joi, 25 ianuarie 2024

Toate sunt la locul lor

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Începând cu această săptămână, ați intrat în noua epocă pe care ați vestit-o în voi înșivă de secole. Voi și Pământul ați făcut cu succes tranziția de la Era Capricornului la Era Vărsătorului. Desigur, această tranziție nu a fost atât de încântătoare pe cât v-ați imaginat cândva. Nici n-a avut loc atât de repede pe cât v-ați fi dorit. Dar este aici. Toate sunt la locul lor (pe poziție) pentru această nouă lume. 

Ați contemplat și visat la această Eră o mare parte din viața voastră actuală și cea anterioară. Pentru că, fiecare Eră este creată de cei care se oferă voluntar să facă acest lucru cu eoni înainte ca acea Eră să fie inițiată. Lumea voastră nu se va schimba neapărat peste noapte; în schimb, focalizarea globală se va muta rapid de pe industrie și finanțe pe grija față de alții, față de pământ și față de voi înșivă. 

Chiar dacă ați citit despre schimbările istorice anterioare, probabil nu v-ați dat seama că acele schimbări au fost și ele dinainte planificate. Tranzițiile, ca cea actuală, nu sunt create de o ființă sau într-o parte a lumii, ci sunt un răspuns global la un moment similar. Așa este acum. 

În prezent, mass-media pictează o imagine a furiei și a turbării, pentru că cei adânc înrădăcinați în Era Capricornului trebuie să își păstreze aceste atribute, în ciuda indicațiilor că acestea nu mai sunt potrivite. Este ultima lor suflare Capricorn, o Eră care nu mai există. Chiar și așa, rămâne o scurtă incursiune în Capricorn, astfel încât cei care pun sub semnul întrebării schimbarea să înțeleagă ce nu mai doresc. 

Poate că o analogie potrivită ar fi introducerea automobilelor. Mulți oameni au refuzat să treacă de la vehiculele trase de cai la automobile – până când numărul celor care cumpărau automobile a devenit prea mare ca să mai fie ignorat, iar deținerea unui automobil a devenit mai ușoară și uneori mai puțin costisitoare. 

Așa este acum. Mulți vor proclama că industria, cu finanțele aferente, deține supremația. Asta până când titanii industriei își dau seama că nu sunt în pas cu masele și acceptă această nouă Eră sau sunt ignorați de cei care merg înainte. Aceia dintre voi care au făcut tranziția, vor nega aceste atribute pentru o lume mai blândă, mai amabilă. 

Istoria Pământului vostru prezintă astfel de tranziții anterioare, cum ar fi Renașterea. 

Chiar dacă asta este o schimbare extraordinară în interiorul și în afara ființei voastre, se simte potrivită pentru că v-ați pregătit pentru acest moment de eoni. 

Această Eră a Vărsătorului s-a infiltrat în ființa voastră de decenii. Cei numiți Baby Boomers (născuți între anii 1946 și 1964), unii din cea mai Grozavă Generație, și alții dinaintea lor, care și-au băgat degetele de la picioare în Era Vărsătorului, doar ca să-și dea seama că era prematur, că nu sunt încă suficiente ființe dornice să părăsească lumea industrială/financiară. 

Așa că, acele ființe care au încercat să introducă prematur Era Vărsătorului, s-au cufundat în opusul a ceea ce ei erau – căutând întotdeauna curcubeul despre care generațiile anterioare le-a spus că era scopul lor final. Un scop pe care n-au simțit niciodată că l-au împlinit, chiar dacă l-au atins. Ei urmau să inițieze Era Vărsătorului atunci când era momentul potrivit. Acel moment este acum. 

Din ce în ce mai mulți ajung să fie supărați din cauza dezechilibrului global. Un Pământ care a devenit încărcat la vârf cu recompense pentru câțiva. Lăsându-i pe restul cu speranțe și vise care nu par să devină niciodată realitatea lor. 

Începând cu această săptămână, acel dezechilibru puternic de la vârf va începe să se schimbe, încet, la început, până când devine atât de dramatic încât nimeni nu poate nega realitatea acestei Noi Ere. Cei care au făcut tranziția se vor simți ca și cum ar fi într-o lume nouă. Iar cei care n-au făcut-o, sau nu o vor face, se vor simți din ce în ce mai incomod. 

Asta este tranziția globală la care ați visat de eoni. Dați-vă voie să sărbătoriți corectitudinea a cine sunteți fără să vă mai ascundeți adevăratul eu sau să simțiți nevoia să dovediți altora că aveți dreptate. Sunteți cine ați fost întotdeauna, dar v-a fost teamă să o arătați pentru că nu era în pas cu realitatea Pământului – până acum. 

Fiți voi înșivă – lumea are nevoie de voi. Jocurile, trebui-urile și obligațiile nu se mai aplică sau măcar să mai contribuie la societate. Voi sunteți voi în toată gloria voastră sclipitoare. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Matt Meisenheimer Photography


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.