceea ce contează este să vă treziți la setul vostru complet de abilități. Nu găsirea unui guru sau a unei persoane potrivite vă va ajuta să deveniți noul vostru eu, ci descoperirea lui în voi înșivă. 

Gata cu văietatul, doritul sau speratul. Sunteți pe deplin vii. Acum, începeți să trăiți! Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Matt Meisenheimer Photography


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.