marți, 9 ianuarie 2024

Echipaj de la sol și Colectiv Trezit: Așa puteți ajuta

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte impresionați de felul în care oamenii se confruntă cu adversitatea de pe planeta Pământ și știm că, dacă priviți în jur la semenii voștri, ați putea fi și voi impresionați. Desigur, vă știți propriile povești și știți adversitatea pe care ați avut-o de înfruntat și cum ați triumfat în multe dintre situațiile provocatoare din viața voastră. Dar nu știți întotdeauna care este povestea altcuiva și puteți presupune ceva despre o persoană, dar aceea este doar o presupunere pentru că nu vă puteți pune cu adevărat în pielea altcuiva și să înțelegeți ce fel de cruce poartă în viața lor. 

Prin urmare, este important să începeți prin abordarea celorlalți oameni pur și simplu fără să-i judecați și să încercați să le oferiți beneficiul îndoielii cu privire la cine sunt, ce fac, ce cred, lucrurile pe care le spun sau le postează. Nu puteți ști care ce duce și ce-a fost pus asupra lor în această viață și de-asta este atât de important să căutați dovezi că semenii voștri se confruntă cu propriile provocări și fac tot posibilul să depășească adversitățile cu care se confruntă. 

Acordați-le încredere tuturor celor de pe Pământ că se află acolo tocmai acum, pentru că este un loc dificil în care să te întrupezi și așa a fost întotdeauna. Este deosebit de greu să fii acolo acum, din cauza schimbării de conștiință care are loc și a tot ceea ce trebuie eliberat ca acest lucru să se întâmple. Vă dați seama și că prin eliberarea a ceea ce este nevoie să fie eliberat în voi, va fi mai multă bucurie de avut pe parcurs. Vă puteți bucura mult mai mult de călătoriile voastre atunci când faceți munca necesară, iar când altcineva nu-și face treaba, înțelegeți doar că în cele din urmă o va face. Și dacă puteți fi atât de înțelegători, puteți găsi și loc în inima voastră să mențineți spațiul pentru acea persoană, iar asta poate fi munca voastră de serviciu în favoarea altora. 

Acesta poate fi modul în care contribuiți atunci când nu știți cum să contribuiți sau cum să fiți în serviciul semenilor voștri ca să-i ajutați în acest proces de schimbare, creștere și devenire. Voi, ca Colectiv Trezit și Echipaj de la sol, nu aveți întotdeauna o idee clară despre ceea ce ar trebui să faceți ca să ajutați. Tot ceea ce trebuie să faceți este să priviți în jur nu să judecați, să nu-i condamnați și criticați pe ceilalți oameni, ci să mențineți spațiul pentru ei, și veți ajunge în acel loc în care puteți simți compasiune și iubire necondiționată pentru ei. 

Acum, ce vrem să spunem prin ”menținerea spațiului”? Ne referim la faptul că puteți vedea o persoană făcând tot ce poate și având ceva noroc pe drumul său. Puteți vedea o persoană având o experiență de trezire sau găsind bucurie în lucrurile mărunte ale vieții. Puteți vedea o persoană obținând tot ce are nevoie, atât din punct de vedere fizic, cât și non-fizic ca să prospere și să devină sinele său mai înalt. Puteți menține acea viziune pentru ei până când pot să o mențină ei pentru ei înșiși și să o manifeste cu adevărat în realitatea lor. 

Sunt, desigur, multe alte lucruri pe care le puteți face pentru semenii voștri atunci când vi se prezintă acele oportunități sau când vă simțiți inspirați să-i ajutați în vreun fel. Și știm că, pentru că primiți acest mesaj chiar acum, sunteți pregătiți să jucați acest rol. Știm că ați așteptat acest sfat cu privire la cei care încă nu s-au trezit, pentru că vedem cât de greu vă poate fi tuturor să mergeți printre ei și să nu știți cum să-i ajutați. Uneori veți încerca să le spuneți ceea ce știți sau să le trimiteți un articol sau un videoclip sau ceva de genul ăsta, dar nu prea rezonează cu ei. 

Astfel, pe măsură ce recunoașteți că au propriile lor căi unice și că trebuie să le parcurgă ei înșiși, puteți da drumul puțin și avea încredere că echipa lor este pe fază. În timp ce mențineți spațiul pentru ei, vă veți simți mai bine în acel moment, iar acesta este un indiciu bun că sunteți pe drumul cel bun.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și suntem încântați că ne-am conectat cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.