miercuri, 3 ianuarie 2024

Primiți mai multe de la Arhangheli, Maeștri Ascensionați și alții

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem atât de consecvenți în ofertele noastre de energie pentru voi toți, încât vă oferim energii chiar și atunci când Daniel nu ne canalizează. Vrem să știți că vă puteți deschide transmisiilor noastre în orice moment și le veți primi pe cele mai recente. Vrem, totodată, să vă relaxați în primirea lor. Vă sfătuim să primiți transmisiile noastre energetice. Nu este implicată nici o încercare, iar străduința să le simțiți, nu va ajuta. Dar, vă puteți relaxa în ceea ce vine spre voi și puteți face asta în mod constant, zi de zi, clipă de clipă; veți simți expansiunea conștiinței voastre având loc în salturi și limite.   

Acum, după cum am spus de multe ori înainte în aceste transmisii, nu suntem ”singurul joc din oraș”. Nu suntem singurii care vă oferă energii de frecvență mai înaltă. Nu suntem singurele ajutoare pe care le aveți aici, în tărâmurile mai înalte și, prin urmare, puteți simți să vă deschideți energiilor Pleiadeene sau energiilor Maestrului Ascensionat pe care-l preferați sau Arhanghelului vostru favorit. S-ar putea să simțiți că energia zânelor este cea cu care ați dori să vă acordați la un moment dat. Este bine să știți că ghizii voștri spirituali și sinele vostru mai înalt sunt, la rândul lor, foarte consecvenți în ofertele pe care vi le fac. 

Transmisiile continuă să vină și să vină și mulți dintre voi le simțiți. Unii dintre voi abia pe urmă vă dați seama că le-ați simțit. S-ar putea să observați unele schimbări în voi sau în lumea voastră, iar atunci când vă uitați înapoi la ultimele zile sau săptămâni, vă veți da seama că ați primit energii și ați lucrat cu ele. Pentru unii dintre voi, asta nu este ceva nou. Faceți acest lucru de foarte multă vreme și știți că face parte din călătoria voastră să-i ajutați pe alții să recunoască că și ei pot accesa energii, le pot primi și lucra cu ele în orice moment.   

Mulți oameni care primesc această transmisie se întreabă cum să o facă. De fapt, este destul de simplu. Trebuie doar să vă relaxați. Să vă eliberați de toată tensiunea, anxietatea, gândurile, grijile, fricile voastre și apoi să vă deschideți în mod natural să primiți acele energii de o frecvență mai înaltă care vin spre voi de sus. Și, după cum am spus, vă puteți îndrepta în orice direcție doriți. Puteți primi într-o zi energiile arhanghelice și energiile Siriusiene în următoarea. În ziua următoare s-ar putea să fiți mai interesați de energiile zânelor. Gândiți-vă la asta ca la alegerea a ce haine veți purta astăzi sau ce veți mânca astăzi și să știți că suntem întotdeauna deschiși la astfel de activități. Întotdeauna căutăm să ajutăm, să vindecăm, să ghidăm și să susținem. 

Cel mai mult din ceea ce oferim este iubire, vindecare, compasiune, pace și toate celelalte vibrații de frecvență înaltă, iar uneori este mai specific. Iar atunci când este, Daniel vă spune de obicei acest lucru cu ajutorul nostru. Acum, răsfățați-vă în toate energiile care sunt pozitive, jucăușe și de ajutor și peste tot în jurul vostru tot timpul și nu vă veți mai simți niciodată singuri. Nu vă veți mai simți niciodată separați sau abandonați și vă veți simți întotdeauna plini de tot ceea ce aveți nevoie ca să creați frumosul Pământ 5D spre care vă îndreptați încontinuu.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.